Maskinentreprenør i Drammen

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Drammen. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Drammen som er godt egnet for ditt behov.

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere

Velge maskinentreprenør i Drammen


Når du skal velge en maskinentreprenør i Drammen, er det viktig å finne en som har god kjennskap til fagområdet og de lokale forholdene. Maskinentreprenører bør for eksempel kjenne til plan- og bygningsloven, lokale reguleringer og nødvendige godkjenninger som behøves for å kunne utføre enkelte typer prosjekter.


Velg rett maskinentreprenør for jobben

Maskinentreprenøren i Drammen må ha nødvendige sertifiseringer og kunnskap om det aktuelle fagområdet. Maskinentreprenørene kan ta på seg oppdrag som består av å legge vei inn til boligen din, grave opp og sanere en gammel oljetank eller klargjøre tomten din for bygging. Mittanbud legger krav til håndverkerne, så du kan være trygg på at jobben havner hos kvalifiserte folk.

Ettersom arbeidsoppgavene til en maskinentreprenør er så varierte, bør du velge en med solid erfaring med det du ønsker å få gjort. På Mittanbud kan du lese evalueringer andre kunder har gitt bedriften du vurderer. Det kan også være lokale forhold som har innvirkninger på prosjektet ditt, for eksempel kommunale reguleringer. Dersom du velger en lokal maskinentreprenør i Drammen vil du få nærmere veiledning og god informasjon om dette.


Finn maskinentreprenør i Drammen på den trygge måten

En maskinentreprenør har ofte ansvaret det viktige grunnarbeidet som graving, sprenging, veiutbygging og drenering, eller mindre jobber som utforming av landskap og hager. Du bør uansett velge en kvalitetssikret bedrift som kan utføre oppdraget på en god og trygg måte.


Mittanbud gjør det enkelt å finne maskinentreprenører i Drammen til riktig pris og med rett kompetanse. Du kan benytte tjenesten vår til å innhente uforpliktende tilbud fra maskinentreprenører i området.


Les evalueringer og velg den beste for ditt prosjekt

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maskinentreprenørene som passer best for ditt prosjekt!Se andre oppdrag med maskinentreprenør i Drammen på Mittanbud:

Grunnarbeid for tilbygg

3057SOLBERGELVA

Vi priser nytt tilbygg for kunde, og ønsker samerbeid med en grunn entreprenør. Mvh Jim, Empire Industribygg

Nye dekk til snøfreser

3050MJØNDALEN

Hei. Ønsker nye dekk til snøfreser. 13x4.10-6. Snarest mulig:)

Bygge 35 cm2 leilighet og 15 cm2 over leiligheten

3057SOLBERGELVA

Skal bygge 35 cm2 utleiedel og 15 cm2 over denne leilighetn. Nye leiligheten skal ha egen strøm og vann

Baderommet/renovere gulvet/sluket

3050MJØNDALEN

Vi opplever dårlig lukt i badet av og til, noen ganger blir sterkt. Det er sannsynlig fra slukket og kanskje den trenges å byttes? Og jeg har funnet ut et hull i sluket som er litt uforståelig. Må det være der? Det er kanskje grunnen? Dere kan se på bilder.

Sprenge fjellstein

3041DRAMMEN

Sprenge fjell, felle en tre, kjøre bort og etterarbeide plassen til parkering

Trenger drenering rundt deler av huset

3036DRAMMEN

Ønsker og drenere rundt ca halve huset. Jeg har kjeller som har tegn til fukt. Legger til bilder slik at dere ser sånn ca hvor mye det er. Ønsker helst pris på hele jobben.Les andres evalueringer av maskinentreprenører på Mittanbud:

Desintrygg AS

Vi skaper trygt inneklima med bruk av ledende sanerings teknologi og godt håndverk. Vi er kjent for å ha smarte løsninger, effektive systemer og arbeidere som er dyktige på kommunikasjon. Vi fjerner alt biologisk materiale i boligen og har garanti på fjerning av sjenerende lukt. Muggsopp, Allergener, Røyklukt, Matlukt, Bakterier, Virus og mye mye mer. Vi kartlegger alltid årsaken til skaden og fremlegger forslag til utbedring slik at problemet ikke returnerer. Blant våre partnere finner du Kr...

