Bli med Norsk Rørservice på en ekstra spennende dag på jobb!

Mittanbud-bedriften Norsk Rørservice er strålende fornøyd med tjenesten. Vi har besøkt rørleggerbedriften, med Hussein El Haddaoui i spissen, på et spennende prosjekt.

Bli med Norsk Rørservice på en ekstra spennende dag på jobb!
Referanser

En profesjonell, blid og imøtekommende gjeng


– Vi skal være best på service og det arbeidet vi utfører. Vi skal informere kunden om hva vi har gjort og eventuelt om de trenger hjelp til noe annet, ikke sant? konstaterer Hussein El Haddaoui, til samstemt nikking fra de ansatte.


Hos Hussein og resten av gjengen i Norsk Rørservice starter dagen med et møte. På dagens agenda står blant annet månedsrapport, tilbakemeldinger fra kunder og ikke minst; pep talk før dagens kundebesøk. Det er tydelig at samholdet og teamfølelsen står sterkt i bedriften. Kanskje er det også en av grunnene til at de er så populære?


Det skorter nemlig ikke på gode tilbakemeldinger fra kunder, og lovord som profesjonell, blid og imøtekommende går igjen under kundeevalueringene på Mittanbud.


– Husk smil… og service, kommer det fra Hussein, i det møtet avsluttes med både applaus og fist bump, som seg hør og bør hos en sammensveiset og motivert gjeng, som er klare for å gå i gang med dagens oppgaver.

Det koster så lite, men du får så mye igjen

Hussein El Haddaoui startet Norsk Rørservice i 2009, og er en av bedriftene som har vært på Mittanbud siden den spede begynnelse. At nettopp Mittanbud har vært med å bidra til spennende jobber og økt kundeportefølje, legger han ikke skjul på.


– Vi ble med på Mittanbud da det startet opp, og vi er fortsatt der og henter inn masse kule jobber. Med tiden har vi fått en god del fine evalueringer, så for oss er det enkelt å hente inn mer jobb. Det koster jo så lite, så hvis du tar en liten servicejobb, så får du tilbake det du betaler i måneden, forteller han.

"Det koster jo så lite, så hvis du tar en liten servicejobb, så får du tilbake det du betaler i måneden."

Flere kjendiser på kundelisten

Norsk Rørservice har med tiden opparbeidet seg en stor og bred kundebase, med flere kjente fjes på kundelisten, deriblant skiløper Therese Johaug. Det er nemlig Therese som Hussein skal besøke i dag.


Det som startet med et toalettrom i andre etasje skulle nemlig vise seg så vellykket at gjengen endte opp med et enda større prosjekt, nemlig hele andre, tredje og nå også første etasje hjemme hos Johaug.


– Mye av dagen min går ut på å dra ut til kunden, komme med forslag til løsninger og å være behjelpelig, slik at kunden føler seg trygg på at ting blir gjort 100 %. Jeg elsker å dra ut til kunden og se når badet begynner å ta form, når flisene legges og baderomsmøblene kommer på plass, sier El Haddaoui.


- Sluttproduktet skal bli perfekt, forteller han i det bilen rygges ut fra parkeringsplassen, før den ruller videre nedover gaten.


Norsk Rørservice AS

  • Ble startet av Hussein El Haddaoui i 2009.

  • Totalleverandør innenfor VVS-arbeid, nyinnstallasjoner, reparasjoner, rørservice og rehabilitering.

  • Har vært med i TV-programmer som “Sinnasnekker´n”, “Sommerhytta” og “Drømmehytta”.

  • Daglig leder, Hussein El Haddaoui ble kåret til Norges Hyggeligste Håndverker 2021.

  • Visste du at Norsk Rørservice har en egen Instagramkonto med hele 81 000 følgere? Følg de gjerne for inspirasjon!


Både kunde og håndverker går for gull

Parkeringssensoren piper i det Hussein rygger bilen smidig inn på tunet hjemme hos dagens kunde, Therese Johaug.

– Da var vi fremme. Let's go!

Pågangsmotet og den gode stemningen henger allerede godt i luften i det vi forlater bilen, og stemningen blir slettes ikke noe dårligere i det døren åpnes.

– Nei, halla! kommer det fra Therese.


Håndverkerne er allerede godt i gang med dagens arbeidsoppgaver.


– Her er det fullt kjør, smiler hun, før turen går videre opp i andre etasje for inspeksjon og inspirasjon.

Praten flyter lett og Hussein viser ivrig frem baderomsfliser i lekker marmorutførelse. Johaug virker allerede overbevist.


– Også kombinerer vi det med gull…!, sier hun fornøyd.

Hussein snur seg mot Therese,


– Ja, fy søren, da er vi der. Da blir det gull i huset også!

Det å samarbeide med Norsk Rørservice er helt fantastisk. De er et team man kan stole på 100 %, og det er ingenting som er noe problem. De er pålitelige og fantastisk dyktige folk, som leverer et rått resultat. Så jeg vet at jeg er i trygge hender og at jobben blir skikkelig gjort. Som kunde er det veldig, veldig viktig.

- THERESE JOHAUGPublisert 24. jan. 2023, 09:10

Oppdatert 09. jan. 2024, 11:01