Taktekker i Trondheim

Mittanbud hjelper deg med å finne frem til en dyktig taktekker i Trondheim med god kunnskap om krav og forskrifter. Ikke bare skal taket se bra ut, men den bør tåle det varierende været Trondheim har.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Taktekker i Trondheim

Mittanbud hjelper deg med å finne frem til en dyktig taktekker i Trondheim med god kunnskap om krav og forskrifter. Ikke bare skal taket se bra ut, men den bør tåle det varierende været Trondheim har.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte taktekkere som tar oppdrag i Trondheim

10 jobber

Bronken Bolig og Eiendom har utført flere jobber fra Mittanbud i Meråker, Stjørdal, Trondheim, med 4.8 av 5 stjerner fra 6 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Bronken Bolig og Eiendom her!
S

Silje

4.11.2023

Raskt tilgjengelig, godt utført arbeid og god pris. Hjelpsom. Anbefales!

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

239 jobber

FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.9 av 5 stjerner fra 196 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS her!
B

Bendik N.

10.7.2024

God kommunikasjon, meget effektivt gjennomført.

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

207 jobber

ORKLAND VVS AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Orkland, Melhus, med 4.9 av 5 stjerner fra 121 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt ORKLAND VVS AS her!
J

Janne

17.6.2024

Rørlegger kom på kort varsel og hadde en veldig positiv kommunikasjon. Jobben ble utført kjapt og profesjonelt. God pris... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

44 jobber

Glomma Varebil Tak Og Stige-Service AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Halden, Moss, Sarpsborg, med 4.9 av 5 stjerner fra 38 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Glomma Varebil Tak Og Stige-Service AS her!
T

Tom Arild

24.6.2024

Kjempe service, anbefales på det sterkeste Bra priser

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

43 jobber

A. Østeraas Tømrerservice har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.9 av 5 stjerner fra 32 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt A. Østeraas Tømrerservice her!
T

Thor

24.3.2024

Rask fullføring av oppdraget til avtalt pris. Terassen ser strøken ut.

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

53 jobber

AM-SERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.8 av 5 stjerner fra 33 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt AM-SERVICE AS her!
M

Marie N.

8.5.2024

Kom på kort varsel, fornøyd :-)

Be om tilbud fra bedriften

53 jobber

INNHERRED MULTISERVICE JØRGEN ANDRÉ LUND PEDERSEN har utført flere jobber fra Mittanbud i Steinkjer, Namsos, Meråker, med 4.8 av 5 stjerner fra 32 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt INNHERRED MULTISERVICE JØRGEN ANDRÉ LUND PEDERSEN her!
E

ESKILD KVITTUM

8.7.2024

Skifte av tak og takkonstruksjon. Jobben ble gjennomført til avtalt pris, og som planlagt ved oppstart. Trivelige ansatte med... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

31 jobber

NOVA BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Orkland, Ørland, Frøya, med 4.8 av 5 stjerner fra 28 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt NOVA BYGG AS her!
D

Daniel

27.4.2023

Brukte Nova Bygg til oppussing av et bad, samt en yttergang. Meget god kommunikasjon underveis av arbeidsleder. Ble hele... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften
Vis flere bedrifter


Taktekker i Trondheim


Det er mange hensyn som bør tas når du skal velge taktekker i Trondheim. Taket anses for å være en av de viktigste fasadene på huset. Den har både en praktisk og estetisk funksjon, og for mange kan det være utfordrende å vite hvilket tak som er mest optimalt.En dyktig og pålitelig taktekker vil kunne veilede deg, samt har god kjennskap til hvilke typer tak som er best egnet for de lokale forholdene i Trondheim. Husets alder, klimaforhold, personlig preferanse, budsjett, stilen på nærliggende boliger og andre faktorer kan ha en innvirkning på valget.
Reguleringer for å bytte tak i Trondheim

