Håndverker

Velge murer i Oslo

Få uforpliktende tilbud fra dyktige murere som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge murer i Oslo

Det er flere viktige faktorer du må ta hensyn til når du skal velge murer i Oslo. Du bør blant annet velge en pålitelig bedrift med gode referanser. Enten du skal støpe platting, mure ny peis i stua, bygge trapper eller grunnmur, kan en murer eller murmester i Oslo sørge for at jobben blir gjort i henhold til gjeldende krav, forskrifter og reguleringer.

Store prisvariasjoner på murere i Oslo

Det kan være store prisvariasjoner på murer i Oslo. Ved å legge ut jobben på Mittanbud kan du hente inn tilbud fra flere forskjellige bedrifter. Dette hjelper deg med å sammenligne og å gjøre en vurdering på hvem som egner seg best til prosjektet ditt. Hvis du i tillegg velger oppussingsforsikring, kan du føle deg trygg på arbeidet som utføres. Prisen vil variere ut i fra oppdraget. Å støpe grunnmur koster for eksempel ca. 130 000 kroner, men kan variere helt fra 60 000 kroner til 200 000 kroner.

Det er svært omfattende å fikse på en grunnmur i ettertid, og du kan spare deg for mye bryderi ved å velge en murer i Oslo som gjør jobben grundig. Støpearbeidet må tåle ulike værforhold, for eksempel mye snø og kulde på vinterstid. Lokale murermestere kjenner godt til lokale forhold og vil kunne veilede deg til den best egnede fremgangsmåten for prosjektet ditt.

Velg best egnet murer i Oslo

Du finner enkelt frem til den mureren i Oslo som kan gi deg best pris og som er godt egnet for arbeidet ved å legge inn en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud. Bedrifter kontakter deg, og du kan sammenligne og ta en vurdering. Det eneste som gjenstår for deg er å ha befaring, diskutere pris og opplyse om ønsket tidsperspektiv. I tillegg kan du velge oppussingsforsikring, som en ekstra trygghet. Du kan dermed gi deg et fornøyd klapp på skulderen og velge den murmesteren som gir deg best tilbud.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige murere i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Concrete kitchen counter repair/cleaning i Oslo

Great job done by Kristian! Extremely nice to work with, on time, clean workspace. The final product is beautiful. Thank you!

- Kristine Grigsby

Bore hull (diameter=18 cm) i yttervegg av mur til ventilasjons-rør i Oslo

Kom til avtalt tid, var dyktig og rask i arbeidet, lett å prate med, løsningsorientert.

- Christian Winther Wold

Hagemur av stein i Oslo

Nikolaos gjennomførte jobben raskt og effektivt. Resultatet ble veldig bra, og han informerte godt underveis om hva som ble gjort. Takk for godt utført oppdrag!

- Tone Terum

Rehabilitering av trapp i Oslo

Arbeidet er tilsynelatende bra utført. Dog var det lite informasjonsutveksling underveis (annet enn bildedokumentasjon) og det var språkutfordringer. Håndverkeren kom og gikk som han selv ønsket uten forvarsel som i og for seg er ok, men når det samtidig er lite kommunikasjon gjør dette i sum det vanskelig å følge opp arbeidet som ble gjort.

- Per Jacob Ugelstad

Rive peis i Oslo

Riving av peis og gjenmuring av pipeløp utført raskt og iht avtale. Profesjonell kommunikasjon. Kan anbefale Marmotec til lignende jobber.

- Kristian Hesselberg

Rive peis i Oslo

Riving av peis og gjenmuring av pipeløp utført raskt og iht avtale. Profesjonell kommunikasjon. Kan anbefale Marmotec til lignende jobber.

- Kristian Hesselberg

Reperasjon av inngangspartier og fasade - fur, flis og betongarbeid i Oslo

Jeg har vært godt fornøyd i alle ledd av prosjektgjennomføringen.

- Lars Ervik

Reperasjon av inngangspartier og fasade - fur, flis og betongarbeid i Oslo

Jeg har vært godt fornøyd i alle ledd av prosjektgjennomføringen.

- Lars Ervik