Oppussing

Pusse opp bad i Stavanger

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Stavanger!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Stavanger

Det er en omfattende jobb å pusse opp badet, og det er mye du må tenke på før startskuddet for prosjektet går av. Budsjettet er selvsagt en av de viktigste tingene å ha klart, men du må også tenke over hvilke funksjoner på badet som er viktig for deg, slik at badet blir akkurat slik du ønsker deg. I Stavanger er det mange dyktige håndverkere å velge mellom, og du bør tenke nøye gjennom hvem du velger slik at du får god kvalitet til en god pris.

Badet er et viktig rom!

Baderommet er et viktig rom i enhver bolig. Det er ofte det første rommet man går inn i når man står opp om morgenen, og det siste man går ut fra før man tar kvelden. Det er her du tar en varm dusj for å våkne opp om morgenen, eller for å få igjen varmen på en kald vinterdag. Vi bruker mye tid på badet, og det er viktig å ha et baderom som reflekterer vår personlige stil, og som samtidig har den komforten vi ønsker. I tillegg er det også helt essensielt at badet har de fasilitetene vi trenger for både økt funksjonalitet og verdi. Når du skal pusse opp badet ditt, er det viktig å ha alle disse elementene i tankene.

Sørg for å ha realistiske forventninger til prisen på badet

Gjennomsnittlig pris på oppussing av bad er 240 000 kroner, og derfor et stort prosjekt. Du bør regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Det er imidlertid også et rom som kan sørge for høy verdiøkning ved salg av boligen din, og er på den måten en ren investering. Derfor er et godt gjennomtenkt budsjett helt sentralt i planleggingen. Finn ut hva som er viktig for deg. Kanskje må de eksklusive flisene du ønsket deg ofres for gode varmekabler? Og kanskje badekaret må sløyfes for at du skal få plass til vaskemaskin og tørketrommel? Og trenger du virkelig medisinskapet over vasken, eller burde du heller velge et stort speil som gjør at badet ser romsligere ut? Det er mange slike spørsmål du burde stille deg før du går i gang med oppussingen, og det kan være lurt å rådføre seg med fagfolk, slik at du har realistiske forventninger til prosjektet.

Finn de beste fagfolkene med Mittanbud

Mittanbud gjør det enkelt for deg å finne de beste fagfolkene Stavanger har å by på. Legg ut jobben med informasjon om prosjektet, og få deretter uforpliktende tilbud fra flere dyktige håndverkere. Alle våre samarbeidspartnere er kvalitetssikret, slik at du kan være trygg på at du får jobben utført på en god måte, til en pris som passer ditt budsjett.

Slik fungerer Mittanbud

Symbol tallet 1

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Symbol tallet 2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Symbol tallet 3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!