En lokal taktekker i Trondheim vil ha god kjennskap til byantikvarens krav ved skifte at tekketype. Håndverkeren bør i tillegg ta hensyn til omliggende bygninger. Det er mange eldre, verneverdige bygninger i Trondheim, og det kreves også spesielle hensyn.Dersom du vil slippe å sende innmelding til Plan- og bygningsetaten, kan taktekkeren kunne foreslå hvilke tak du bør velge for å unngå dette. I tillegg til reguleringer, bør taket også tåle klimautfordringer i Trondheim, for eksempel mye snø på vinterstid.Taket har som nevnt en estetisk funksjon, og din personlige smak vil derfor spille en stor rolle. Du bør ta hensyn til takhelling, utforming og takfallslengder når du vurderer hvilken type tak som passer best til huset. Tenk også over levetid og vedlikehold. Takstein, skifer, takpanner og flate tak er noen av valgene du har.Finn dyktige taktekkere på den trygge måten


Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige taktekkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du taktekkerene som passer best for ditt prosjekt!Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje. Du kan nå også be om å få dokumentert jobben på Boligmappa via Mittanbud!


Siste oppdrag til taktekkere i Trondheim

Bytte av tak på bygård

7014TRONDHEIM

Vi ønsker å bytte komplett tak på bygården. I dag er det skifer på taket. Taket har takvinduer. Alt blikk byttes (takrenner, nedløp, beslag osv) Bygården går over 3 etasjer. Jobben ønsket utført nå i vår.

Tekking av flatt tak

7014TRONDHEIM

Vi bygger et tilbygg på garasje og trenger hjelp til taktekking. Ønsker takpapp på flatt tak som er 5,6 x 2,2 meter. Taket er klart for tekking, så vi ser etter noen som kan gjøre jobben i sommer.

Montere takstige på metalltak (Decra?)

7071TRONDHEIM

Montere takstige forskriftsmessig opp til pipe (mulig montering av feieplattform, usikker på høyde på pipe). Enkel tilgang til tak med stige (ca 2,5m).

Skifte takbord

7083LEINSTRAND

Skulle ha byttet takbord på et rekkehus da de eksisterende begynner å morkne.

Legge feierstige på tak

7075TILLER

Hei Jeg mangler en feierstige atmed pipa på taket. Trenger stige og en til montering av den. Ønsker tilbud på feierstige og montering

Membran på garasjetak. Skal bygges terrasse over.

7033TRONDHEIM

Jeg driver å pusser opp en terrasse, og har da behov for å få lagt membran på garasjetaket som denne ligger på. Jeg legger ved noen bilder, men vi kan godt avtale en befaring så vi kan bli finne om hva som må gjøres og hva dere trenger at vi utfører av forberedelser og lignende og om dette kan være et aktuelt prosjekt. Den delen av garasjetaket dette gjelder er på ca 4.8 x 6.6 meter. Jeg har målt fallet ut fra huset til å være rundt 1cm pr meter. Det er en langside på terrassen hvor det er lagt bølgeblikk og en innvendig takrenne, denne ser ut som den har en metallist som er overhengende eksisterende terrasse. (det er de bildene det kanskje er litt vanskelig å se hva ting er på :) Jeg skal også pusse opp denne delen av terrassen, så jeg skal bort med det meste av plank der også)Siste evalueringer av taktekkere i Trondheim
Montere takstige på metalltak (Decra?)

God kommunikasjon, meget effektivt gjennomført.

Juli 2024
B

Bendik N. om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Trondheim
Legge feierstige på tak

Var tilgjengelig fort og de jobbet effektivt

Juli 2024
F

Farah om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Tiller
Skifte tak på hytte, 68m2

Utfører godt håndverk til en riktig pris.

Juli 2024
T

TOR KALLAND om Byggmester Grindflaten AS

Leinstrand
Sikring av takstige

Lett å kommunisere med

Juni 2024
I

Ingunn Therese om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Ranheim
Bytte av tak

Veldig bra utført til rett og veldig bra jobb

Juni 2024
T

Tom Eirik om EINARSEN TAKFORNYING AS

Trondheim
Feierstige og brannstige

Godt gjennomført jobb. Kom raskt på befaring og kommunikasjonen underveis gikk smidig.

Mai 2024
P

Petter Aulid om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Heimdal
Montering av takstige.

Rask avtale, raskt levert, fornuftig pris, hyggelige folk.

