Oppussing

Rørleggertjenester i Drammen

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for rørleggertjenester i Drammen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Rørleggertjenester i Drammen

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye rør i hjemmet ditt er å finne en rørlegger med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du har et omfattende prosjekt som skal gjennomføres, eller bare trenger hjelp til mindre justeringer.

Tenk over dette før du velger rørlegger

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en rørlegger i Drammen. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til rørleggeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og rørleggeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en rørlegger du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en rørleggeren som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.

Finn dyktige rørleggere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for rørleggertjenester i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Bytte alle rør på baderom. i Drammen

Kvalitet på arbeidet var veldig bra.

- Lava Isa

Koble til vaskemaskin i Drammen

Serviceinnstilte, punktlige, hyggelige og effektive. Anbefales!

- Vigdis Hølen

Lekker vann i Drammen

Ryddig, hyggelig, høflig og pålitelig rørlegger. Som jeg anbefaler videre.

- Christian Bakke

Sjekke rør i Drammen

Kommuniserte enkelt på meldinger, kom til avtalt tid. Ordnet problemet kjapt. Meget rimelig selv om han kom på en helgedag. Høflig og hyggelig. Anbefales!

- Linn Kolstad

Bytte kjøkkenkran i Drammen

Enkelt og greit. Var ikke billigste tilbyder men gjorde det de skulle på en bra måte. God kommunikasjon underveis.

- Andreas Nystedt

Fikse/stoppe lekkasje fra varmtvannsbereder i Drammen

Fantastisk kundeservice! Hadde et problem med varmtvannsbereder, og etter at Nordengen VVS hadde sett på bildene, fikk jeg beskjed om at dette var noe man selv kunne fikse, dette ble jeg veldig positiv overrasket over, siden andre bedrifter kom med prisoverslag og mente jeg måtte bytte deler. Så tusen takk for flott oppfølging. Problemet ble altså løst uten reparasjon. Meget fornøyd med dette!

- Ole Kristian Villa

Service på rørsystem til vannbåren varme i bolig i Drammen

Kan trygt anbefale H Entreprenør for de som trenger rens, vedlikehold eller installering av vannbåren varmeanlegg. Fikk renset rørsystemet, byttet rom-termostater/Master i en fei rett før Jul. Godt samarbeide med leverandøren Canes i Lier er et pluss.

- Sturla Mørkholm

Bytte varmtvannsbereder i Drammen

Punktlige og dyktige folk. Pris som avtalt.

- Trine Trolsrud Olsen