Logo

MUR OG PIPESERVICE AS

Company header image
Company header image
Logo

MUR OG PIPESERVICE AS

Om oss

Hei, og velkommen til oss. Vi er 5 ansatte, og har 25 års erfaring i bransjen. Vi kan tilby rehabilitering av alle typer piper, salg og montering av alle typer peis/ovn. Vi gjør også mindre murer oppdrag.Mur og pipeservice AS rehabiliterer piper og leverer fyringsklare ildsteder som vedovner, elementpeiser og murte peiser med primært nedslagsfelt i Søndre Buskerud, Vestfold, Oslo, Bergen,...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


40 evalueringer

(4.8 Gjennomsnitt)

T

Tommy, Oslo

12. sep

👍

A

Astrid, Reistad

22. aug

Ifht kvalitet. Han vurderte at den ene pipen ikke trengte renovering og at den andre burde freses av brannvesenet. Gratis for oss som del av befaring. Veldig informativ, hyggelig, ryddig og ordentlig....

S

Saedun, Solbergmoen

8. aug

Bra og presise

H

Hanne-Berit, Oslo

29. aug 2022

Proffe folk som gir god info om hva som skal gjøres, tillitsvekkende, høflige, god pris, utførte jobben til avtalt tid. Anbefales på det varmeste!


Kontakt

Adresse

Gamle Riksvei 75 B, 3057 Solbergelva

Kontakt oss

+47 995 9** **

ronny@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 995 9** **

ronny@***.no


Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste