Elektriker i Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Bodø

Nor-El AS

Nor-EL AS er en lokal elektrobedrift i Tromsø og Bodø som ble stiftet i 2001, og vi har siden den gang bistått privat- og bedriftsmarkedet med solide elektroinstallasjoner. Vi har i dag 33 ansatte i bedriften hvorav 27 personer har fagbrev som elektromontører eller telekommunikasjonsmontør. Vi er et firma med engasjerte og dyktige medarbeidere som vil inspirere og utvikle nye kollegaer. Vi har en montørstasjon med to erfarne elektrikere i Bodø som styres og driftes fra avdelingen i Tromsø. For...

Se mer
Des. 2023

Stikk kontakter

"Godt arbeid. Tok på seg mer arbeid på strak arm. Lett tilgjengelig og utførte oppdraget på under 1 uke, selv med mer arbeid"
A
Astri Lund
Bodø
Nor-El AS
Siste registrerte jobber

Levering og montering av avtrekksvifte på bad.

8026BODØ

Levering og montering av fuktstyrt vifte i tak på bad. (dobbelt gipsplatetak). Vifta må ikke lukkes når avslått. Gjerne snorbryter også men ikke absolutt krav. Hull i tak er ca 13-14 cm i diameter. Strømtilkopling via åpen løsning ca 1-1,5 m fra vifte.

Montering av spotskinne

8050TVERLANDET

Ønsker å få montert en ny spotskinne i taket. Skinnen er kjøpt, og skal erstatte eldre spot taklampe. Behøver lokk for å dekke til eksisterende hull bak gammel lampe før montering av skinne.

Sikringsskap og baderomsvifte

8011BODØ

1. Merking var ikke i samsvar med sikringskurser/vern. Jf. FEL § 32 Gjelder manglende kursfortegnelse. 2. Utstyr/anleggsdel manglet forskriftsmessig merking. Jf. FEL § 32 Gjelder mangelfull merking vern. 3. Kabelinnføringer / åpninger for kabelinnføringer var ikke tettet. Jf. FEL § 28 Gjelder for toppen av sikringsskap. I tillegg ønsker vi montering av en takvifte på våtrom, viften er skrudd opp i taket, trenger bare å kobles opp.

Opplegg av strøm til taklampe og enkel stikk i bod.

8012BODØ

Har nyetablert bodrom med to stk kjøke/Fryseskap. Trenger stikk til de og taklampe med bryter. Alt kan monteres åpent. Har koblingsboks, på vegg bryter, kabel, stikk og taklampe. Alt fra elko. Ønsker pristilbud på dette og evt utført før jul.

Er i behov av å få skiftet ut brytere/display for varmekabler osv.

8010BODØ

Har gammel termostat og brytere tilknyttet et bad og ønsker å få dette skiftet ut.

Nytt lyspunkt i tak

8003BODØ

Det er ei taklampe ca 2 m bortenfor. Strøm kan legges via loftet. Ønsker ett nytt lampepunkt for å kunne henge opp ei taklampe i en trappeoppgang.