Karriere - Jobbe i Mittanbud?

Mittanbud er en del av Schibsted SMB, som er en gruppe av ledende online markedsplasser for oppussingstjenester i Norden. Mittanbud er selve kjernekonseptet i Schibsted SMB og tilbyr en spennende arbeidsplass der mangfold, innovasjon og kvalitet er i sentrum. Å jobbe i Mittanbud byr på givende opplevelser, hvor du kan forme din karriere og bidra til å gjøre hverdagen enklere for folk.

Karriere - Jobbe i Mittanbud?

Skaper muligheter for håndverksbedriftene i Norge


Hver uke logger over 5 000 bedrifter seg inn på Mittanbud. Tjenesten gir en omfattende løsning som støtter alt fra små oppdrag til større prosjekter. Vi er dedikert til å hjelpe bedrifter med å vokse og utvide sine virksomheter, samtidig som vi gir våre brukere muligheten til å ta informerte beslutninger.
Les mer på vår hjemmeside
"I Mittanbud har vi mange muligheter til å utvikle oss og ta del i spennende utfordringer. Alle får brukt sin kompetanse og vi har mye fokus på samarbeid og læring. Sammen hjelper vi bedrifter over hele landet å lykkes med sine bedrifter. "

Marius Henriksen

Head of salesperformance Nordic, Schibsted SMB
En arbeidsplass med sterk vekst i hele Norden


I vår bransje er det mye snakk om fremtidens arbeidsplasser. Vi ser hver dag at de små og mellomstore bedriftene løfter frem Norge, og at det er de som er ryggraden i vår økonomi. Vår jobb er å hjelpe akkurat disse til å lykkes.


Schibsted SMB er i sterk vekst i hele Norden, med team etablert i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi ser etter deg som vil utvikle en av landets mest brukte og likte tjenester. En som vil jobbe sammen med over 100 av våre dyktige selgere, produktutviklere, markedsførere , front- og backendutviklere.


Sjekk ut ledige stillinger her


Publisert 25. jan. 2023, 09:37

Oppdatert 09. jan. 2024, 11:01