Murer i Bergen

Trenger du en murer i Bergen for et prosjekt med bygging eller restaurering av murhus eller annet betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Bergen og omegn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Murer i Bergen

Trenger du en murer i Bergen for et prosjekt med bygging eller restaurering av murhus eller annet betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Bergen og omegn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Velg en murer i Bergen med kjennskap til været

Det ventes mye ekstremvær på Vestlandet, og enkelte områder er særlig utsatt for mye nedbør, flom og sterk vind. Det anbefales derfor å velge en murer i Bergen som har god kjennskap til området. Du ønsker for eksempel ikke å støpe en platting som hindrer vannmasser fra å renne fritt. Da kan du raskt ende opp med en stor vanndam utenfor boligen din.


Rehabilitering av fasader og annet arbeid

Murere og murmestere i Bergen kan ha ulik erfaring innen ulike typer prosjekter. Det kan lønne seg å velge en murer som har spesiell kjennskap til det arbeidet du vil ha utført. Skal du for eksempel mure ny peis, bør mureren ha god kunnskap om gjeldende sikkerhetsforskrifter.


Det finnes også murere som har god kompetanse på å rehabilitere fasader og bygge murhus. Murhus er enkle å vedlikeholde, noe som kan være en fordel å vurdere på det værharde Vestlandet. Kledning og treverk er spesielt utsatt for råte på grunn av all nedbørsmengden, og det kan være lurt å undersøke om dette er noe for deg.


Finn riktig murer i Bergen på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige murere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Det kan være lurt å lese evalueringene på profilsiden for å se hva andre mener om bedriftene. Slik finner du mureren som passer best for ditt prosjekt!


Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje.

Se murerbedrifter i bergen på Mittanbud
SYV FJELL MUR OG FLIS AS logo
SYV FJELL MUR OG FLIS AS
Haukedalsveien85, 5113 Tertnes
5.0(115)
Topprangert

Om bedriften

SYV FJELL MUR OG FLIS AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Etne, Sveio, med 4.96 av 5 stjerner fra 115 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SYV FJELL MUR OG FLIS AS

AM Mur og Betong AS logo
AM Mur og Betong AS
Postboks 212, 1620 Gressvik
5.0(100)
Topprangert

Om bedriften

AM Mur og Betong AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.96 av 5 stjerner fra 100 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med AM Mur og Betong AS

VENTIBYGG AS logo
VENTIBYGG AS
4.9(96)
Topprangert

Om bedriften

VENTIBYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Askøy, Austevoll, Austrheim, med 4.92 av 5 stjerner fra 96 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med VENTIBYGG AS

LPE CONSTRUCT AS logo
LPE CONSTRUCT AS
4.8(183)
Topprangert

Om bedriften

LPE CONSTRUCT AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Askøy, Austevoll, Austrheim, med 4.81 av 5 stjerner fra 183 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med LPE CONSTRUCT AS

OLAREAN SERVICE AS logo
OLAREAN SERVICE AS
Indre Steinsvik 2, 5237 Rådal
4.8(161)
Topprangert

Om bedriften

OLAREAN SERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Askøy, Austevoll, Austrheim, med 4.84 av 5 stjerner fra 161 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med OLAREAN SERVICE AS

Vis flere selskaper


Se andre murerjobber i Bergen som er lagt ut på Mittanbud:

Ordne ødelagt mur

5136MJØLKERÅEN

Vi har en mur som er halvveis ødelagt på toppen. Ønsker å få støpt toppen av muren på nytt og at det settes opp noen stolpesko slik at vi kan lage et gjerde på toppen av muren.

Delvis riving av kjøkken og skifer gulv

5097BERGEN

Kjøkkengulv lagt i skifer skal av, samt fliser over vask, og nedre skap av kjøkken inkl benkeplate

Borring av 3 stk hull i murvegg (engelsk hulmur)

5146FYLLINGSDALEN

Trenger å få borret 1x 180mm og 2x valgfri diameter (ca 120mm foretrukket) i en murvegg av engelsk hulsteinsmur (30cm) tilkomst er fra utsiden, men er i 1 og 2etg. Derfor nødvendig med stillas.

