Håndverker

Velge murer i Stavanger

Få uforpliktende tilbud fra dyktige murere som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge murer i Stavanger

Drømmer du om en ny peis i stua eller har du en trapp som må støpes? Uansett hvilket murarbeid det gjelder, hjelper vi deg med å finne frem til en pålitelig og erfaren murer i Trondheim. Større byer som Trondheim kan ha mange murere med varierende tilbud, men Mittanbud lar deg enkelt velge den mureren som gir deg best tilbud.

I Stavanger kan man tidvis oppleve nedbør, stormer og flomfarer. Det kan være spesielle forskrifter i kommunen som må følges når du skal sette i gang med å bygge. Det er derfor viktig å velge en murer i Stavanger som kjenner til lokale forhold og kan rådføre deg på riktig vis. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med de best egnede murerne og murermesterne i Stavanger-området.

Fra flislegging til grunnmur – finn riktig murer for jobben

Det er viktig å velge rett murer i Stavanger som passer for prosjektet ditt. Oppgavene til en murer eller murermester kan være mange og varierte, og enkelte bedrifter spesialiserer i visse typer oppgaver. Fra skorsteinen på taket til grunnmuren på boligen – en murer kan hjelpe til med mange ulike prosjekter.

Du kan for eksempel trenge en murer til å flislegge kjøkken og bad, støpe trapp og grunnmur, bygge peis i stuen din eller kanskje til og med mure deg et helt nytt murhus som tåler det harde været på Sør-Vestlandet. Da slipper du hyppig vedlikehold som kreves når været sliter på maling, beis og kledning. Det anbefales å velge en murer som har solid erfaring med nettopp det arbeidet som skal utføres.

Vi matcher deg med rett murer i Stavanger

Budsjettet er også viktig å huske på når du skal velge murer. Det finnes mange murere i Stavanger-området, og prisene kan være varierende. Kostanden avhenger ikke bare om lokale forhold og arbeidets omfang, men også om arbeidsprisen til mureren.

Du kan enkelt sammenligne priser og tilbud på Mittanbud. Alt du trenger å gjøre, er å legge ut en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført. Deretter blir du kontaktet av flere ulike bedrifter som du kan vurdere. Det kan være lurt å lese evalueringene på profilsiden for å se hva andre mener om bedriftene. På Mittanbud kan du også velge oppussingsforsikring, som gir deg ekstra trygghet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige murere i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Støp over varmekabler i Stavanger

Støpte over varmekabler i entré. Rogstad svarer raskt, er fleksibel og gjorde ett godt utført arbeid. Dette til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Det ble ett plant og fint gulv. Anbefales.

- June Halvorsen

Utvide og sette inn 2 nye kjellervinduer. i Stavanger

Godt utført oppdrag.

- Tobias Andersen

Muring: Reparasjon av fasadeskifer på garasjevegg i Stavanger

Gjorde jobben effektivt og med godt resultat, og vasket skikkelig etterpå også. Meget fornøyd.

- Øyvind Bakksjø

Støpe gulv i krypkjeller. i Stavanger

Godt utført jobb til en god pris. Effektive og hyggelige arbeidsfolk.

- Aleksander Wikan

* Fortsatt ledig: Trapp opp til terasse i Stavanger

Vil absolutt anbefale Mar-tom byggefirma for andre. Kvalitet, pris, ryddighet og punktlighet har vært veldig bra. God kommunikasjon med snekkerne underveis i jobben.

- Brynjar mathisen

* Fortsatt ledig: Anlegg av hage i Stavanger

Hyggelige karer som jobber raskt og effektivt. Det viste seg at jobben ble mindre omfattende enn de hadde beregnet i sitt tilbud. Jeg hadde kontrakt på fastpris, men fikk et avslag på ca 5% da jeg tok dette opp med dem da jobben var gjort. Det var ok.

- Berit Kjeldsberg

REHABILITERING SKIFERTRAPP+MURING VINDU i Stavanger

Hyggelige håndverkere

- Rolf øia

Avretting og Støyping av Bad i Stavanger

Veldig rask respons,god utførelse og jobben ble gjort effektivt. Anbefales!

- Aleksander Auran Svendsen