Trenger du hjelp med peis eller kamin i Oslo?

Uansett om du skal reparere, bytte, sette inn eller rive peis eller kamin bør du ha fagfolk på saken! Legger du ut jobben på Mittanbud vil erfarne håndverkere i Oslo konkurrere om å hjelpe med din peis/kamin!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med peis eller kamin i Oslo?

Uansett om du skal reparere, bytte, sette inn eller rive peis eller kamin bør du ha fagfolk på saken! Legger du ut jobben på Mittanbud vil erfarne håndverkere i Oslo konkurrere om å hjelpe med din peis/kamin!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet peis og kamin i Oslo

Peis i pipeløpet?

1163OSLO

Hei Vi har revet en peis og sitter kun igjen med pipa. Da vi skal sette opp en vegg blir det mitt trangt og vi lurer på om man kan sette en peisinnsats med glass i pipa? Kan sende bilde av pipa og rommet.

Demontere og montere kakkelovn

0171OSLO

Er i dialog med ulike tilbydere på å erstatte en Jøtul vedovn med en kakkelovn. Det å gå til innkjøp av ny kakkelovn vil være forholdsvis kostbart og er derfor interessert i å se på alternativer. I den forbindelse er jeg ute etter å innhente pristilbud på hva det vil koste å kjøpe en allerede eksisterende kakkelovn i Oslo området for å så demontere den og sette den opp i egen leilighet. Før ovnen settes opp må eksisterende vedovn også rives. Det første bilde er ovnen som står der i dag og må rives. De to neste er aktuelle kakkelovner som jeg gjerne skulle ha byttet den ut med. Er meget fleksibel på tidspunkt og oppdraget kan starte litt avhengig av pris da jeg pusser opp flere deler av leiligheten.

Muring/montering av ny peis

0671OSLO

Gammel peis skal rives. Nytt peiselement med enkel dør skal mures inn og alle overflater skal slettes.

Rive peis

0271OSLO

Ønsker å rive peis og gjøre pipe klar for frittstående peis i fremtiden. Vegger må gjøres klar for helsparkling og gulv for nytt gulv. Uttransport av rivemasse kan skje gjennom bred verandadør i samme rom, ut på veranda med liten trapp ned til bakken. Grunnflaten på peisen er 189x93 cm

Installasjon av ventilasjonsrist og lage gulvplate til peis

0363OSLO

Ønsker å få laget en gulvplate i stål/grå (112X40 cm) til peis samt installasjon av ventilasjonsrist som krever at dagens "hull" i peis reduseres med 2 cm i bredden. Se link for ventilasjonsrist: https://www.pipehatt.com/products/nsp-ventilrist-510100mm2

Installasjon av ny frittstående peis/ovn

0455OSLO

Har en innsats-peis som skal byttes til en frittstående peis. Denne er satt inn i en gips og stender-konstruksjon. Tenker at vi selv river å fjerner den gamle-peisen. Trenger hjelp til installasjon av ny frittstående peis/ovn (og oppsett av ovnsrør inn til pipeløp). Det vil også oppstå litt arbeid med å sette veggen hvor innsatt peis var tilbake i stand igjen.

Siste evalueringer
Flytting av peisovn

God kommunikasjon hele veien. Fornøyd med jobben.

Mars 2024
L

Lars om PEISMAKERN AS

Oslo
Montere peisovn i 1etg

Rask og bra jobb

Feb. 2024
E

Eldar om Kai Nettum

Oslo
Installere peisovn

Ok jobb, god pris.

Feb. 2024
U

UNKNOWN om KORD BYGGSERVICE

Oslo
Bygge peis rundt peisinnsats

Ryddig kommunikasjon, godt håndverk, rask gjennomføring. Hadde 4 forskjellige peismontører på befaring, Parispeis overlegent den mest ryddige av dem alle.

Feb. 2024
S

Simen om Parispeis AS

Oslo
Rive peis

Åge er super og kommuniserte bra underveis. Rask befaring og igangsatt arbeid. Selve arbeidet som ble utført, var ikke helt topp og det var ting vi måtte rette opp selv etterpå. Ellers fornøyde med pris og raskt utført oppdrag. Alt ble ryddet og fjernet etterpå!

Feb. 2024
M

Madeleine om BMR AS

Oslo
Fjerne og bygge ny peis

Alan og gjengen hans gjorde en fantastisk jobb med å skifte ut en peis i en eldre bygård i Oslo. Han var kreativ og full av pågangsmot, tross at ny peis skulle opp i 5. etasje (uten heis). I tillegg ble resultatet kjempefint, og til konkurransedyktig pris. Kommunikasjonen underveis har vært ryddig, og alle avtaler ble overholdt.

Feb. 2024
K

Kaisa om AM Mur og Betong AS

Oslo
Installasjon av peis

Fantastisk jobb utført, svært behjelpelige og kom etter arbeidstid. Anbefaler 100%

Feb. 2024
E

Emil Francesco Dalla om AM Mur og Betong AS

Oslo
Montere gnistplate til peis

Pålitelig og presis. God kommunikasjon. Oppdraget ble fullført som forventet og avtalt.

Feb. 2024
K

Kristin Svare om Parispeis AS

Oslo
Justere og montere røykrør til peis

Legging av laminatgulv, lister, dører, karmer og installasjon av baderomsinnredning. Flott resultat

Feb. 2024
M

Mari om AM Mur og Betong AS

Oslo
Peis/kamin riving og montering

Veldig fornøyd med riving av eldre peiskamin og montering av ny moderne peisovn, og all service rundt. De utførte arbeidet effektivt etter mine preferanser og holdt meg oppdatert mens arbeidet pågikk. Rimelig pris og strøkent resultat.

Feb. 2024
P

Pernille Bergan om AP Betong Bygg AS

Oslo
Montering av Nordpeis Odense Exclusive High

Raskt og bra utført arbeid. Kan anbefales.

Feb. 2024
S

Sverre om AM Mur og Betong AS

Oslo
Reparere/bytte håndtaket som åpner spjeldet i peisen

De kom ikke til den tiden de skulle, men da de først kom gjorde de en svært bra jobb. Det var ingenting å si på prisen heller. Totalt sett et godt inntrykk.

Jan. 2024
E

Eirik om KOIER BYGG AS

Oslo