Rørlegger i Oslo

Trenger du en rørlegger i Oslo for et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige rørleggere i Oslo og omegn konkurrere om å få jobben gjort!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rørlegger i Oslo

Trenger du en rørlegger i Oslo for et planlagt prosjekt, reparasjoner, utbedringer eller oppgraderinger? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige rørleggere i Oslo og omegn konkurrere om å få jobben gjort!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best
Rørleggerbedrifter i Oslo:
SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS logo
SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS
Nordstrand Terrasse 58, 1170 Oslo
4.9(908)
Topprangert

Om bedriften

SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.89 av 5 stjerner fra 908 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS

OSLO RØRSERVICE AS logo
OSLO RØRSERVICE AS
Sandakerveien 24C, 0473 Oslo
4.9(383)
Topprangert

Om bedriften

OSLO RØRSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Vestby, Nordre Follo, med 4.87 av 5 stjerner fra 383 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med OSLO RØRSERVICE AS

SDS ELEKTRO AS logo
SDS ELEKTRO AS
4.9(286)
Topprangert

Om bedriften

SDS ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, med 4.86 av 5 stjerner fra 286 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SDS ELEKTRO AS

GNISTEN PEIS & MURSERVICE AS logo
GNISTEN PEIS & MURSERVICE AS
Nittedalsgata 75, 2000 Lillestrøm
4.7(339)

Om bedriften

GNISTEN PEIS & MURSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Marker, Aurskog-Høland, Indre Østfold, med 4.68 av 5 stjerner fra 339 oppdragsgivere.

Les erfaringer med GNISTEN PEIS & MURSERVICE AS

DIREKTE RØRSERVICE AS logo
DIREKTE RØRSERVICE AS
Høyboveien 2 - kun kontor., 0198 Oslo
4.7(330)

Om bedriften

DIREKTE RØRSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Asker, Aurskog-Høland, med 4.74 av 5 stjerner fra 330 oppdragsgivere.

Les erfaringer med DIREKTE RØRSERVICE AS

Vis flere selskaper

Dette bør du tenke over før du velger rørlegger


Det finnes mange flinke rørleggere i Oslo, men for at du skal bli fornøyd er det lurt å forberede seg litt for å finne den som passer best for deg.


Det første du må gjøre er å skrive en detaljert beskrivelse av jobben du vil ha utført. Da sørger du for at rørleggerne har forståelse for arbeidet, og du øker sannsynligheten for at sluttresultatet blir akkurat slik du ønsker.


Er jobben litt større anbefaler vi at du gjennomfører befaringer med bedriftene som tar kontakt. Da unngår du misforståelser og sikrer det beste resultatet både for deg og rørleggeren. I denne prosessen bør dere også ta opp kommunikasjon. Noen jobber kan komme med skjulte overraskelser, og å ha avtalt hvordan kommunikasjon skal foregå (og også føle at det er lett å kommunisere med rørleggeren) vil kunne hjelpe begge.


Husk å alltid skrive kontrakt og få dokumentasjon på at arbeidet er utført i henhold til gjeldende lover og regler. Mittanbud har nå også et samarbeid med Boligmappa, og å dokumentere rørleggerarbeider inn dit er å anbefale (og ganske enkelt for rørleggeren nå).Hva koster det å bruke en rørlegger?


Prisen for en rørlegger avhenger av hva du vil få utført, størrelsen på prosjektet og om arbeidet inngår i et annet prosjekt.


Timespris for rørlegger vil ofte ligge mellom 800 og 1000 kr (eks. MVA). Mange rørleggere inngår også fastpris på oppdrag, og på Mittanbud koster hovedvekten av rørleggerjobber som legges ut mellom 20 000 og 60 000 kroner.Dette kan en rørlegger hjelpe deg med:


 • Vedlikehold, rehabilitering og fornying av vann- og avløpsrør
 • Spyling og reparasjon av tette rør
 • Rørtining
 • Rørsveising og reparasjon av sprukne vannrør
 • Oppussing og totalrenovering av våtrom
 • Rørleggervakt


Finn dyktige rørleggere på en trygg, enkel og effektiv måte

Mittanbud hjelper deg med å finne kvalitetssikrede fagfolk – helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelse av jobben, så blir du kontaktet av dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud.
Slik velger du riktig rørlegger


 • Den enkleste måten å finne den rette rørleggeren, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante rørleggerbedrifter på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under en befaring.

