Jobb-id: 563788, Registrert: 21.02.2013

Innvendig malerjobb

4316 Sandnes

ANBUD PÅ MALERJOBB.
Gang første etasje 7,5 kvm har ny gipset vegger og tak. Vegger som går bort er 4 dører på 210 x 80, vindu 90 x 120 og oppgang trapp til andre etasje.
Trappehus er på 150 x 215 og 3,2 kvm. Det er 2 vegger i hver etasje og en liten skråvegg som har ny gips. Det er 42 trappetrinn fra kjeller til loft.
Gang andreetasje er vegger og tak gipset, 10 kvm. Det er 6 dører.
Rom andreetasje 7,7 kvm gipset vegger og tak. Langvegg 415 cm er 2,3 m og 1,8 m skrått tak. Det er to dører og to vinduer.
Ønsker å få sparklet vegger og tak. Tapetsert med miljøtapet på vegger til forsterkning.
Malt vegger og tak minimum to strøk evt. Mer ved behov.
Malt trapper på begge sider fra kjeller til loft. Det er i dag 2 Lakkerte tretrapper a 14 trinn og en trapp med innfelt gulvbelegg. Rekkverk første til andre etasje og loft har hele sider/flater, kun rekkverk med spiler ned i kjeller.
Gjeste toalett 2,3 kvm. Male tak, male tre vegger og tapetsere en vegg på 187 cm lang og 239 høy. Det er 50 x 40 vindu og dør.

Jobbtyper

  • Malertjenester

    • - Maler
    • - Sparkling
    • - Tapetsering
Leverandøren er svært service innstilt og håndverkerne svært arbeidsomme og tillitsfulle. Arbeider som er utfør er fra sparkling, tapetsering, maling samt gipsing og legging av parket i mellomgang og i trapper. Arbeidet er utført i hennhold til avtale og til avtalt pris. Vi har fått utført mye arbeid til en fornuftig pris. Kongsteinsgaten Malerservice hadde fått enda en stjerne dersom håndverkerne hadde snakket Norsk/ Engelsk.
Evaluering:
Terje, Sandnes 0 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb