Håndverker

Velge murer i Oslo

Få uforpliktende tilbud fra dyktige murere som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge murer i Oslo

Det er flere viktige faktorer du må ta hensyn til når du skal velge murer i Oslo. Du bør blant annet velge en pålitelig bedrift med gode referanser. Enten du skal støpe platting, mure ny peis i stua, bygge trapper eller grunnmur, kan en murer eller murmester i Oslo sørge for at jobben blir gjort i henhold til gjeldende krav, forskrifter og reguleringer.

Store prisvariasjoner på murere i Oslo

Det kan være store prisvariasjoner på murer i Oslo. Ved å legge ut jobben på Mittanbud kan du hente inn tilbud fra flere forskjellige bedrifter. Dette hjelper deg med å sammenligne og å gjøre en vurdering på hvem som egner seg best til prosjektet ditt. Hvis du i tillegg velger oppussingsforsikring, kan du føle deg trygg på arbeidet som utføres. Prisen vil variere ut i fra oppdraget. Å støpe grunnmur koster for eksempel ca. 130 000 kroner, men kan variere helt fra 60 000 kroner til 200 000 kroner.

Det er svært omfattende å fikse på en grunnmur i ettertid, og du kan spare deg for mye bryderi ved å velge en murer i Oslo som gjør jobben grundig. Støpearbeidet må tåle ulike værforhold, for eksempel mye snø og kulde på vinterstid. Lokale murermestere kjenner godt til lokale forhold og vil kunne veilede deg til den best egnede fremgangsmåten for prosjektet ditt.

Velg best egnet murer i Oslo

Du finner enkelt frem til den mureren i Oslo som kan gi deg best pris og som er godt egnet for arbeidet ved å legge inn en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud. Bedrifter kontakter deg, og du kan sammenligne og ta en vurdering. Det eneste som gjenstår for deg er å ha befaring, diskutere pris og opplyse om ønsket tidsperspektiv. I tillegg kan du velge oppussingsforsikring, som en ekstra trygghet. Du kan dermed gi deg et fornøyd klapp på skulderen og velge den murmesteren som gir deg best tilbud.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige murere i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Murejobb tilknyttet bad i Oslo

Vel utført arbeid.

- Sigmund Wøien

Slissing i asfalt i Oslo

Vi er godt fornøyd med Kamil og hans team i KM Entreprenør. Kan anbefales

- Ole Jørgen Grøneng Nilsen

Granitt trapp, kantstein, grunnarbeid og asfaltering i Oslo

Gjennomført stort prosjekt med granittmur, trapp, massutskiftning og asfaltering. Kommunikasjonen med Ken var veldig bra, vi fikk også koordinert støping av plate før asfalt legging. Veldig fornøyd med sluttresultat, effektivt og bra utført arbeide.

- Marius Tyssvang

Bore to hull i kjellervegg til ventiler i Oslo

Veldig god kommunikasjon og gjennomføring. Anbefalt!

- Håkon Jakob Røthing

Murarbeid i Oslo

Bul Bygg jobbet raskt og effektivt. God kvalitet. Noe surr rundt hva som var avtalt.

- Håkon Jakob Røthing

Hei, jeg har en Dovrepeis, Sense 103 som jeg ønsker å få satt opp i Oslo

Veldig fornøyd med jobben, God kommunikasjon, utført etter aftalen, til aftalt pris. Kan anbefales. Absolut intet negativt å si.

- Katja Iversen

Sette opp gipsvegg / forbedring av ildsted i Oslo

Haydari var både profesjonell og hyggelig, og utførte jobben med stil. Jeg hadde en gammel teglesteinsvegg som var dekt med puss og flislim, som skulle renoveres. Haydari og en kollega fjernet alt av tidligere dekke på veggen, og pusset den opp med to lag murpuss. I tillegg hjalp han til med ildstedet, med å feste innsatsen tilbake på pipen. Alt til en god pris, og det hele ble utført på én dag, Veldig fornøyd.

- Christian Sandvik Hildonen

Demontere peis og tette skorstein + murpusse hjørne i Oslo

Kom alltid til tiden som ble avtalt og var veldig nøye med arbeidet. Tilgjengelig og lett å holde kontakt med per telefon. Kan anbefales

- Arild Pettersen