 • Byggebransjens våtromsnorm er retningslinjene for hvordan et baderom bør bygges. Våtromsnormen er ikke lovpålagt, men det er alltid lurt å velge et rørleggerfirma som følger retningslinjene og kravene i våtromsnormen.

 • Når du skal velge rørleggerfirma, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom rørleggerens evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter.

  På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på rørleggerens profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no.

  Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Mittanbud har en egen håndverkerkontrakt som du kan benytte. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike rørleggerfirma som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med rørleggeren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.Se andre rørleggerjobber som er lagt ut på Mittanbud

Need cerfied plumber to fix some plumber works

0957OSLO

Hi We have a house fully rennovated and we need to fix few things 1.fixingdishwasher Connection with water supply 2.fixing alert indicatior system at Kitchen sink 3.Fixing kitchen tap 4.Fixing alert indicatior system at main water source in kjeller

Legge ny flis og mikrosement på lite bad

0359OSLO

Vi vurderer å legge ny flis på gulvet og eventuelt mikrosement eller ny flis på veggen, samt bytte dusjkabinett -så ønsker derfor prisantydning på jobben for å vurdere om det er noe vi ønsker å gjøre. Vi er åpne for eventuelle innspill/forslag på andre løsninger.

Montere vaskemaskin

1263OSLO

Jeg skal montere et vaskemaskin på kjøkken.

Rørlegger arbeid - flytte kjøkken

0476OSLO

Hei, Vi flytter kjøkken, og trenger rørlegger til å utføre dette. - Vann og avløp hentes fra badet, bak den opplektede veggen. -Varmtvannsbereder skal også monteres på kjøkkenet, i hjørnet til høyre på kjøkkenet. Stoppekran i himling på badet. Himling på badet demonteres av oss, og hull til føringer av både tilførsel og avløp pigges opp av oss nå på mandag, over himlingen på badet. Ønsker gjerne dette utført snarest. Befaring etter avtale. Vi ønsker gjerne prisoverslag eller fastpris.

Bytte defekt lekkasjestopper på kjøkken

0280OSLO

Vår Høiax AquaSafe lekkasjestopper piper konstant, og reset-knappen fungerer ikke når den trykkes inn, så antar at en eller flere av delene er defekt. Ønsker at denne byttes og testes.

Oppgradering av møblemang og armatur bad

0683OSLO

Vi skal gjøre en oppgradering av møblene og armaturet på badet vårt. Vi har allerede kjøpt inn et skog, en hylle, speil, benkeplate, delvis underlimt vask, blandebatteri til vask (grohe)) og til dusj (celeste stoke). Skroget, hyllen og speilet skal henges opp på vegg. I benkeplaten må det også skjæres ut plass til vask. Benkeplaten skal festes over skrog og festes til vegg med plass til vaskemaskin under. Rørene for blandebatteriet i dusjen er synlige utenfor flisene.Se evalueringer fra rørleggerjobber på Mittanbud
Sjekk av varmtvannsbereder - antakelig defekt termostat

Proft og ryddig

April 2024
T

Thor om SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS

Oslo
Bytte deler til vask

Oppstart på kort varsel, gjorde en god jobb og var effektiv. Trivelig og enkel å jobbe med!

April 2024
H

Hilde om TOCHUKWU ENWEREOBI RØRLEGGER BEDRIFT

Oslo
Bytte av benkeplate på bad, samt servant og vask

Fikk raskt gjort en befaring og fastsatt pris. Gjorde jobben effektivt og bra, anbefales!

April 2024
E

Edward om Luong Sirør

Oslo
Oppussing av leilighet/kjøkken i tomannsbolig.

Oppussing av leilighet i tomannsbolig: Ymro gjorde en super jobb hos oss med oppussing av gang, kjøkken, stue og spisestue! Det var viktig for oss å ta vare på det gamle/originale, og Ymro viste stor respekt og forståelse for dette. Eksempel på arbeid de utførte: Originalt heltregulv ble slipt og lakkert. Mursteinspipe ble forsiktig spikket frem og behandlet. Tak ble lysnet med panellysner. Ymro gjorde vurderinger og utførte forsiktig riving av noen gamle vegger. I tillegg til dette følger elektro og rørlegger arbeider. Ymro kom fortløpende med veiledning og løsninger. Kommunikasjonen var veldig god, og resultatet var av høy kvalitet. Anbefales!

April 2024
L

Lars Egge om YMRO AS

Oslo
Skifte ut baderomsinventar

Ordnet oppgaven dagen etter. Ryddet fint etter seg. Hyggelige folk.