Se mer
Okt. 2023

Oppussing/fuktsikring av kjeller

"Utrolig god dialog med Patrick, som har stilt opp hele veien. Vi fikk hjelp til å betongtette kjellergulvet etter vanninntrenging under vårsmeltingen. Bra utført arbeid, som et ledd i en større utbedring av drenering og vanntett kjeller."
S
Simen Bille
Drammen
Desintrygg AS

Nøstetangen entreprenør as

Nøstetangen Entreprenør AS er en etablert bedrift med mer enn 30 års erfaring innen grunnarbeid, støping og betongarbeid. Vi er stolte av å tilby våre kunder ekspertise og håndverk av høy kvalitet. Gjennom årene har vi bygget et solid rykte for å levere pålitelige og profesjonelle tjenester innenfor vårt fagfelt. Enten det dreier seg om grunnarbeid for nye byggeprosjekter, støping av solide fundament, eller betongarbeid som garanterer varig kvalitet, så har vi kompetansen og erfaringen som krev...

Se mer
Okt. 2023

Graving og koble overvannet til kommunal kum

"Kjempe hyggelig folk som kom på raske befaringer umidellbart flere ganger. De engasjere rørlegger og kommuniserte hele veien med kommunen som gjorde jobben min som en lek. Kjempe flinke, ryddige, meget prisdyktige og god kommunikasjon under hele pros..."Se mer
S
Sadiq eiendom
Drammen
Nøstetangen entreprenør as

JOHNSRUD ANLEGGSDRIFT AS

Svein Birger Johnsrud stiftet etter mange års erfaring som maskinentreprenør Johnsrud Anleggsdrift AS i 2009. Hovedvirksomheten har til enhver tid vært grunnarbeider for både næring og private i Drammensregionen. Med årene har vi opparbeidet oss god og bred erfaring med etablering av VA-anlegg i hyttefelt. Vi hjelper deg blant annet med: Grunnarbeid for hus, hytte, garasje mv. Betongarbeider som betongplate for enebolig / hytte / garasje og carport. Støttemurer og fundamentering. Va...

Se mer
Okt. 2023

Grunnarbeid, fjerne masser, klargjøre for belegningsstein og litt drenering

"Johnsrud var kjappe med å komme på visning, lagde et oversiktlig tilbud og var fleksible mtp oppstart av arbeidet. Var også behjelpelige med å grave frem et avløpsrør som det viste seg at trengte utskiftning underveis i arbeidet. Anbefales!"
S
Stein
Drammen
JOHNSRUD ANLEGGSDRIFT AS

MESTA AS

Vi er nye på Mittanbud. Avdeling Mesta i Kongsberg startet høsten 2003 med drift av veier, og nylig startet med asfaltering. Mesta AS har nesten 200 års erfaring innen bransjen, som gjør Mesta Norges ledende  entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. Her har vi mye god erfaring og smarte løsninger å komme med. Vi tar på oss store og små oppdrag for privatpersoner og bedrifter innen asfaltering/forarbeid og sommertjenester som; støvdemping, asfaltering og grusing av vei. Av vintertjen...

Se mer
Okt. 2023

Asfalt foran huset

"Bra jobbet"
S
Sadan
Krokstadelva
MESTA AS

R&E Maskin AS

R&E Maskin AS bistår privatpersoner, borettslag og bedrifter med å lage fine utearealer og gjør alt av gravejobber, dreneringsarbeid, tomtegraving og massetransport m.m.Vi tar imot små og store oppdrag for alt fra privatpersoner til entreprenører. For oss er gode logistiske løsninger, effektiv tidsbruk, punktlighet og sikker kommunikasjon avgjørende.Vi holder til i Holmestrand i Vestfold. Selskapet ble etablert av Einar Alexander Hansen og Robin Elstad 2021, og stiller med solid erfaring og kunn...

Se mer
Okt. 2023

Fjerne oljetank, drenering, grave frem og skifte avløpsrør, asfaltere

"Jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet R&E Maskin AS har utført! Veldig god kommunikasjon både før og under arbeidet, fornuftig priset og effektivt og kvalitetsmessig topp arbeid. Jeg kan absolutt anbefale R&E Maskin AS til andre!"
R
Roger
Mjøndalen
R&E Maskin AS

R&S MASKIN AS

Er en bedrift som i dag består av 2 ansatte. vi er to unge gutterpå 19 år. Vi gjør alt av småjobber f.eks grusing av gårdsplass, felle trær, hekkeklipping, snømåking, osv. Har du noe som skal gjøres som du ikke har tid/mulighet til å gjøre selv, da er det bare å ringe oss på tlf:46959767 eller sende en Mail til: tiniusstenhaug@outlook.com

Okt. 2023

Drenering av vegg

"De var raske til å svare på henvendelse og komme på befaring. Sluttresultatet ble etter hvert tilfredsstillende, etter noen justeringer fra deres side."
P
Peter Bough
Drammen
R&S MASKIN AS

BOB BYGG DARIUSZ BOBKO

Velg det beste , fordi kone må være fornøyd ;) siden 2004

Sep. 2023

Omgjøre hage til biloppstillingsplass

"Darek utførte jobben som avtalt og ryddet etter seg. Anbefales på det sterkeste :))"
M
Majid
Drammen
BOB BYGG DARIUSZ BOBKO

By LMO AS

Vi utfører en rekke jobber som har med hus og hage å gjøre, fortrinnsvis utomhus. Se gjerne bildeeksemplene nedenfor. Vi tar på oss gravejobber i form av planering, drenering, grøfting, utgraving, granittmurer m.m. Vi utfører også snekkeroppdrag: utvendige trapper, terrasseplattinger, søppelskur, postkassestativ, gjerder m.m. Vi gjør også konsulentjobber innen interiør.

Juli 2023

Bygge vei, landbrukseiendom

"Dette fungerte helt etter planen. Ferdigstilt i henhold til avtale. Ole fra By LMO er en blid og hyggelig kar, lett å forholde seg til. Ingen problemer med noen endringer underveis. Takk for samarbeidet. Ivar"
I
Ivar
Drammen
By LMO AS

T.J BYGG OG ANLEGG JOHANSEN

Liten bedrift med bra effektivt utstyr. Utgraving av tomter . Masseflytting. Maskintransport. Fjellsplitting. Pigging å rivning . Støpearbeider. Ta kontakt for befaring på ditt prosjekt. Mail: Smartjobb3@gmail.comJeg har også blitt nominert til Norges hyggeligste håndtverker!Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Juli 2023

Riving av hytte

"Jobben ble raskt utført med høy kvalitet til god pris. Terje Johansen er trivelig og kompetent, som anbefales i høyeste grad. Vil anvende oss av han i andre prosjekter !"
K
K.
Oslo

RØRLEGGER HANSEN AS

Vi utfører nyanlegg, rehabilitering og service innen varme & sanitær i rørleggerfaget, og bedriften har også Mesterbrev. Tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.? Bedriften ble startet i 2003, som rehabiliterer bad & våtrom, nybygg & varmeanlegg.

Juli 2023

Erstatte sprengt vannledning til hageslange

"Kjempebra"
J
Jimmy
Mjøndalen
RØRLEGGER HANSEN AS

Svene Anlegg AS

Juli 2023

Masseutskifting

"Jobb utført i henhold til avtalt tid selv om jobben ble mer omfattende enn beskrevet. Proff gjeng som er punktlige og lett å ha dialog med."
T
Torbjørn
Drammen

MASKINGUTTA AS

Hei!Jeg er ny på Mittanbud, men har over 15 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Se gjerne på bildene mine for å se noen tidligere prosjekter.Jeg har bred kompetanse, og tar helst på meg jobber innenfor graving, drenering, anleggsoppdrag, hagearbeid, beskjæring av hekk og mye mer.Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Maskingutta as Telefon: 405 51 660

Juli 2023

Utgraving og bortkjøring av masser

"Bra jobb og hyggelige gutter. Kan anbefales"
S
Sebastian
Krokstadelva
MASKINGUTTA AS

Publisert 10. feb. 2023, 11:28

Oppdatert 20. nov. 2023, 09:13

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.