Håndverker

Finn elektriker i Drammen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige elektrikere som er anbefalt av andre i Drammen - helt gratis!

Legg ut jobb og motta tilbud

Valg av elektriker i Drammen

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye det elektriske anlegget i huset ditt er å finne en elektriker med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du har et omfattende prosjekt som skal gjennomføres, eller om du kun skal endre belysningen. Vi hjelper deg med å velge den rette elektrikeren i Drammen!

Tenk over dette før du velger elektriker

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en elektriker i Drammen. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til elektrikeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og elektrikeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en elektriker du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en elektriker som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.

Finn dyktige elektrikere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du elektrikeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Flytte stikkontakt - ønsker godkjent elektriker i Drammen

Hyggelig og serviceinnstilt personale. Profesjonelt arbeid og ting ble gjort som avtalt. Anbefales uten tvil! 😊

- Amandeep Kaur Dhillon

Jordfeil og generell sjekk av anlegg i Drammen

Jonas er hyggelig og kunne komme raskt, jobbet ble effektivt utført og en da vi senere på kvelden oppdaget en litt merkverdig følgefeil kom han ved første anledning og rettet opp. Godt fonøyd kunde!

- Karl Jacob Maus

Montering av elbillader og godkjenning. i Drammen

Montering av elbillader 👍 Er meget fornøyd. Flott utført arbeid i henhold til avtalt pris. Vil gjerne bruke de igjen og anbefaler dette firma på det sterkeste!!!

- Hans Kristian Jørgensen

Installere 22kW ladestasjon i garasje. i Drammen

I was pleased with all the above points, the quality of work was good, the price was as expected. The people I dealt with were reliable, efficient and there was high amount of professionalism. The company listened to all my requirements and were very adaptable on the solution provided.

- Mithun Chuvatta

Legge opp strømanlegg på loft++ i Drammen

Kjetil fra Elektroinstallasjoner AS kom til avtalt tid, og jeg er kjempefornøyd med arbeidet han leverte. Alt ble gjennomført i henhold til spesifikasjon, og han var profesjonell, effektiv og hyggelig.

- Fredrik Askjem

Elektriker til 10kvm kontor så fort som mulig i Drammen

Godt fornøyd

- Martin Nygaard

Bytte av sikring + trekke ny kabel i Drammen

Hyggelig firma, ryddig og ordentlig.

- Anniken Ruud

Installasjon av elbillader samt kurser til varmepumpe + div ting innendørs. i Drammen

Fikk installert Easee 3x32A knirkefritt. Anbefales!

- Serban Vinatoru