April 2024
P

Peter om Proff Rørlegger AS

Oslo
Montering av vaskemaskin

Profesjonell , pålitelig og effektivt utført jobb til Fornuftig pris. Kan trygt anbefale å bruke T Entreprenør AS!

April 2024
L

Line om T Entreprenør AS

Oslo
Kobling av vaskemaskin

Veldig hyggelig og service innstilt. Kan anbefales videre 😊

April 2024
J

Jasmin om ALIZ SKJETTEN RØR-LEGE SERVICE

Oslo
Rørlegger

Vanskelig med kommunikasjon

April 2024
E

Ezzatollah om STANDARD RØR AS

Oslo
Ønsker tilbud på ny varmtvannsbereder

Møtte opp i tide, enkel å kommunisere med, hyggelig og til avtalt pris. Kan anbefales😊👍

April 2024
S

Stian om KNUDSEN RØR AS

Oslo
Skifte et kjøkkenarmatur

Raskt og effektivt utført. Pris som avtalt.

April 2024
M

Mette om 5 STARS VVS SERVICE AS

Oslo
Lufting av radiator

Rørleggeren gikk systematisk igjennom hva som kunne være feil på radiatorene. Fant selve problemet, i stedet for å forsøke litt her og der. Veldig fornøyd.

April 2024
S

Sverre Helge om DIREKTE RØRSERVICE AS

Hosle
Diverse små ut utbedringer

Dyktig/ rørlegger som ikke ga seg selv om det oppstod enkelte utfordringer underveis på grunn av stoppekran. Resultatet av jobben er flott. Eneste jeg kunne ønsket anderledes var at høyskap på badet var montert lavere, med samme høyde fra gulv som servantskap. (Var ikke hjemme når jobben ble utført, så vi fikk ikke diskutert saken. Mannen min som var tilstede synes det er greit)

April 2024
I

Inger om NORSK RØRSERVICE AS

Oslo
Montere frostsikker utekran

Pålitelig, vennlig og effektiv

April 2024
P

Peer Stian om Bergmann VVS

Lillehammer
Tette rør på badet

Everything was as agreed, arranged within 24 hours, and well explained. I recommend!

April 2024
M

Marin om Hadeland Høytrykk AS

Oslo
Fjerne gammel og legge nye fug/silikon på baderom

Hyggelig, kom til avtalt tid, god pris.

April 2024
P

Peder om Entreprenør Axl AS

Oslo
Bytte rør under vask og bytte kran

Veldig hyggelig og effektiv!

April 2024
M

Maria om ALIZ SKJETTEN RØR-LEGE SERVICE

Oslo
Rørlegger baderom/kjøkken kjeller

Jeg kan lett anbefale Manna Rørservice til hvem som helst for både store og små arbeid. Det ble utført med god kommunikasjon, veldig god kvalitet, smart gjennomtenkt - jobben var å legge nytt røropplegg i kjeller for baderom samt ny plassering for kjøkken, inklusive å ta opp gulv for å få riktig hell på rør. Veldig fornøyd.

April 2024
F

Frida om Manna Rørservice AS

Oslo
Vannlekasje utekran

Raskt og bra utført helt etter avtale. Anbefales.

April 2024
E

Erling om Bergmann VVS

Oslo
Montere nye baderomsmøbler (Servantskap)

bra kommunikasjon og veldig god kvalitet på jobben.

April 2024
M

Mieron om THORBJØRNSEN RØR AS

Oslo
Bytte vannlås/bunnventil under vask

Rask og effektiv kommunikasjon, god pris og svært hyggelig rørlegger. Ville valgt igjen!

April 2024
H

Hannah om ALRØR SERVIS VVS ALEKS CARKAJ

Bergen
Omlegging av rør i et vaskerom

Gjorde en jobbe med å flytte noen rør på et vaskerom og installere waterguard. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

April 2024
P

Petter om STANDARD RØR AS

Oslo
rørlegger

bra kar

April 2024
E

Espen om TOCHUKWU ENWEREOBI RØRLEGGER BEDRIFT

Oslo
Oppgradering/ utskiftning utstyr bad

Imøtekommende, hyggelig, og flink fyr som fikk jobben gjort som avtalt. Fornøyd!

April 2024
P

Petter om Manna Rørservice AS

Oslo
Tett avløpsrør vaskemaskin bad

Veldig fornøyd

April 2024
K

Kim om OSLO RØR AS

Oslo

Publisert 06. feb. 2023, 09:32

Oppdatert 05. april 2024, 07:49