Pumpekum og etterisolering av kjellervegg

5142FYLLINGSDALEN

Vi har en innvendig pumpe for avløpsvann i kjeller i dag. Denne ønsker vi å kvitte oss med ved å etablere pumpekum utenfor. Alternativet med påkobling på avløpsrør hos naboene nedefor ser ut til å bli for dyrt. Det ligger en kum er i dag som må erstattes, det er kun vår bolig som er koblet på. Når det først skal graves for ny kum ønsker vi også å få etterisolert kjellervegg og etablert skikkelig drenering. Ny kum må ha to innløp under kjellernivå for fremtidig påkobling, ser for meg at der blir boret i kjellervegg/undergravd under vegg og lagt inn i huset for fremtidig påkobling. Det må også være et innløp for avløpsrøret som ligger der i dag, da dette må brukes frem til huset er ferdig oppusset innvending. Det vil dermed sannsynligvis være behov for følgende tjenester; Maskinentreprenør, rørlegger, elektriker og riveentreprenør for hulltaging

Mur

5114TERTNES

To buede murer på ca 1 m høyde, 30 cm dybde, og 5 m bredde

Murer med våtromsgodkjenning for bad.

5232PARADIS

Holder på å rehabilitere en stor villa på Hop. Vi skal lage seks bad, to vaskerom og så skal det støpes i to av inngangspartiene, begge i 1 etg. Vi har snekker, rørlegger, elektrikker og maler. Badene blir levert klar til at du må støpe og ta på våtromsplater, deretter membran osvSe andres evalueringer av murerjobber på Mittanbud:
Befaring for å se på drenasje muligheter ved støping eller asfaltering

Som avtalt

April 2024
J

Johan om Øygarden Betongentreprenør As

Bergen
Utvendig flising på betongtrapp

Enkelt og greit!

April 2024
K

Kristian om SCD

Bergen
Rehabilitering av pipe.

God kommunikasjon, problemfritt og høy kvalitet. Kan anbefales.

April 2024
T

Trond om Bergen Pipe AS

Loddefjord
Reparere mur

Nydelig utført jobb. Tok litt tid fra vi ble enige om tildeling av jobben til arbeidet ble påbegynt (men det var påske osv i mellomtiden, så det forklarer litt). Men når han først satte i gang, ble alt gjort veldig skikkelig, ryddig, effektivt og profesjonelt og med et veldig bra resultat. God pris! Jeg er kjempefornøyd!

April 2024
R

Ragnhild om ADRIAN MJÅTVEDT SVENDSEN - MASKIN

Bergen
Rehabilitering av mur

Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Veldig ryddig dialog i forkant av oppdrag, gode råd og tips underveis, og bra resultat. Fikk også tilsendt bildedokumentasjon underveis. Kan anbefale dette selskapet.

April 2024
P

Per Ivar om JOBBFRONT AS

Rådal
muring av vegg

Leverte som avtalt

April 2024
H

Harald om Boligmur AS

Erdal
Flislegging - kjøkkengulv ca 10 kvm

Veldig fornøyd med hele prosessen, fra begynnelsen og til arbeidet var fullført .God kommunikasjon hele veien. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.Gulvet er blitt kjempefint.Kan absolutt anbefale Badeboys. Rita J

April 2024
R

Rita om BADEBOYS AS

Bergen
Rette opp utvendig støttemur.

Kom raskt i gang med arbeidet og utførte en god jobb til lovet tid. Fornøyd med kommunikasjon underveis.

April 2024
R

Randi om Dale Mur Og Hage AS

Flaktveit
Miljøteknisk grunnundersøkelse

Meget fornøyd med rask respons og effektiv utførelse. Kan anbefales!

April 2024
H

Hjalmar om SPRENGING AS

Bergen
Støping av gulv bad, flislegging 4m2 gulv + sokkelflis. Flislegge 8m2 vegg

Vi trengte et murerfirma til vårt firma raskt, og fikk kontakt Fagfolk AS gjennom MittAnbud. Arbeidet ble levert til god pris og høy kvalitet, og de var i tillegg veldig fleksible på tid. Vi har nå valgt å bruke Fagfolk fast til alt vårt murerarbeid.

