Murer i Oslo

Det er flere viktige faktorer du må ta hensyn til når du skal velge murer i Oslo. Du bør blant annet velge en pålitelig bedrift med gode referanser. Enten du skal støpe platting, mure ny peis i stua, bygge trapper eller grunnmur, kan en murer eller murmester i Oslo sørge for at jobben blir gjort i henhold til gjeldende krav, forskrifter og reguleringer. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med de best egnede murerne og murermesterne i Oslo.

Få tilbud fra flere dyktige murere

Fra flislegging til grunnmur – finn riktig murer for jobben

Det er viktig å velge rett murer i Oslo som passer for prosjektet ditt. Oppgavene til en murer eller murermester kan være mange og varierte, og enkelte bedrifter spesialiserer i visse typer oppgaver. Fra skorsteinen på taket til grunnmuren på boligen – en murer kan hjelpe til med mange ulike prosjekter.


Du kan for eksempel trenge en murer til å flislegge kjøkken og bad, støpe trapp og grunnmur, bygge peis i stuen din eller kanskje til og med mure deg et helt nytt murhus. Da slipper du hyppig vedlikehold som kreves når været sliter på maling, beis og kledning. Det anbefales å velge en murer som har solid erfaring med nettopp det arbeidet som skal utføres.


Finn riktig murer i Oslo på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige murere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Det kan være lurt å lese evalueringene på profilsiden for å se hva andre mener om bedriftene. Slik finner du mureren som passer best for ditt prosjekt!


Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje.Se andre murerjobber i Oslo:

Sandblåsing av treningsmanualer og stang

0469OSLO

Hei, Har et sett med treningsmanualer og stang som jeg ønsker å fjerne den dekorative krom lakken fra. I tillegg ønsker jeg også kromen fjernet fra 2x klemmer som holder vektene på plass på stangen. Tipper kromen ikke sitter spesielt godt fast da den flasser noe forfærdelig.

Membran til bad

0871OSLO

Badet er ca 3.8 m2, mebran trengs på gulv. Det er 1 utvendig hjørne og 4 innvendige hjørner Leilighet er i 1 etg

Løfte peis fra glassplate så det kan vaskes under glassplate

0652OSLO

Behøver at peisovnen jekkes opp slik at det er mulig å løfte platen vekk, slik at det kan vaskes under platen. Deretter må alt monteres tilbake, samt legge et tynt lag med silikon rundt platen slik at dette ikke blir nødvendig igjen.

Montering av ny peisinnsats og fjerning ovn

0457OSLO

Ønsker tilbud på montering og oppbygging av ny peis innsats, Contura i50 med tilluftssats. Peisen skal monteres på eksisterende stokk, se bilder. Det skal tas hull i gulvet til kjeller for tilluft som er rett under og det skal slisses inn røykrør i eksisterende stokk opp til eksisterende pipeløp. Fjerne gammel ovn og sette den i garasje. Eksisterende stokk skal pusses opp sammen med innsatsen som skal monteres, kles og pusses i et med eksisterende stokk - klar for maling. Hull i tak og huller i pipe skal mures. Området skal dekkes med plastik, gulv til tak, og gulv skal tildekkes med plater eller lignende for å beskytte gulvet.

Avrette gammel og porøs murpuss

0953OSLO

Jeg har lagt nytt undergulv som ikke er helt i vater med gammel pipestokk (høydeforskjell). Ønsker derfor noen som kan få avrettet den, og lagt på et nytt lag med mørtel da nåværende mørtel er gammel og blitt svært porøs.

Legge fliser

0774OSLO

Ønsker å få lagt 60*60 fliser i et 13 kvm, rektangulært rom. Gulvet er nystøpt og pusset, klart for fliser. Må legges primer først (dette har vi).Se evalueringer fra murerjobber på Mittanbud:

VARNIK NIKOLAOS VARDOULAKIS

https://www.finn.no/smajobber/profiler/177665284/

Des. 2023

Legge mikrosement over gamle fliser på bad

"Vi er imponert over kvaliteten på jobben som er gjort, men også svært fornøyd med sømløs kommunikasjon og hyggelig samarbeid. Den beste prisen på alle tilbudene vi innhentet."
I
Ingeborg
Oslo

HÆN STUBBERUD

Hei, jeg er en person som gjør det meste innen snekring, sveising, transport, IT samt lyd og lys.

Des. 2023

Bore et hull i murvegg

"Hyggelig fyr! Takk for jobben 😊"
K
Kristin
Oslo

FOLLO MURMESTER AS

Liten murmesterbedrift med kvalitet i fokus. Sertifisert montør pipe og ildsteder. 35 års erfaring Vi tilbyr: - Montering av ildsteder - Piperehabilitering - Skifer. Trapper - Mur og puss arbeider - Flis og våtrom Alle arbeider leveres med dokumentasjon og egenerklæring

Des. 2023

Montere peisovn

"Synes prisen var rimelig i forhold til andre og jobben ble utført på en god måte."
A
Ashraf
Oslo
FOLLO MURMESTER AS

A. FURULUND ENTREPRENØR AS

4.5 (52)

Des. 2023

Støttemur og asfaltering

"Meget bra jobb, med flere fag og koordinering."
P
Peder
Oslo
A. FURULUND ENTREPRENØR AS

OSLO MALERFIRMA AS

4.8 (384)

Des. 2023

Pusse og sparkle vegg

"God kvalitet på arbeidet som ble gjort!"
J
Janne
Oslo

Ali Beyaz Flis og Mur

Ali Beyaz Flis og Mur er et anerkjent selskap med over 20 års erfaring innen murer- og flisleggingstjenester i Norge. Selskapet er kjent for sin ekspertise, kvalitet og dedikasjon til å levere førsteklasses tjenester til sine kunder. Med en sterk tilstedeværelse i bransjen har de opparbeidet seg et solid rykte for å takle alt fra små prosjekter til større oppdrag med profesjonalitet og presisjon. Tjenester: Ali Beyaz Flis og Mur tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor murer- og flisleg...

Se mer
Des. 2023

Reparere fuger og mørtel bad

"Fikset silikonfuge og fuge i dusjen. Veldig fornøyd med resultatet, og Ali var veldig hyggelig og profesjonell :)"
H
Hilde
Oslo
Ali Beyaz Flis og Mur

GIBOSTAD BYGGSERVICE AS

4.9 (44)

Des. 2023

Skifte til større kjellervindu

"Flott arbeid som ble utført til avtalt tid og pris. Inge er en pålitelig og drivende god håndverker som det var fornøyelig å samarbeide med. Anbefales varmt."
M
Morten
Oslo

ESPINOZA RØR OG BYGGTJENESTER AS

4.8 (122)

Des. 2023

Bytte av toalett

"Rimelig pris, men med noen mangler: 1. Satte på gammelt dolokk 2. Noe slurv på flisarbeid som ble tilbudt"
G
Geir
Oslo

VIKEN BETONGSAGING AS

VIKEN Betongsaging AS ble etablert i 2020 , Ansatte hos oss har over 10 år erfaring innom betong boring og saging. Våre hovedområder omfatter kjerneboring, betongsaging og pigging. Vi utfører oppdrag både til privat - og næringskunder. Hos oss tar vi alle prosjekter med den største seriøsitet, uavhengig av størrelse. Ta kontakt med oss i dag vedrørende spørsmål om hva vi kan gjøre for deg!

Des. 2023

Kjerneboring

"bra"
A
Aleksander
Oslo
VIKEN BETONGSAGING AS

Gaga bygg

Vi har 9 års erfaring i murerbransjen, og god erfaring med både store og små prosjekter. Vi utfører det meste innen muring: - Pussing av mur - Muring - Flislegging - Mikrosement - Grunnmur - Membran Og mer! Vi kommer til avtalt tid og holder alle avtaler og leverer håndverksjobber av meget god kvalitet. Vi er spesialisert på alle typer puss, og særlig bruk av kalk. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Des. 2023

Bytte av fuge bad

"Fornøyd med jobben. Flink og ryddig kar👍"
C
Cathrine
Oslo
Gaga bygg

Norge Gabrusenoks Solutions

Velkommen til Norge Gabrusenoks Solutions! Vi er et enkeltpersonsforetak som spesialiserer oss på riving og mindre håndverksoppdrag. Med Daniels som eier og driver av firmaet, er vår filosofi enkel: Kvalitet og god kundekontakt står i sentrum av alt vi gjør. Våre tjenester inkluderer: Riving: Vi tar på oss oppdrag knyttet til rivning, fra større prosjekter til mindre demonteringsarbeid. Vi utfører dette med nøye planlegging og høy presisjon. Håndverksoppdrag: Trenger du hjelp med mindre bygg...

Se mer
Des. 2023

Tear down walls

"Fantastic job thanks so much!!"
M
Mike
Oslo
Norge Gabrusenoks Solutions

OSLOSAMARBEIDET AS

Oslosamarbeidet er kompetansen du trenger i bygg og anlegg. Med et sett med mennesker, bedrifter og lokale samarbeid for å lykkes med akkurat ditt prosjekt. Om du trenger oss til snømåking, gressklipping, justere dør, listverk. maling, bygg rådgiver, byggekostnader, byggherre representant i utførsel eller til utskifting av alle vinduer, dører eller bolig bygging. Vi har kompetansen i vårt nettverk og sørger for at leveransen er effektiv, nøyaktig og pris gunstig.

Des. 2023

Fuktskade u etg hus

"Bra kommunikasjon underveis, og ryddet opp da sluttfaktura ble høyere enn avtalt"
S
Steinar
Oslo
OSLOSAMARBEIDET AS

Publisert 09. feb. 2023, 11:46

Oppdatert 20. nov. 2023, 09:06

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.