Murer i Drammen

Det er flere viktige faktorer du må ta hensyn til når du skal velge murer i Drammen. Du bør blant annet velge en pålitelig bedrift med gode referanser. Enten du skal støpe platting, mure ny peis i stua, bygge trapper eller grunnmur, kan en murer eller murmester i Drammen sørge for at jobben blir gjort i henhold til gjeldende krav, forskrifter og reguleringer. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med de best egnede murerne og murermesterne i Drammen.

Få tilbud fra flere dyktige murere

Fra flislegging til grunnmur – finn riktig murer for jobben

Det er viktig å velge rett murer i Drammen som passer for prosjektet ditt. Oppgavene til en murer eller murermester kan være mange og varierte, og enkelte bedrifter spesialiserer i visse typer oppgaver. Fra skorsteinen på taket til grunnmuren på boligen – en murer kan hjelpe til med mange ulike prosjekter.


Du kan for eksempel trenge en murer til å flislegge kjøkken og bad, støpe trapp og grunnmur, bygge peis i stuen din eller kanskje til og med mure deg et helt nytt murhus. Da slipper du hyppig vedlikehold som kreves når været sliter på maling, beis og kledning. Det anbefales å velge en murer som har solid erfaring med nettopp det arbeidet som skal utføres.Finn riktig murer i Drammen på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige murere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Det kan være lurt å lese evalueringene på profilsiden for å se hva andre mener om bedriftene. Slik finner du mureren som passer best for ditt prosjekt!


Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje.Se andre murerjobber i Drammen som er lagt ut på Mittanbud:

Røykrør i mursteinspipe

3039DRAMMEN

Vår nye vedovn skal kobles til gammel mursteinspipe. Ovnen på bildene står sånn noenlunde der vi har tenkt den. Vi trenger å få boret hull i mursteinspipen, satt inn murstussen og koblet det hele til ovnen. Ovnen er en Åsgård 9, altså med en 150mm røykrør. Etter jobben skal vi ha dokumentasjon på at ovnen er koblet til etter gjeldende regler.

Puss av avskalet på lecavegg

3021DRAMMEN

På en lecavegg har tidligere puss sluppet etter at sannsynlig vann har kommet mellom med mulig frostspreng. Ønsker reparert områder hvor det er åpent, også for å få et penere utseende

Montere vegghengt vedovn, koble til riktig rør, mure igjen rundt rør

3041DRAMMEN

Skal montere ny vegghengt vedovn, av typen Contura C856WG. Denne skal henges direkte på utsiden av pipen. Det er en teglsteinspipe med renovert 200 mm stålrør inni. Den nye ovnen skal altså kobles til dette 200 mm stålrøret, lengden på røret fra piperør til ovnen er ca 20 cm. Jobben er altså å montere ovnen riktig, koble til piperøret riktig, samt mure igjen åpningen i teglsteinen til pipa. Ønsker helst tilbud på e-post, og ikke over telefon. Sender gjerne bilder av prosjektet på e-post!

Flytting av peisovn

3060SVELVIK

Ønsker å flytte peisovn fra en side av pipe til en annen. Må lages nytt hull til ovnsrør og tette det gamle. Må også fjerne noe kledning for å komme til pipe der ovn skal flyttes til. Ta kontakt for mer informasjon.

taktekking membran

3075BERGER

Membran er 37 år gammel og vi trenger noen som kan utføre jobben sp snart som mulig.

Rette opp betonggulv

3044DRAMMEN

Har pigget gamle fliser og et mindre heldig avretningsforsøk gjør at jeg trenger en hjelpende hånd til å få gulvet flatt og fint igjen.Se andres evalueringer av murerjobber på Mittanbud:

Bad og Bygg Drammen AS

Bad og Bygg Drammen AS er et relativt nystartet firma med 8 ansatte, samtlige med solid erfaring. Ledelse og ansatte har arbeidet sammen i mer enn 10 år. Vi er total entreprenør innen oppussing, renovering og tilbygg. Vår absolutt spesialitet er bad og våtrom, verandaer og terrasser, med membran løsning hvor vi benytter Norskproduserte membransystemer, montert av sertifiserte fagfolk med lang erfaring. Vi har dessuten tett samarbeid med elektriker og rørlegger, derfor vil du som oppdragsgiver, k...

Se mer
Des. 2023

Rette opp betonggulv

"Helt fabelaktig fra første stund. Kommunikasjon, profesjonalitet, effektivitet og gjennomførelse. Anbefales!"
T
Tore Brustuen
Drammen
Bad og Bygg Drammen AS

M Bygg Dieninis

Hei, jeg heter Mindaugas og jeg driver M Bygg Dieninis, et enkeltpersonforetak som spesialiserer seg på snekring og metallarbeid. Jeg har en stor lidenskap for å jobbe med hender og har bred erfaring med alt innvendig og utvendig snekring, samt ulike metallarbeid. Jeg tar på meg alt fra små reparasjoner til større boligprosjekter, og kan også håndtere hele prosjekter fra planlegging og design til gjennomføring og ferdigstillelse. Ved behov for større boligprosjekter samarbeider jeg tett med pål...

Se mer
Des. 2023

Ta ned eksisterende veranda og sette opp ny,litt mindre+støpe under bærestolper

"Konkurransedyktig pris, ryddig kommunikasjon og flott utførelse"
T
Tine Kulsvehagen
Oslo
M Bygg Dieninis

FOLLO MURMESTER AS

Liten murmesterbedrift med kvalitet i fokus. Sertifisert montør pipe og ildsteder. 35 års erfaring Vi tilbyr: - Montering av ildsteder - Piperehabilitering - Skifer. Trapper - Mur og puss arbeider - Flis og våtrom Alle arbeider leveres med dokumentasjon og egenerklæring

Nov. 2023

Demontering av åpen Dovre peis

"Meget fornøyd"
S
Sebastian Marcel
Oslo
FOLLO MURMESTER AS

InBygg AS

4.7 (12)

Vi spesialiserer oss på rehabilitering av boliger, og tilbyr en rekke tjenester for å forvandle gamle, utdaterte leiligheter og hus til moderne og funksjonelle hjem. Vårt team av dyktige fagfolk har lang erfaring innen rehabilitering og står klare til å ta for seg ditt prosjekt! Noen eksempler på oppgraderinger som kan gjøres på et hjem inkluderer å bytte gammelt gulv med nytt gulv, oppdatere kjøkkenet, legge et friskt strøk med maling på veggene eller erstatte gamle vinduer med nye, mer energ...

Se mer
Nov. 2023

Nytt gulv og membran på bad

"Kvalitet på arbeid er veldig bra!"
A
Ann Kirsti
Drammen
InBygg AS

Handyman Oleg

Hei, jeg er Oleg, eieren av Handyman Oleg. Med over 10 års erfaring som snekker og tømrer, er jeg her for å hjelpe deg med alle dine prosjekter. Mine tjenester: Jeg tilbyr snekker- og tømrertjenester, fra små reparasjoner til store prosjekter. Kvalitet og presisjon er kjernen i mitt arbeid, og jeg tar meg tid til å forstå dine behov. Din tilfredshet er mitt mål, og jeg jobber hardt for å oppfylle dine forventninger. Hvorfor velge meg? Med over 10 års erfaring har jeg ekspertise i faget. J...

Se mer
Nov. 2023

Legge fliser i liten gang

"Godt håndverk, kom til avtalt tid, ryddig kommunikasjon, konkurransedyktig pris, hyggelig kar!"
P
Per Arne
Kjeller
Handyman Oleg

Nymoen Peis og Pipeservice

Nymoen peis og pipeservice er et ny oppstartet firma fra 2022, men med langerfaring og høy kompetanse. Det er et firma som hadde spesialisert seg påmontering av peiser og alle typer ovner, og rehabilitering av piper, samt utbedringerav feil og mangler i forbindelse med fyrings anlegg. Trenger du råd og veiledning, takontakt vi er en mester bedrift.Siden det finnes et bredt spekter av produkter, har vi den kunnskapen du trenger forå finne hva du ønsker deg og som passer best for deg og ditt behov...

