Hus og hage

Få tilbud på boligalarm

Få tilbud på boligalarm - sammenlign og velg det beste tilbudet

Motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

3 000 - 10 000 kr

Hvor mye koster en boligalarm?

Hvor mye en boligalarm koster avhenger hva du ønsker inkludert. Vi anbefaler å innhente flere tilbud og sammenligne hva tilbudene inkluderer.

Siste evalueringer

Montering av sikkerhetslås

Kom og monterte presis på avtalte tidspunkt. Kjapp tilbakemelding, fikk time raskt og effektiv håndtering av jobben. Trivelig arbeider :) anbefales på det sterkeste

- Katarzyna Skorupska

Ønsker tilbud på låssystem m/ringeklokke med kamera til hoveddør

Tok raskt kontakt og kom på en hyggelig befaring hvor flere løsninger ble presentert. Fikk deretter et tilbud på alle løsningene. Jeg valgte løsningen som passet meg best, de kom til avtalt tid, arbeidet ble godt utført og det endte til avtalt pris. Kan anbefales!

- Eirik Evjen

montere yale doorman dørlås og programmere

Meget bra utført arbeid og kommunikasjon.

- Stein Åge Ørstavik

Ekstra lås inngangsdør leilighet.

Meget hyggelig bedrift åu ha kontakt med fra første telefon til jobben var gjort neste dag med montering av sikkerhetslås og skifte av lås i inngangsdør. Anbefales.

- Willy Sundal

Åpne vinduslås.

Superfornøyd! Gjorde en veldig bra jobb, og var billige i forhold til andre! Ryddig og god kommunikasjon, kom presist, jobbet raskt og effektivt.. Veldig fornøyd

- Mettemille Egilsdotter-østli

Låsen på inngangsdør må byttes

Veldig bra gjennomført arbeid! Anbefalt!

- Jamal Hussain

Adgangskontroll

Vi er svært fornøyd med vårt valg av Karl Jensen AS til jobben med adgangskontroll, som utgjorde en betydelig del av vårt prosjekt. Det er betryggende å oppleve pålitelighet og effektivitet, og vi vil også fremheve den gode kommunikasjonen underveis. Det har vært en ren fornøyelse å forholde seg til både leder og utøvende montører underveis i prosjektet. Anbefales på det varmeste!

- Magnar Sanden

Terrassedør som kan låses opp utenfra

Veldig fornøyd med både pris og kvaliteten på arbeidet som ble utført. Stor tommel opp!

- Mats Klepsland

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.