Skal du legge varmekabler i Eidsvoll?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Eidsvoll på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge varmekabler i Eidsvoll?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Eidsvoll på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber knyttet til varmekabler i Eidsvoll

Legge montere varmekabel på nytt badegulv i 2 etg. Alvsbyhus fra 2018 Minnesund

2092MINNESUND

Montere varmekabel for badegulv 2 etg. Nytt bad. (270x300) ca 8 m2. Det er gulvsponsplate gulv, som skal avrettes med avrettingsmasse og skal ha våtromsbelegg (dette utføres av gulvlegger). Vegger er ikke platekledd før installasjon av varmekabel slik at de er åpne for trekkerør til. Det er montert egen 16 amp kurs som er installert av el tjenester as. (Denne er i koblingsboks der termostat skal skal installeres). Namron termostat digital termostat for varmekabler medfølger). Arbeidet ønsker utført iløpet av august, tidligst uke 34. Se vedlagt bilde av skisse og bilde av gulv baderom. Gjerne fast pris. Men kan også utføres på timer pluss materiell. Da ønsker jeg timepris, pluss pris på materiell. Ev. Befaring kan utføres fra ca 8 august om ønskelig. Bilder skisser kan sendes på melding i mittanbud

Varmekabel på bad

2074EIDSVOLL VERK

Har et bad på ca. 5 m2 som trenger varmekabel på gulvet

Legging av varmekabler og fliser

2072DAL

Jeg har en liten gang på ca 10 kvm. Jeg ønsker å legge varmekabler og fliser på gulvet.

Tilbud utredning av problem med varmekabler

2074EIDSVOLL VERK

Varmekablene i to av rommene i huset har sluttet å fungerer i løpet av vinteren. Ber om tilbud på å finne ut av dette. Håper det bare er feil med termostaten, kan ikke helt skjønne hvorfor de skulle gi seg nå. Se vedlagt bilde.

Legge varmekabler i vannrør

2092MINNESUND

Hei. Vi sliter med at vannrørene fryser når det blir for kaldt. Vi trenger derfor å legge varmetråder/varmekabel i vannrørene. Ønsker pris.

Varmekabel vaskerom + varmefolie stue/gang

2080EIDSVOLL

Vaskerom: ca. 3,6 m2 - levering og legging av varmekabel på 6 mm Masterboard isolasjon. Underlag stabilt betonggulv, horisontalt. Ikke sluk. Stue/gang: ca. 24,8 m2 - levering og legging av varmefolie på 6 mm Masterboard isolasjon. Underlag av stabilt betonggulv, horisontalt.

Siste evalueringer
Oppussing av gang

Meget bra gjennomført arbeid. Serviceminded fra A-Å. Gjorde mye mer enn det som stod i kontrakten. Prosjektleder snakket godt norsk. Øye for detaljer som gjør finishen til det lille ekstra. Effektive og trivelige håndverkere og ledelse gjennomsyrer en bedrift som tar kunden på alvor, og ønsker at kunden skal få jobben gjort til en billigst mulig (med likevel forskriftsmessig utført) jobb. Tar på seg ekstrajobber som måtte oppstå under prosjektet.

Des. 2013
S

Stein Arne om BLOSTRUPMOEN BYGG OG EIENDOM AS

Eidsvoll
Diverse arbeider i bolighus

Meget hyggelig og rask service. Gjorde en god jobb!

Okt. 2013
T

Tom Arild Gracio om A-Å Bygg AS

Jessheim
Varmekabler på bad

Alt i orden kom til avtalt tid og utførte jobben på en effektiv og ryddig måte. Kan trygt anbefale Alt i orden videre til andre som trenger dyktig og hyggelig installatør med god priser. Jeg vil ivertfall benytte Alt i orden ved neste oppdrag.

Okt. 2013
D

Daniel om ALT I ORDEN AS

Dal
Totalrenovering/oppussing av loftetasje fra Trysilhus

VELDIG høy pris. En veldig distre, fjern, uprofesjonell og strengt tatt lite kunnskapssterk prosjektleder. Skuffende!! Bonum får kun 2.5 stjerner. DERIMOT! Det polske firmaet som Bonum hadde hyret inn var veldig, veldig dyktige og gjorde unna jobben på halve tiden! 10 timer hver dag, hyggelig leder, flott arbeid, ga det lille ekstra. Jeg gir REMIKO (det polske firmaet) 5 STJERNER!!

Aug. 2013
T

Trine Hagen om BONUM AS

Eidsvoll
Feilsøking/ bytte av bryter eller varmeregulator

Utrolig profesjonell bedrift, raskt svar og rask jobb. Næss Installasjon AS anbefales på det varmeste!

Mai 2013
R

Robert om Næss Installasjon AS

Råholt
Sette opp to stikkontakter på bad

Rask og flink elektriker. Anbefales!

Mai 2013
A

Andreas om SES Knut Erik Skogen

Eidsvoll
Oppssing av to bad

Constuctor Bygg AS har utført arbeidet med fullrenovering av to bad. Arbeidet er utført iht kontr. og til vår fulle tilfredshet. Samarbeidet med bedriften har vært upåklagelig. Det har hele tiden vært en fra bedriften som har fulgt opp arb. Vi har stått i tett dialog med denne og alle små og store ting har blitt løst til vår fulle tilfredshet. Arbeiderne harvært meget ryddige. Ingen søppel eller rot har ligget igjen ette dem. Vi anbefaler C B.

April 2013
S

Sverre om CONSTRUCTOR BYGG AS

Eidsvoll