Trenger du en taktekker?

Planlegger du et nytt prosjekt, og trenger hjelp fra en taktekker? På Mittanbud får du tilbud fra dyktige taktekkere – helt gratis og uforpliktende.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker?

Planlegger du et nytt prosjekt, og trenger hjelp fra en taktekker? På Mittanbud får du tilbud fra dyktige taktekkere – helt gratis og uforpliktende.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Hva gjør en taktekker?


Taktekkere utfører flere ulike tjenester innenfor takarbeid, og jobber med alt fra å legge nytt tak til å reparere og rehabilitere eksisterende tak. En taktekker kan ta småjobber som å legge membran på våtrom eller terrasse, eller mer omfangsrike jobber som å restaurere verneverdige tak.


Taktekkere på Mittanbud hjelpe deg med:


 • Taklegging på nybygg
 • Bytte tak på gammelt hus
 • Legging av membran inne eller ute
 • Reparering og rehabilitering av tak
 • Vurdering av behov for omtekking av tak og membraner
 • Vurdering av underkonstruksjoner
 • Taksikring
 • TakfornyingDette kan øke prisen på å bytte tak


Hvor mye en taktekker koster avhenger i stor grad av hva som skal gjøres, og hvor mye materialer og utstyr som kreves for å utføre jobben.


 • Prosjektets størrelse og omfang
 • Materialvalg
 • Type tak
 • Flere taknivåer
 • Takvinduer og piper
 • Takterrasse
 • Vanskelig tilgjengelighet
 • Bruk av utstyr og stillas
 • Eventuelle reparasjoner av underkonstruksjoner


Når trenger du en taktekker?


Dersom du bygger nytt hus og skal legge tak, eller må skifte ut eksisterende tak, vil du ha behov for en taktekker. Det sikrer at arbeidet blir utført riktig, slik at du får et tett tak som kan stå imot vær og vind.


Du kan enten finne en taktekker selv for et spesifikt prosjekt, eller du kan få hjelp av en entreprenør til å hyre inn en taktekker som en del av et større prosjekt.Et tak under oppføring.

Taket er viktig for å forlenge levetiden og beskytte boligen mot fukt, vær og vind.


- Taklegging


Om du skal legge nytt tak eller bytte ut et gammelt tak, vil en taktekker kunne hjelpe deg med dette. Taktekkere kan gi råd om hva slags løsninger, farger og materialer som passer huset ditt best, og sørger for at du får et best mulig resultat. Er du usikker på om du bør skifte ut taket, kan du få en taktekker til å ta en vurdering.
- Reparering og rehabilitering av tak


Har du et gammelt og slitt tak, er det viktig å ta tak i eventuelle skader så fort som mulig. Dersom det kun er snakk om mindre skader, kan du få hjelp av en taktekker til å reparere og rehabilitere taket. Dette kan innebære tetting av små lekkasjer, rengjøring og takmaling, eller utskifting av enkelte takstein eller takplater.- Legging av membran


Dersom du skal bygge en terrasse, kan en taktekker hjelpe deg med å legge membran. Våtrom og terrassegulv er særlig utsatt for fukt, og en solid membran er viktig for å hindre lekkasjer og skader.Utvalgte taktekkere på Mittanbud
Promotert
PROFF SNEKKER ZUBKOV logo
Promotert
PROFF SNEKKER ZUBKOV

Topprangert

49 jobber

Be om tilbud

Topprangert

49 jobber

PROFF SNEKKER ZUBKOV har utført flere jobber fra Mittanbud i Frogn, Nesodden, Nordre Follo, med 4.9 av 5 stjerner fra 37 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt PROFF SNEKKER ZUBKOV her!
R

Richard

8.2.2024

Daniil er en kjempe flink snekker. Tusen takk Daniil!

Be om tilbud
Promotert

79 jobber

Oppussingseksperten AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Drammen, Vestby, med 4.7 av 5 stjerner fra 51 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Oppussingseksperten AS her!
M

Monica

24.6.2024

Oppussingseksperten gav meg det beste tilbudet på legging av nytt gulv og lister i hele leiligheten ((50kvm), rive gammelt... Vis mer

Be om tilbud
Promotert
NVA BYGG AS logo
Promotert
NVA BYGG AS

38 jobber

Be om tilbud

38 jobber

NVA BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Larvik, Porsgrunn, Skien, med 4.7 av 5 stjerner fra 18 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt NVA BYGG AS her!
A

Ann-Sofie

21.5.2024

Bytte av vinduer i Hytte. Hyggelige folk, men slurvet arbeid av listverk. Juks med Isolasjon ble oppdaget ved en tilfeldighet…

