Om

Karriere

Karriere - Jobbe i Mittanbud?

Har du lyst til å jobbe med noe som har betydning for mange nordmenn? Mittanbud er et av Schibsted Norge SMB sine mest populære produkter og har spennende salg, UX- og teknologimiljøer. Følg oss, og se hvilke stillinger vi har ledige!

Hver uke logger mer enn 5 000 bedrifter inn på Mittanbud. Våre kunder og brukere skal få et best mulig produkt som løser deres behov.


I Schibsted Norge SMB har vi spennende miljø innenfor blant annet salg, teknologi og produktutvikling.
"I Mittanbud har vi mange muligheter til å utvikle oss og ta del i spennende utfordringer. Alle får brukt sin kompetanse og vi har mye fokus på samarbeid og læring. Sammen hjelper vi bedrifter over hele landet å lykkes med sine bedrifter."


- Marius Henriksen, salgscoach
Schibsted Norge SMB fortsetter å vokse, og vi ser etter deg som vil utvikle en av landets mest brukte og likte tjenester. En som vil jobbe sammen med over 100 av våre dyktige selgere, produkt- og tekniske utviklere.


I vår bransje er det mye snakk om fremtidens arbeidsplasser. Vi ser hver dag at de små- og mellomstore bedriftene løfter frem Norge, og at det er de som er ryggraden i vår økonomi. Vår jobb er å hjelpe akkurat disse å lykkes.


Ledige stillinger:
Det er for tiden ingen utlyste stillinger, men vi tar fortløpende i mot åpne søknader. Send en e-post med søknad og CV til anette.gelert@schibsted.com