Skal du bygge eller reparere støttemur i Frogn?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Frogn, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Frogn som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Frogn?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Frogn, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Frogn som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Frogn

Etablere en støttemur for fremtidig takbygg/carport

1443DRØBAK

Ønsker få tilbud på en støttemur/vegg mot fjell til felles parkeringplass, slik at deg kan fungere som forankring til fremtidig takutbygg ( samt tilrettelegging for elbilladere) Lengden på muren vil bli 15 m , høyde ca 3 m. Ta kontakt for nærmere avtale om befaring.

Rehabilitering og forhøying av støttemur

1444DRØBAK

Vi ønsker å få rehabilitert en eksisterende støttemur som trenger vedlikehold og oppgradering. I tillegg til rehabiliteringen ønsker vi å forhøye muren med ca. 1 meter slik at den kommer på nivå med hagen. Se vedlagte bilder for detaljer om nåværende tilstand på muren. Vi ser frem til å motta tilbud fra kvalifiserte håndverkere som har erfaring med lignende prosjekter. Ta kontakt for å avtale befaring. Mvh Kyrre

STØTTEMUR, DRENERING, GRAVING, MURING, FJERNE TUJA RØTTER.

1448DRØBAK

DRENERE OG SETTE OPP NY STØTTEMUR / FORSKALINGSMUR I CARPORT. RETTE OPP SKJEVE FORSKALINGS STOLPER SOM HOLDER VERANDA OPPE. LEGGE NED NYE TAKPLATER SOM TAR UNNA NEDBØR FRA VARANDA I CARPORT TAK + BYGGE NY CARPORT VEGG. DRENERE OG MURE FERDIG STØTTEMUR I HAGEN. FJERNE TUJA RØTTER. PLANNERE OG SETTE OPP STØTTEMUR FORAN PLEN.

Støttemur

1448DRØBAK

Ønsker hjelp til å en lage en støttemur ca 11,5 meter langt og 0,80 høyde. Støttemuren skal stå nederst i skrånet terreng. Mye stein i grunnen og vann som renner ovenfra. 2 meter fra skråning til husvegg. Vanskelig fremkomst.

Rehabilitering av mur

1448DRØBAK

Rehabilitering av mur / sette opp steinmur i forkant og forlenge nedfallsrør så vann ikke renner inn i garasjen.

Erstatte eksisterende forstøtningsmur

1448DRØBAK

Dagens støttemur er for svak og har slått sprekker nederst. Den holder oppe jordmasse fra plenen over, samt terasse som står på plinter oppå jordmassen. Mellom støttemur og garasje er det ca én meter og gjør det krunglete å bruke en graver på hele arbeidet, antakelig får man brukt det på ca 40% av gravingen. Noe tilpasning med terrassen går an for å lette tilkomst. Eventuell graver vil stå på plen, og trapp opp til huset vil også bli ødelagt ved eventuell riving av mur, men trapp og plen kan vi fikse selv. Åpen for å ha skråning mot garasje som reserveløsning. Ønsker befaring fra interesserte.

Siste evalueringer
Befaring av hageskråning og støttemur

Vi er veldig fornøyd med resultatet av arbeidet som er gjort. Kommunikasjonen underveis har vært veldig bra og vi fikk gode råd og løsningsforslag. Vi fikk satt opp en frostsikker støttemur i granitt, samt drenert og planert plen. Hagen vår ligger utfordrende til som kunne ha gjort arbeidet vanskelig, men dette løste de uten problemer. Vi fikk også hjelp med å fjerne belegningsstein, trær, trestubbe, hagebod og maurtue - når de først var der med gravemaskin. Vi er veldig fornøyde med kundeservicen og at de fant gode løsninger for vår hage. Anbefales til andre!

Des. 2021
S

Stine Nordahl om Skoglund Maskin AS

Drøbak
Utbedre skifertrapp og støttemur

Gjennomførte jobben til avtalt tid og pris.

Sep. 2021
T

Tove Bredesen om NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Drøbak
Støttemur og grunnarbeid til garasje

Meget hyggelig folk og god dialog under hele prosessen. Meget fornøyd med jobben og prisen på jobben. Kan anbefale dette firma.

Nov. 2018
L

Lars om RANKOR AS

Drøbak