Be om tilbud

Topprangert

236 jobber

FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.9 av 5 stjerner fra 193 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS her!
I

Ingunn Therese

18.6.2024

Lett å kommunisere med

Be om tilbud
P.P.W. JUREK logo
P.P.W. JUREK

Topprangert

195 jobber

Be om tilbud

Topprangert

195 jobber

P.P.W. JUREK har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.9 av 5 stjerner fra 164 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt P.P.W. JUREK her!
R

Roar

15.4.2024

Professional and good communication, for very good price! Painted our house for 2 years ago (sorry for the late... Vis mer

Be om tilbud

Topprangert

219 jobber

DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Bærum, Drammen, med 4.9 av 5 stjerner fra 157 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL her!
K

Kim

28.3.2024

Var den som hadde best befaring. Fornøyd med arbeidet og vil anbefale dem. Hadde tre på befaring og to... Vis mer

Be om tilbud
NORITAS AS logo
NORITAS AS

Topprangert

249 jobber

Be om tilbud

Topprangert

249 jobber

NORITAS AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Vestby, Nordre Follo, med 4.9 av 5 stjerner fra 150 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt NORITAS AS her!
N

Nora

24.6.2024

God kommunikasjon underveis, rask levering og godt resultat!

Be om tilbud

177 jobber

CNH PENA SOLUTIONS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bærum, Asker, Drammen, med 4.8 av 5 stjerner fra 134 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt CNH PENA SOLUTIONS her!
H

Henriette

28.2.2024

Gjorde en kjempefin malejobb for oss, super kommunikasjon, ryddige, høflige og presise. Anbefales på det sterkeste!

Be om tilbud
Vis flere bedrifter


Siste jobber tilknyttet taktekking på Mittanbud

HASTER! Trenger en sakkyndig til å se på taket mitt. (Takstein som har sklidd ned).

3950BREVIK

HASTER! Trenger en sakkyndig til å se på taket mitt. (Takstein som har sklidd ned).. Jeg overtok et hus, Chrystiesgate *skjult adressenummer*, for 2 uker siden og oppdaget fort at mange takstein har sklidd litt ned og at det ser ut som at vann trenger inn gjennom taket. Jeg trenger noen til å komme å se på det og gjøre noe midlertidig for å forhindre at situasjonen blir enda verre.

Skifte av pipebeslag og takbelegg på eksisterende bygning

8025BODØ

Skifte av pipebeslag og takbelegg på eksisterende bygning. Skal skifte pipebeslag og takbelegg på min hytte, Heia *skjult adressenummer*, 8025 Bodø. Hytta ligger på Soløyvannet og har bilvei helt frem. Må gjennomføres befaring for å få oversikt over jobben

Fjerne takstein og finne årsak til vanninntrengning

1415OPPEGÅRD

Behøver å få fjernet noen takstein, fikset årsak til vanninntrengning og legge takstein tilbake

Tak bytte

6817NAUSTDAL

Bytte gammalt takstein tak med ståltak. Nye takrenner, Pipebeslag og ventilasjonssystem.

Ceiling repair

0876OSLO

Ceiling repair. Hi, We need assistance with repairing our damaged indoor ceiling. Could you please provide an official estimate for the repair costs? We need this to submit to our insurance for coverage. Thank you. Niloufar Please reach out via email: *skjult epost adresse*

Legge nytt tak på badstuhus

2110SLÅSTAD

Har kjøpt inn nye takplater og fjernet gamle takplater på badsuhuset. Her oppdager jeg at det har vært maur i taket, og jobben ble litt større enn forventet. Trenger hjelp med å skifte taket, montere nye møner og vannbrett, og legge Benders takplatene. Planker til møner og vannbrett ligger ferdig beiset, men må kappes/tilpasses og monteres. Taket er på ca.45 kvadratmeterLes andres evalueringer av taktekkere på Mittanbud
Ny pipehatt på hus og skifte takpapp på tilbygg

God dialog med prosjektleder, raskt og effektivt utført jobb.

Juni 2024
P

Pål Anders om SYSTEM TAK AS

Hosle
Legge nytt tak på enebolig.

Anbefales

Juni 2024
B

Bjørn om OLE A. ELLINGSVIK GRANSTØL

Vadsø
Taksjekk og nytt aerodek tak ca 140 kvm

Tak og Byggpartner rehabiliterte hele taket på ca 150 kvm. Fjernet 2 lag med gammel takshingel - lektet opp og la ny aerodek tradition sort kullsort. Satt opp nye mønehatter, takrenner og vindskier. Dette ble gjort raskt, effektivt og det ble fantastisk fint. Det er en stor investering å bytte tak og vanskelig å finne riktig leverandør. Men valget blir lett hvis dere følger min anbefaling. Kan trygt anbefale tak og Byggpartner. Til å stole på , ryddige og til en fornuftig pris også. Kunne ikke vært bedre!

