Logo

MyMechanic AS

Logo

MyMechanic AS

Om oss

Vårt verksted er en del av Autoexperten-kjeden. Det vil si at vi tilbyr samme service som du vil få på et merkeverksted og 3 års garanti på deler. Vi er opptatt av at resultatet skal bli så optimalt som mulig.Våre ansatte er erfarne fagfolk som både har kompetanse og mange års erfaring.Vi har utstyret som kreves for å reparere din bil på best og rimeligste måte.Vi driver et profesjonelt verksted...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Bilverksted 01. Kode 14 logo

Bilverksted 01. Kode 14

Bilverksted 01, Kode 14: Kjøretøyverksted som kan utføre alle typer arbeid på alle kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3 500 kg, med unntak av de kjøretøyer som omfattes av kategoriene i bokstav e og l. Bilverksted 01 kan også godkjennes spesielt for arbeid på kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 7 500 kg og som er utstyrt med hydraulisk bremseanlegg.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

K0

Kontrollorgan 01B

EU-kontroll av kjøretøy ≤ 7500kg m/hydr brems

Godkjent av Statens Vegvesen logo

Godkjent av Statens Vegvesen

Godkjent av Statens Vegvesen: En bekreftelse på at verkstedet oppfyller de kravene som er satt for å kunne drive et bilverksted.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer