Oppussing

Rørleggertjenester i Bergen

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for rørleggertjenester i Bergen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Rørleggertjenester i Bergen

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye rør i hjemmet ditt er å finne en rørlegger med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du har et omfattende prosjekt som skal gjennomføres, eller bare trenger hjelp til mindre justeringer.

Tenk over dette før du velger rørlegger

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en rørlegger i Bergen. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til rørleggeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og rørleggeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en rørlegger du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en rørleggeren som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.

Finn dyktige rørleggere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for rørleggertjenester i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Det lekker mellom kne og avløp. i Bergen

Må gi dem toppscore. De leverte raskt, og riktig. Litt rot med lokasjon siden det vare en utleie leilighet og ikke hjemme hos meg selv, men dette ordnet vi på telefon. Ting utført, som forventet. Pris - tja en dyktig hådverker er ikke billig.

- BCC holding AS / VBjørn Alsterberg

Monteringsarbeid, vask, toalett, avløp i Bergen

Enkel liten jobb, utrolig forfriskende at de stilte på så kort varsel. jobben ble gjort i tråd med forventningene.

- Espen A. Pedersen

Varmtvannsbereder og installasjon av denne. i Bergen

Byttet til ny varmtvannsbereder Kan anbefales, kom til avtalt tid,og utførte jobben raskt og effektivt. Grei pris, som var avtalt på forhånd. Tok med den gamle VVB.

- Asbjørn Rørlien

Lekk utekran i Bergen

Meget bra gjennomført

- Tom Hatlebrekke

Bytte av varmtvannstank i enebolig i Bergen

De var veldig ryddig og hyggelig. Kjapp response på henvendelsen vår og leverte etter forventning.

- Jan-Terje Sørensen

Altmuligmann for reparasjon i gammelt hus i Bergen

Får gjort alt som planlagt til avtalt tid og pris + han gjør til og med litt ekstra, inkludert i prisen. Anbefaler

- Caroline Håland

Innvendig oppussing av rekkehus i Bergen

Veldig godt fornøyd med arbeidet som Hus Elektro med Nathalie i spissen, utførte. God og enkel kommunikasjon hele veien. Nathalie kom også med konstruktive forslag til de ulike løsningene. Synes også prisen vi fikk var god og veldig ryddig og enkelt satt opp. Vil trekke en halv stjerne for noen småting, som at når noen av lokkene til kontaktpunktene ble fjernet, rev de med seg deler av sparkelen som nå står igjen som ett hull vedsiden av stikkontakten. Her kunne det nok ha vært brukt kniv for å unngå dette. I tillegg kunne det ha vært ryddet litt mer etter endt arbeid. Men alt i alt veldig fornøyd med resultatet og kommer nok til å bruke Hus Elektro igjen ved neste anledning

- Lars Wågø

Ønsker pris på ny varmtvannsbereder (200 l) med montering. i Bergen

Raskt svar og gjennomføring. Bare positive ting å si.

- Stein Ørnhaug