Helrenovering av bad i Fitjar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Oppussing av bad fra 1980

5419FITJAR

Kjøpte nett hus med bad fra 1980 som trenger oppussing. Ønsker en total levrandør så me slepper kontakt med mangen forskjellige. Ønsker baderomsplater på vegg og belegg på gulv(evt fliser) Nåværende plater på vegg ønsker me og rive selv, samt demontere dysj og andre ting me kan ta selv.

Renovere bad

5419FITJAR

Nytt bad: Nytt golv, belegg ikj fliser! Badromsplater (fibotresbo etc) Hakke opp gulv og legge nye kabler, flytte sluk /avløp og ha synlige rør inn i veggen. Montere nye takplater(har desse liggende) spotter i tak Vegghengt toalett Dusjdører (ikj kabinett) Opplegg til vaskemaskin /tørketrommel Ny speil og vask med skuffer under. Badets str er 2,20 bredde og 2, 90 lengde

* Fortsatt ledig: Ombygging av bad

5419FITJAR

Har et bad med fliser og varmekabler i gulv og våtromspanel på vegg. WC, vask, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Rommet er ca 200x430cm. Vindu på kortvegg (ut). Den ene langvegg er yttervegg og den andre mot soverom. Ønsker å dele eksisterende bad i 2 bad/WC. Etablere inngang til innerste del med skyvedør fra soverom der hvor det i dag er opplegg for vaskemaskin, samt erstatte vindu med ytterdør for adkomst også fra utsiden.

Helrenovering av bad

5419FITJAR

Separat wc-rom og dusjrom fra 70-tallet. Ønsker å sette inn badekar, montere utvendig vannkran til hageslange med mer. Ta kontakt for mer informasjon.

Oppussing, bad 9 kvm

5419FITJAR

Total renovering.

Renovering av bad, + nye opplegg vaskerom og kjøkken

5419FITJAR

Ønsker pristilbud på hver av punktene. • Bad. Badet skal flyttes og vi trenger derfor å flytte rør og avløp. Ønsker vegghengt toalett, dusjkabinett 100X90 og vask (ingen møbler eller speil) • Vaskerom. Opplegg for vaskemaskin. Der er i dag vann og avløp. Flytte varmtvannstank fra kjeller til vaskerom 1. etg. • Kjøkken. Tidligere kjøkken var der vi nå ønsker vaskerom. Derfor må det legges opp nytt til kjøkken. Rør og avløp, opplegg til oppvaskmaskin. Alt skal være lett å komme til fra kjeller. Ingen boring eller saging i grunn skal være nødvendig. Dette er et eldre sommerhus, slik at vi ønsker også tilbud på en løsning hvor vi kan stenge vannet når vi ikke er der. Ønskes gjennomført i perioden mai-august.