Håndverker

Velge murer i Stavanger

Få uforpliktende tilbud fra dyktige murere som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge murer i Stavanger

Drømmer du om en ny peis i stua eller har du en trapp som må støpes? Uansett hvilket murarbeid det gjelder, hjelper vi deg med å finne frem til en pålitelig og erfaren murer i Trondheim. Større byer som Trondheim kan ha mange murere med varierende tilbud, men Mittanbud lar deg enkelt velge den mureren som gir deg best tilbud.

I Stavanger kan man tidvis oppleve nedbør, stormer og flomfarer. Det kan være spesielle forskrifter i kommunen som må følges når du skal sette i gang med å bygge. Det er derfor viktig å velge en murer i Stavanger som kjenner til lokale forhold og kan rådføre deg på riktig vis. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med de best egnede murerne og murermesterne i Stavanger-området.

Fra flislegging til grunnmur – finn riktig murer for jobben

Det er viktig å velge rett murer i Stavanger som passer for prosjektet ditt. Oppgavene til en murer eller murermester kan være mange og varierte, og enkelte bedrifter spesialiserer i visse typer oppgaver. Fra skorsteinen på taket til grunnmuren på boligen – en murer kan hjelpe til med mange ulike prosjekter.

Du kan for eksempel trenge en murer til å flislegge kjøkken og bad, støpe trapp og grunnmur, bygge peis i stuen din eller kanskje til og med mure deg et helt nytt murhus som tåler det harde været på Sør-Vestlandet. Da slipper du hyppig vedlikehold som kreves når været sliter på maling, beis og kledning. Det anbefales å velge en murer som har solid erfaring med nettopp det arbeidet som skal utføres.

Vi matcher deg med rett murer i Stavanger

Budsjettet er også viktig å huske på når du skal velge murer. Det finnes mange murere i Stavanger-området, og prisene kan være varierende. Kostanden avhenger ikke bare om lokale forhold og arbeidets omfang, men også om arbeidsprisen til mureren.

Du kan enkelt sammenligne priser og tilbud på Mittanbud. Alt du trenger å gjøre, er å legge ut en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført. Deretter blir du kontaktet av flere ulike bedrifter som du kan vurdere. Det kan være lurt å lese evalueringene på profilsiden for å se hva andre mener om bedriftene. På Mittanbud kan du også velge oppussingsforsikring, som gir deg ekstra trygghet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige murere i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Mure Peis i Stavanger

Godt fornøyd med gjennomført jobb og anbefaler de til lignende arbeid fremover. Tilbud ble raskt gitt og faktura med priser som avtalt. Hyggelig murer som gjorde en god jobb. Eneste lille å trekke at de var litt optimistiske med sin egen tidsplan i en hektisk tid før jul

- Roger Wold

Riving av peis med peisinnsats i kjeller i Stavanger

Fikk revet peis i kjelleren. Ryddig kommunikasjon, fint arbeide, ryddet etter seg.

- Bjørn Holmedal

Fjerne murpeis i Stavanger

Veldig bra utført jobb. Reiv peisen og murte igjen hullet i veggen. De var flinke til å rydde og vaske etter seg. Anbefales.

- David Hovind

Riving av kasse i bakgård i Stavanger

Meget bra og rimelig.

- Sameiet Frostaveien 6

Oppsett av carport i Stavanger

Flinke og effektive gutter, lett og ha i jobb

- Arild Hassel

Sletting av mur- og strietapetvegg i Stavanger

Effektive, å satte raskt i gang arbeidet. Hyggelig og imøtekommende og kommuniserte godt før under og etter arbeid var utført. Kom med tips til hvordan jeg videre kunne behandle veggen. God pris! Anbefales til sletting av murvegg!

- Line Johansen

Nytt dekke i garasjer i Stavanger

Alt ble gjort iht avtale og plan.

- Kristian Trøan

Sage ut større åpning i kjellermur og sette inn nye vinduer i Stavanger

Er godt fornøyd med arbeidet. Jobben ble utført som forventet og til avtalt tid.

- Asle Aune