Logo

ELEKTRIKER BEKKEVOLD AS

Logo

ELEKTRIKER BEKKEVOLD AS

Om oss

- ET SIKKERT VALG NÅR RESULTATET TELLER - Vi er et elektriker firma med 25 års erfaring. Vi holder til på Årnes og kan slå oss på brystet og si at vi er informativt og innovativt gode med det meste innen belysning, varme, audio, video, styringssystemer, tele og tv. Alt innen husholdning og industri, og ingen jobb er for liten. 12 personer holder orden og gir av sitt beste til kunder i...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • DSB Elvirksomhetsregisteret: Et offentlig register over alle virksomheter som har tillatelse til å utføre elektrisk arbeid i Norge, og som er underlagt tilsyn av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

  • DNV Sertifisert El-kontrollør: En person som er sertifisert av Det Norske Veritas (DNV) til å utføre elektrisk kontroll av elektriske anlegg og utstyr.

  • Boligmappa: En digital løsning for å lagre og dele dokumentasjon og informasjon om boligen din.

  • NELFO er en norsk arbeidsgiver- og næringspolitisk organisasjon for elektro-, ekom-, heis- og systemintegrasjonsbedrifter. NELFO er tilsluttet Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste