Logo

VALVATNE BYGG AS

Logo

VALVATNE BYGG AS

Om oss

?BLINKHUS VALVATNE er ein del av Valvatne-gruppen. Dei familieeigde selskapa har i 6 generasjonar drive byggeverksemd, fr? ?r 1900.BLINKHUS VALVATNE ?har i mange ?r bygd ut st?rre og mindre bustadfelt, og har gjennom dette opparbeida seg god erfaring i slike prosjekt.?Gjennom sitt medlemskap i landets nest st?rste typehuskonseptet, BLINK-HUS.?BLINKHUS VALVATNE ?held til p? Heiane industriomr?det...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Boligmappa logo

Boligmappa

Boligmappa: En digital løsning for å lagre og dele dokumentasjon og informasjon om boligen din.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Byggenæringens Landsforening logo

Byggenæringens Landsforening

Byggenæringens Landsforening (BNL) er en paraplyorganisasjon for flere bransjer innen byggenæringen, og er en interesseorganisasjon for bedrifter og arbeidsgivere.

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer