Trygghet og Kvalitetssikring

På Mittanbud setter vi forbrukertrygghet høyt. Derfor har vi en rekke tiltak og kvalitetssikringer på plass slik at du skal være trygg gjennom hele prosessen, fra du legger ut jobben som skal gjøres til betaling er gjennomført ved oppdragets slutt.

Forsikring, kontrakt og sikkerhet på Mittanbud

Gjennom Mittanbud har du både muligheten til å tegne oppussingsforsikring for ditt prosjekt, samt skrive kontrakt med bedriften du velger.

Oppussingsforsikring

Mittanbud har, sammen med Tryg forsikring, lansert oppussingforsikring. Oppussingsforsikringen dekker kostnader til utbedring når arbeidet ikke er fagmessig utført, konkurs og en del andre uforutsette hendelser som kan oppstå.

Kort fortalt sikrer vi deg mot det meste som kan gå galt i et oppussingsprosjekt.

Kontrakt

Vi anbefaler også at du alltid skriver kontrakt - uansett størrelse på jobben. Det gjør det enklere å fastslå hva det har blitt enighet om, og sikrer at begge parter står sterkere ved en eventuell tvist.

Tall fra Forbrukerrådet viser faktisk at åtte av ti norske forbrukere glemmer å skrive kontrakt med håndverkeren når de skal pusse opp. Resultatet er at 10 prosent av alle klager Forbrukerrådet mottar, gjelder håndverkstjenester.

Med vår digitale kontrakt, som er enkel, trygg og effektiv, håper vi flere bedrifter og forbrukere velger å skrive kontrakt.