Myter om Mittanbud

Myte: Det er kun useriøse bedrifter på Mittanbud

Om denne myten var sann ville ikke Mittanbud vært en voksende tjeneste på ellevte året. Kundene på Mittanbud forventer seriøsitet og høy kompetanse - heldigvis blir de sjeldent skuffet.

Evalueringene taler for seg

150 000 oppdrag er evaluert av brukerne på Mittanbud. Av disse gir 94 prosent av kundene bedriftene fire eller fem stjerner. Evalueringene taler for seg. Forbrukerne er fornøyde med bedriftene på Mittanbud. Bedrifter som ikke leverer god nok kvalitet, eller ikke følger lover og regler, forsvinner ut av tjenesten fortere enn de kom inn.

Sagt litt flåsete kan man si at Mittanbud fungerer som Darwin i praksis. De useriøse bedriftene overlever ikke, mens de seriøse får bli.

Viktig å kunne dokumentere kompetanse

Mittanbud samarbeider med de fleste bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger for å synliggjøre bedriftenes kompetanse, slik at seriøse bedrifter kan synliggjøre dette ovenfor forbrukerne.

Som forbruker er det viktig at du benytter bedrifter som kan dokumentere at de har riktig kompetanse med tanke på oppgaven som skal utføres. Dette gir også en viss sikkerhet for at vedkommende kan faget sitt.

Har du valgt bedrift kan det lønne seg å sjekke om bedriften har den fagkompetansen de gir uttrykk for å ha før du går videre.

Les også:

Sertifiseringer og godkjenninger på Mittanbud

Les også:

Sertifiseringer og godkjenninger på Mittanbud