April 2024
O

Ola Sondre om FAGFOLK AS

Bergen
Planering for garasje og noe tilrettelegging på tomt

Vi hadde Bolstad AS inne for å planere og klargjøre for bygging av en garasje. Vi har vært veldig fornøyd med både utført arbeid, kommunikasjon underveis og pris. Særlig har kommunikasjonen med Kalle vært meget bra, og vi har satt stor pris på hans evne til å yte god kundeservice og å være veldig løsningsorientert underveis i oppdraget. Vi bruker gjerne Bolstad AS igjen ved senere oppdrag.

April 2024
G

Geir om BOLSTAD AS

Fyllingsdalen
Støpe skillekant/mur langs grusgang/bed

Veldig imøtekommende og hjelpsomme, og strekker seg langt for å gjøre en jobb kunden blir fornøyd med.

April 2024
M

Magnus om Øygarden Betongentreprenør As

Laksevåg
Betong og grunnarbeid - tilbygg enebolig og carport

Skage Maskin AS gjorde en svært god jobb med grunn- og betongarbeid i forbindelse med større tilbygg til enebolig og oppføring av dobbel garasje. Vi er fornøyd med alle ledd i prosessen og sluttproduktet ble av topp kvalitet. Kommunikasjonen underveis har vært veldig god, vi har fått gode råd og møtt løsningsorienterte og hyggelige maskinførere som har vist stor omsorg for prosjektet. Kan trygt anbefale Skage Maskin AS.

April 2024
S

Sindre om SKAGE MASKIN AS

Nesttun
Støttemur - naturstein

Vi kan anbefale Fagermur på det sterkeste. Vi har fått satt opp rundt 25 kvm støttemør og trapp i naturstein, kjørt bort masser og gruset gårdsplassen. Robert har et godt øye for detaljer samtidig som han er opptatt av helheten. Med gode ideer og tilpasninger underveis har resultatet blitt mye bedre enn hva vi så for oss når vi bestilte. Kommunikasjonen har vært bra hele veien og Robert passer hele tiden på at du som kunde er fornøyd med å gjøre det lille ekstra. På toppen av det hele er prisen ingenting å si på.

April 2024
F

Fredrik om FAGERMUR BYGG & ANLEGG AS

Bergen
Flislegge gang

Effektivt og meget godt gjennomført arbeid med flislegging av gang! Strålende fornøyd med resultatet!

April 2024
F

Fredrik om GLEN HOLE HOUGE

Bergen
Bytte skadet flis

Utført jobb iht avtale

April 2024
K

Knut Holter om SYV FJELL MUR OG FLIS AS

Bergen
Reparere vannskade i en bod

De var flinke fagfolk og gjorde en god og grundig jobb.

April 2024
C

Carter om MT. Servicebygg AS

Kokstad
Meisling av gulv og fjerning av masser for forberedelse til støping av ny gulvplate

Knall bra arbeid

April 2024
E

Eric om BØNES MUR AS

Bergen
Drenering Kalfarveien

Godt utført dreneringsarbeid rundt bolig. Jobben ble større enn antatt (støtte på fjell og uventet forskalingsarbeid), og dette ble løst på en god måte til en pris jeg var fornøyd med. Mitica og resten av gjengen var hyggelige folk å samarbeide med.

April 2024
A

Audun om OLAREAN SERVICE AS

Bergen
Pipebeslag

Meget effektiv og ryddig👏 Kan absolutt anbefales!

April 2024
G

Gina om Bergen Taktekker & Blikkenslager Service AS

Bønes
Microsegment på flis

Jobben ble utført som avtalt. Resultatet ble bra!

April 2024
H

Hanne Gøril om Bergen Overflateteknikk AS

Bønes
Hageprosjekt

Ryddig og god kommunikasjon. Arbeid i henhold til avtale og pris. Kan anbefales.

April 2024
T

Tage om BØNES MUR AS

Bergen
Fjerne gamle og Legge fliser over kjøkkenbenk

Bra jobba

Mars 2024
S

Sebastian om INTER BYGG AS

Nesttun
nathalia.dyvik@gmail.com

Thorbjørn var rask, leverte slik det ble avtalt og leverte tidligere enn planlagt!

Mars 2024
N

Nathalia Dyvik om PADRON AS

Hjellestad

Publisert 08. feb. 2023, 13:05

Oppdatert 22. mars 2024, 15:20