April 2024
H

Harald om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Trondheim
Legge nytt blikktak på spikertelt

Helt topp fra begynnelse til slutt. Anbefales.

April 2024
P

Pål om ORKLAND VVS AS

Tiller
Inspeksjon av loft, tak og skade

Fikk god hjelp til å få overblikk over hva som kunne gjøres, var rask til å komme med prisforslag og fikk jobben gjort så raskt forholdene lå til rette. Er fornøyd med jobben som ble gjort.

April 2024
M

Mette om Mesterblikk A/S

Trondheim
Montering av feierstige med plattform

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Topp kommunikasjon

April 2024
R

Roy-Inge om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Ranheim
Utbedringer på tak

Tipp topp leveranse, stigen sitter som et skudd og både vi og feier er fornøyde

April 2024
K

Knut Arild Pedersen om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Heimdal
Bytte av tak.

Byttet tak. Jobben ble utført på en effektiv og god måte. Helt i tråd med avtale. Lett å kommunisere med.

April 2024
A

Anders om Helland Bygg AS

Trondheim
Montere stige til feier

Fin kommunikasjon og fin pris Flott utført arbeid

April 2024
m

morten om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Heimdal
Fikse tak flis og fjern asbestos

Veldig profesjonell, fullførte arbeidet til rett tid og tok bare pengene som var avtalt i kontrakten

April 2024
U

Umair om AS SANERING

Heimdal
Reperasjon av taklekkasje

Rask og effektiv godt arbeid

April 2024
D

Dagfinn om A. Risvik Tak

Trondheim
Reparasjon av takstein

Raske svare og gode løsninger. Anbefales!

Mars 2024
D

Dag om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Trondheim
Lekkasje i tak

Flinke folk som var lette å kommunisere med. Har anbefalt dem videre til kjente.

Mars 2024
V

Vegard Eide om Mælen Blikk Og Ventilasjon AS

Trondheim
Sette opp takrenne

Rask og effektiv til avtalt pris. God og hyggelig kommunikasjon.

Mars 2024
M

Martina om Glomma Varebil Tak Og Stige-Service AS

Jakobsli
Feste taksteiner som er løse og/eller har falt ned

Kom raskt og fikk lagt på ny takstein. Sjekket resten av tak og beslag når de først var på plassen. Helt ok pris. Anbefales.

Mars 2024
L

Lars om Profftak Trøndelag AS

Ranheim
Reparere lekkasje /Taktekker ønskes

Hyggelig og rimelig snekker. Arbeid som ble utført: Fikse taklekkasje - bytte ut ødelagt taktro - legge ny duk og lekter, legge tilbake takstein Legge 2 nye tak på 2 bad Fore og liste opp 4 dører Sette inn ny dør Bytte dør og ramme Fore og liste innvendig 5 vinduer Rette opp dør Veldig løsningsorientert og effektivt utført arbeid. Kommunikasjonen var strålende - Svarte raskt og god informasjon underveis. Rimelig pris, rask til å gi pris på tileggsarbeid og faktura var det vi ble enige om.

Mars 2024
T

Trude om BJØRKEN BYGG AS

Trondheim
Taktekker, flatt kompakt-tak på prefabrikerte treelementer.

.

Feb. 2024
Ø

Øyvind om EINARSEN TAKFORNYING AS

Trondheim
Nytt tak

De var effektive og ryddige, vi hadde god kommunikasjon underveis og betalte i henhold til pristilbudet.

Feb. 2024
K

Kathrine om EIE BYGG & EIENDOM AS

Trondheim
Trenger profesjonell blikkenslager/taktekker til å lage/montere utvendig pipehatt på taket

Pålitelig og effektivt utført arbeidet med ny pipehatt og takstige

Feb. 2024
P

Petter om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Trondheim
Omtekking av dråpeskifertak fra 1914

Gjennomføringen var etter avtale. Vi hadde noen diskusjoner underveis, men disse ble løst på en profesjonell måte. Vi er godt fornøyd med jobben som er utført.

Jan. 2024
J

Jan-Arve om NORHEIM NATURSTEN SKIFER AS

Trondheim

Publisert 10. feb. 2023, 12:38

Oppdatert 10. juni 2024, 19:15