Håndverker

Pusse opp kjøkken i Stavanger

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å bygge kjøkken i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Pusse opp kjøkken i Stavanger

Kjøkkenet er på mange måter boligens viktigste rom, og det er også et av de rommene vi bryr oss mest om når det kommer til oppussingen. Imidlertid er det også et av de dyreste rommene å pusse opp, med en snittpris på rundt kr. 120 000 kroner for helrenovering. Prisen avhenger blant annet av hva slags innredning og hvitevarer du velger, og kjøkkenets størrelse. Dette er ting du kan diskutere med entreprenøren eller håndverkerne dine, slik at du får den løsningen som passer best for ditt budsjett og dine ønsker.

Start med gulvet og jobb deg oppover

Når du har bestemt deg for et budsjett for oppussingsprosjektet ditt, må du først og fremst finne ut hvilke funksjoner kjøkkenet ditt skal ha. Er det et samlingspunkt for familien hvor kokkekunstene skal bli utfordret? Eller skal det brukes til enkel matlaging og helst ikke ta opp så mye plass?

Når funksjonaliteten er avklart, er det på tide å starte med jobben. Vi anbefaler at du starter fra bunnen - nemlig med valg av gulv. Harde gulv som steingulv, fliser og sement har god holdbarhet, men går ofte på bekostning av komfort. Dersom du vet at du kommer til å stå mesteparten av tiden du er på kjøkkenet, bør du velge gulvmaterialer som er mykere - som tre og laminat, for å spare ryggen.

Deretter er det på tide å tenke over belysningen. Sørg for at du har tilstrekkelig med lys over hele kjøkkenet, og spesielt over kjøkkenøya eller der maten lages. Kanskje ønsker du også lys i skapene? Dette er ting entreprenøren og/eller håndverkerne kan hjelpe deg med.

På Mittanbud finner du enkelt erfarne entreprenører og håndverkere

Når du skal velge håndverkere til å pusse opp kjøkkenet ditt, er det viktig at du har planlagt nøye hva de skal gjøre og hvordan du vil ha det. Utarbeid gjerne en detaljert prosjektbeskrivelse, som du går gjennom med både rørlegger, elektriker, snekker og de andre håndverkerne, før startskuddet for oppussingen går. Du finner enkelt fagfolk i Stavanger på Mittanbud. Bare legg inn informasjon om prosjektet, og du vil bli kontaktet med uforpliktende pristilbud fra ulike bedrifter. Så enkelt er det!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere på oppussing av kjøkken i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!