Håndverker

Stavanger

Maskinentreprenør i Stavanger

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Stavanger. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Stavanger som er godt egnet for ditt behov.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører

Velge maskinentreprenør i Stavanger


En dyktig maskinentreprenør i Stavanger vil kunne hjelpe deg med alt fra å sprenge og klargjøre tomt for bygging, til å utbedre hagen din. Enten du skal fjerne en gammel oljetank eller legge ny vei til hytta, lønner det seg å velge en lokal maskinentreprenør med god kjennskap til kommunens reguleringer og andre lokale forhold som kan ha innvirkninger for ditt prosjekt.


Velg maskinentreprenør med kjennskap til lokale forhold

Det er utbyggers ansvar å sørge for at prosjektet utføres på en trygg måte og med tilstrekkelig sikkerhet. En maskinentreprenør i Stavanger bør ha nok kjennskap til de lokale forholdene, slik at du kan planlegge og utføre arbeidet på riktig vis. Maskinentreprenøren vil kunne veilede deg og utforme tomten på en god måte med tilfredsstillende drenering. De vil også kunne utbedre dreneringen på eksisterende boliger i Stavanger for å unngå sopp, råte og skader som følger av økt nedbør.Velg en maskinentreprenør med riktige godkjenninger

Du bør velge en lokal maskinentreprenør som har solid erfaring innen det arbeidet du ønsker å utføre. En maskinentreprenør utfører svært varierte oppdrag og utfører de fleste typer arbeid utendørs som det kreves maskiner til. En lokal maskinentreprenør i Stavanger bør derfor ha en moderne utstyrspark i nærheten av deg.


Det er spesielt viktig at bedriftene har nødvendige godkjenninger til å utføre prosjektet ditt, for eksempel at de er sertifisert for å sanere oljetank. Du er nemlig pliktig til å påse at Stavanger kommune mottar dokumenter som bekrefter at oljetanken din er tatt hånd om av sertifiserte fagfolk. Maskinentreprenøren vil kunne gjøre dette på dine vegne.Finn maskinentreprenør i Stavanger med god kompetanse

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maskinentreprenørene som passer best for ditt prosjekt!
Se andre maskinentreprenøroppdrag i Stavanger på Mittanbud:

Riving av bad

4019STAVANGER

Vi ønsker anbud på total demontering og riving av bad, møbler, vegger m/fliser, toalett etc. Badet har ca størrelse 8 kvadratmeter. Rivingen må skje 2.(-3. )januar.

Bytte blandebatteri i dusjkabinett

4019STAVANGER

Vridere til å skru på vann og til å justere varmt/ kaldt i dusjen fungerer ikke som det skal. Vrider til å skru på vannet faller av, og vrider for å justere temperatur på vannet det samme, samt at det ikke er mulig å justere varmen på vannet. Mulig at hele blandebatteri må byttes ut? Er inne i dusjkabinett som står på trangt bad.

Reparere forstøtningsmur

4010STAVANGER

Et lite stykke av forstøtningsmur mellom Musegata 66 og Thiisabakken 4 faller ut. Det er i hjørnet ut mot Thiisabakken. Reparasjon ønskes. Jeg bor i utlandet og kan ikke møte for befaring før 20. desember.

Rocket mass heater

4021STAVANGER

Do you have experience building a rocket mass heater in Norway? Wed like someone to help build one. It would be great to speak to you about navigating the build, kommune approval and home insurance process. We are also interested in using a heat exchanger to capture some of the heat to pipe around to heat the whole house.

Fjerning av Masse

4085HUNDVÅG

Kjeller er pigget / meislet opp. 70% av masse er fjernet. Ønsker tilbud på fjerning av de resterende 30%. Ca. 15 cm over 20 m2. Altså ca 3 kubikkmeter. Har transportbånd, bøtter og meiselmaskin (om det skulle være bruk for). Masse skal kun flyttes fra kjeller til hage (5 til 15 meter). Ikke åpning for gravemaskin, må gjøres for hånd. Vått i kjeller grunnet høgt grunnvann. Ønsker fastpris.