Se mer
Nov. 2023

Borre hull i Leka pipe

"Møter opp til avtalt tid, pris gjenspeiler kvalitet på arbeid. Kan anbefale å bruke Nymoen Peis. Super fornøyd med peisen han monterte opp."
C
Christian
Svelvik
Nymoen Peis og Pipeservice

ANDELIJA B&M

Mitt navn er Medin, og jeg er leder for HMI Bygg & Maling.Er 31 år, og er utdannet som murer m/fagbrev. Har 9 års erfaring som murer i byggebransjen. Har jobbet for store bedrifter og har tilført meg verdifull erfaring. Bedriften består av fagfolk fra ulike felt, som snekkere, malere, murere etc. Kvalitet - Ansvar - Fornøyde kunder er vår viktigste motto!Vi tar jobben på alvor, og gjør vårt ytterste at du som kunde får den servicen du fortjener!

Nov. 2023

Flislegge bak kjøkkenbenk

"Jeg er superfornøyd med jobben som ble gjort på min kjøkkenvegg. Hyggelige, lette å samarbeide med og veldig på tilbudssiden. Vil anbefale disse gutta på det varmeste."
L
Lydia
Drammen
ANDELIJA B&M

VK Bygg Mal AS

Hei Velkommen til oss, vi er en liten bedrifter som utføre alle typer jobben innen om maler og snekker. Ring for en hyggelig prat. vi kommer gerne på befaring hos deg for at se på jobben du har.

Nov. 2023

Gipsing og/eller listing

"Veldig bra, alt gjort til avtalt tid og pris. Anbefales."
K
Kyrre
Drammen
VK Bygg Mal AS

RØD EIK AS

Hei, mitt navn er Bendik og jeg jobber som tømrer. Spesialfeltet er hus før 1950, tak/tømmer konstruksjoner og da særlig materialkvalitet. Hvordan få kledningen på huset til og vare 200 år til eksempel. Dette er kunnskap som anses som verdifull og ta med seg inn i dagens samfunn hvor det er et økende fokus på kvalitet, varighet og "vedlikeholdsfritt". Man kan få gode moderne løsninger og komfort, som varer svært lenge ved og være bevist på materialkvaliteten og hvordan de forskjellige produktene...

Se mer
Nov. 2023

Rette opp skjev garasje

"Bra jobba!"
A
Arnfinn
Drammen
RØD EIK AS

Proff bygg og rehab AS

4.5 (8)

Vi har over 10 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser om ønskelig. Vi gjør det meste av jobber- Rehabilitering- Snekring- Oppussing- Gulvlegging - Takarbeid- Kjøkken- Graving- StøpingOg mye merVi tar på oss prosjekter opp til rehabilitering av leiligheter og hus, og kan også stå som prosjektleder og få hele prosjektet gjort! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Nov. 2023

Borre hull i betong til lufteluker

"Proff bygg og rehab AS gjorde jobben som avtalt. Han boret 4 hull gjennom betongveggen min til avtalt tid og pris, og jeg er godt fornøyd med resultatet. Anbefales."
S
Svein
Mjøndalen

HANSEN STEINAR

5.0 (8)

Nov. 2023

Tette hull etter varmepumpe

"Viktig å få fastpris på forhånd!!! Han var veldig glad i å prate, og da går timene fort - en liten jobb ble urimelig dyr. Arbeidet som ble utført var greit - men DYRT! Har aldri tidligere når jeg har fått utført arbeid av håndverkere, opplevd et sån..."Se mer
S
Sigrun
Drammen

Publisert 09. feb. 2023, 11:34

Oppdatert 16. nov. 2023, 13:30

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.