Company header image
Logo

PROEFECT

5.0

PROEFECT

Damsvingen 1D, Fåvang

Org nr. 932 006 510

Om bedriften

Proefect Maler- og snekkerfirma er stolt over å være din pålitelige partner når det gjelder maling og oppussing. Driftet av Mariusz, en erfaren maler med 20 års dedikert erfaring, er vi her for å levere eksepsjonelle maler- og snekker tjenester. Vår Ekspertise Malerarbeid: Vi har forvandlet utallige rom med vår presisjon og lidenskap for maling. Fra enkle oppussingsprosjekter til mer omfattende malerarbeid, garanterer vi et perfekt resultat hver gang. Snekkerarbeid: I Proefect er vi profesjonelle, utdannede snekkere som driver små- og mellomstore prosjekter som for eksempel bygging av terrasse, uteboder, diverse oppussing innvendig og utvendig, bytting av dører og vinduer, og lignende. Vi garanterer at jobben blir utført både effektivt og kvalitetsfult. Murmesterarbeid: Vi jobber i tett samarbeid med profesjonell murmestere og utfører tjenester som legging av murstein, legging av skifer og flis både innvendig og utvendig, med mer. Kundeorientert Tilnærming: Hos Proefect Maler- og snekkerfirma bryr vi oss om dine ønsker. Vi gir deg ikke bare maler- og snekkertjenester, men også råd og forslag basert på vår ekspertise for å hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene for ditt prosjekt. Oppfølgning: Vår kundepleie slutter ikke når prosjektet er ferdig. Vi følger opp for å sikre at du er helt fornøyd med resultatet. Befaring - Vi Kommer Gjerne! Vi forstår at hvert prosjekt er unikt. Derfor tilbyr vi gratis befaring for å forstå dine behov og gi en nøyaktig prisestimering. Vi tilpasser våre tjenester for å passe ditt budsjett og din tidsplan. Kontakt Oss La oss hjelpe deg med å forvandle ditt hjem, hytte eller kontor. Kontakt Proefect Maler- og snekkerfirma i dag for en uforpliktende samtale og avtal en gratis befaring.

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Malertjenester

Snekker / Bygningshåndverkere

Steder vi tar oppdrag

Oslo

Viken

Innlandet

Vestfold og Telemark

Trøndelag

12 evalueringer gjennom Mittanbud

I

Inger

Børsa, 12. mai

Beising av hus og garasje til våren/sommeren.

Dette var et firma som vi trygt kan anbefale, kvalitet og ryddighet til tusen. Prisen er det ikke noe å si på, og en mer hyggelig kommunikasjon finnes ikke, vi anbefaler på det sterkeste.

F

freddy

Fannrem, 9. apr

maling av hus og garasje

Start i henhold til avtale. Flinke professionals og veldig aktiv. Arbeidet ble gjennomført rask innfor tidsrammene. Ville anbefalt firma til enhver.

B

Brit

Fetsund, 10. mar

Male innerdører

Marius har malt innerdører hos oss. Flere dører med ulikt behov for grunnarbeid. Veldig fornøyd med resultatet, god kommunikasjon underveis. Anbefales.

A

Anne-Stine

Lillehammer, 1. mar

Maling av trappegang

Ryddig og effektivt

O

ola

MELSOMVIK, 7. feb

30 m2 lydhimling

100 % og anbefale, ryddig, effektiv og profesjonell. Jeg kan trykt anbefale Marius Ola m: 900 64 900

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

24 jobber

på Mittanbud

Beising av hytte

Løten

5 dager siden

Utvendig beising av Stasjonsvegen 27, Løten

Løten

En uke siden

Bytte 6 vinduer på hytte ved Lillehammer

Oslo

3 uker siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Bedriftsprosjekter

profileGalleryPicture_37862_a3d84a0a9-328d-7cb8-8cb2-dca2c60146f0

6

Hyttebeising

profileGalleryPicture_39910_ae73071c1-b738-decc-f9b0-8c3858dfbc94

12

Innvendig maling/beising

profileGalleryPicture_40312_a338006aa-17d5-8c9f-4c09-cfe9b8e41ef9

16

Snekkerarbeid

Ansatte

Mariusz Miklasiewicz

Daglig leder

Kontakt

PROEFECT

Damsvingen 1D, Fåvang

Org nr. 932 006 510

+47 902 1** **

Sosiale medier