Boring av brønn til vann

4019STAVANGER

Boring av brønn til drikkevann til fritidsbolig. Nulandsvegen 4, 4436 Gyland.Se andres evalueringer av maskinentreprenører på Mittanbud:

RØRLEGGERFIRMA VAALAND

Hei, Jeg er ny på Mittanbud, men har over 50 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Jeg er utdannet rørleggermester og er godkjent våtromsbedrift. Jeg kan utføre det meste innenfor rørleggerarbeid. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Finn Vaaland / Rørleggerfirma Vaaland Telefon: 40 06 40 40

Des. 2023

Legge opp avløpsrør

"Dyktig og effektiv."
S
Sebastian
Stavanger
RØRLEGGERFIRMA VAALAND

INGVALDSEN SERVICE AS

Totalleverandør av eiendomstjenester. Ingvaldsen Service AS fusjonerer med annet selskap og vil bli omdøpt til Flipp Eiendomstjenester. Totalleverandør innen nybygg, påbygg og rehabilitering. For privat- og bedriftsmarkedet. Vi har faglærte arbeidere! Leverbare tjenester: - Rørleggertjenester - Malertjenester - Tømrerarbeid - Elektrikerarbeid - Vaktmestertjenester - Stillas - Ventilasjon Vi har ekstremt fokus på kvalitet i alle ledd. Vi tar HMS på alvor og har selvfølgelig alle nødvendige ...

Se mer
Nov. 2023

bygger utleiedel i kjeller

"Jeg er svært fornøyd med rørleggerarbeidet som ble utført av INGVALDSEN SERVICE AS. Fra start til slutt var opplevelsen profesjonell og problemfri. Frode er punktlige, høflige og arbeidet effektivt for å fullføre oppgavene."
b
Bjørn ketil
Hafrsfjord
INGVALDSEN SERVICE AS

Hålste AS

Hei, Vi er nye på Mittanbud, men har over 20 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Utfører alt fra tilstandssjekker, utarbeidelse av rapport, vedlikeholdsplaner, uavhengig kontroll, skifte bereder, små og mellomstore oppdrag og mye mer. Les mer om oss her:?https://halste-as.webnode.page/ Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Hålste AS Telefon: 483 15 823

Okt. 2023

En tett sluk foran garasje. Rense sluk

"Ryddig, hyggelig og hjelpsom. Positivt inntrykk. Kontakter dem gjerne igjen."
S
Svein Olav
Stavanger
Hålste AS

LEIF LENDE AS

5.0 (73)

Har holdt på med dette yrket i 35 år og har god erfaring innenfor alle typer arbeid hva gjelder alt fra graving til belegningsstein.Har maskiner til både store og små jobber og tar for oss alt ifra tomtearbeid, dreneringsarbeid, sprenging, kjellerutgravinger og div hagearbeid/belegningsstein.Holder til lokalt på Klepp i Rogaland, men er tilgjengelig for arbeid i alt fra Haugesund til Egersund.Bare å ta kontakt om det skulle være noen spørsmål vedrørende alle typer arbeid.Tlf: 93269700Mail: leif@...

Se mer
Sep. 2023

Hus dreneringsarbeid

"Veldig profesjonell og god erfaring, hjelper alltid og gir råd for å gjøre jobben enda bedre, Jeg er heldig som har valgt denne entreprenøren."
F
Fikre Micaiel
Hafrsfjord
LEIF LENDE AS

LILLEØRE ANLEGG AS

4.9 (23)

Lilleøre Anlegg ble etablert av Søren Lilleøre etter mange år som småjobbsjef i GS Anlegg. Søren viderefører den kvalitet og service han er kjent for i sitt arbeid fra GS Anlegg. Søren var nominert til årest hyggeligste håndtverker i 2020 og du blir tatt godt vare på om du gir Lilleøre Anlegg oppdrag. Ta kontakt for befaringer og tilbud.

Sep. 2023

Drenering, Oppgraving, rengjøring og isolering

"Thanks Soren. Everything went smooth. Good communication and good timing. Quality of work was good."
R
Rufat
Stavanger
LILLEØRE ANLEGG AS

EIGIL KRISTENSEN

5.0 (26)

Firma utfører arbeider som masseutskifting, opparbeidelse av gårdsrom, løing av steinmur, drensgøfter, hagearbeider, transport av masser, osv. Eg har lang erfaring og stor yrkeskompetanse på anleggsfag. Har sentral godkjenning.

Aug. 2023

Grave arbeid

"Ingenting å klage på her. Strålende rett og slett."
S
Sigve
Stavanger

LEGGETEKNIKK AS

Leggeteknikk har 36 års erfaring og høy kompetanse. vi tar i hovedsak oppdrag i Rogaland. Arbeider som utføres er: Natursteinsarbeid, brolegging, belegningsstein, gartnertjenester, graving, drenering, støping, brøyting, strøing, trefelling osv.... Vi satser på kvalitet og fornøyde kunder, å sørger for at arbeidet blir utført raskt og effektivt. Vi bistår med alt fra problemløsing til utførelse og veiledning.

Aug. 2023

Klargjøring asfaltering

"Uklare tilbud"
J
Jørgen
Stavanger
LEGGETEKNIKK AS

Stavanger Rør Teknikk AS

Aug. 2023

vannmåler

"bra"
h
Hans gustaf
Hundvåg

Publisert 10. feb. 2023, 10:14

Oppdatert 20. nov. 2023, 09:10

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.