Juni 2024
G

Gard Tore om TAK OG BYGG PARTNER AS

Blommenholm
Nytt tak på bolig med ca 120kvm grunnflate.

Knallbra gjennomført og flere folk på jobben. God kvalitet på jobb og gjennomføring!

Juni 2024
J

Johan om A. SKJENNUM TAK & BYGGTJENESTER

Kolbu
Legge takshingel på uthus

Bra

Juni 2024
K

Kenneth om FOSSUM HAGE OG HJEM

Lena
Vedlikehold av hyttetak

Veldig enkelt å forholde seg til Finn. De gjorde jobben innen avtalt tid og til avtalt pris.

Juni 2024
K

Katarina om Sunde Service

Oslo
1. Skifte vind- og vannbord . 2. Feste 8-10 takstein samme sted.

Alt var topp gjennomført slik som kvalitet, kommunikasjon, pålitelighet og ikke minst effektivitet, proff i alt til en ok fast pris !!! Karl

Juni 2024
K

Karl om SOLID EIENDOMSSERVICE AS

Oslo
Befaring på skade: hull i taket

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi hadde nylig behov for en takstmann for å dokumentere et hull i taket vårt, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med valget. Takstmannen var utrolig pålitelig og kom til avtalt tid. Hans kommunikasjonsferdigheter var imponerende, og han sørget for å forklare alt på en klar og forståelig måte. Rapporten var grundig og nøyaktig, noe som ga oss stor trygghet. Vi vil absolutt anbefale denne takstmannen til andre som trenger profesjonell og pålitelig bistand.

Juni 2024
M

Maryam om EAGLE BYGG AS

Oslo
Få ordnet ny takstige, festet med ett lite platå.

Veldig fornøyd med jobben som er gjort.

Juni 2024
M

Monica om KEHT AS

Lyngseidet
Sette opp rekkverk og reparere tak på et uthus.

Flott utført arbeid til avtalt tid.

Juni 2024
H

Henning om ANDELIJA B&M

Drammen
Bytte av takstein

Knallgod service. Rask til å svare, god kvalitet på arbeidet. Anbefales!!

Juni 2024
A

Anders om A. SKJENNUM TAK & BYGGTJENESTER

Bybrua
Bytte av tak, papp, lekter/strø og oppretting

Meget fornøyd. Anbefales på det sterkeste. Konkurransedyktige priser. Raske og presise. Kunne kanskje tenke meg en siste samtale etter at jobben var utført.

Juni 2024
J

John Egil om BYGGMESTER BOB AS

Stavanger
Snøfanger

Godt fornøyd med arbeid gjort. Anbefales!

Juni 2024
N

Nicolas om Bra Takservice Gauranga Nytyananda Skurdauskas

Eiksmarka
Utbedring av tak

God gjennomføring av jobb.

Juni 2024
R

RUNE om TAK OG FASADE OPPUSSING KLIMAVICIUS

Oslo
Besiktigelse av hustak på bolig

Veldig lettvint og greit. Raskt på plassen for befaring, kjapt tilbud, god pris og gjennomført som avtalt.

Juni 2024
M

Marit om Tak og Fasade Proffen AS

Kragerø
Tekking av 4stk takarker med 4stk innfelt terrasse.

Tekket 4stk tak over takarker for meg. I tillegg membran ved innfelte terrasser. Ble benyttet fall isolasjon. Strålende oppfølging og god dokumentasjon i etterkant.

Juni 2024
E

Erik om SYSTEM TAK AS

Oslo
Lakkering av hustak

Ryddig

Juni 2024
O

Ole Morten om Glomma Varebil Tak Og Stige-Service AS

Raufoss
Tette betongplate

Nils møtte til avtalt tid, var alltid lett og kommunisere med og arbeida raskt og effektivt.

Juni 2024
K

Kim Andre Tronstad om NILS SEKKESÆTER

Sykkylven
Sikring av takstige

Lett å kommunisere med

Juni 2024
I

Ingunn Therese om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Ranheim
Nytt tak før høsten kommer

Brukte Tømrerfirma Øystein Kristiansen for å få lagt nytt tak høsten 2023. De ble valgt etter et anbud med 4 interessenter. Meget god kommunikasjon underveis, og de leverte på tid, kvalitet og pris. Kan lett anbefales!

Juni 2024
O

Oddbjørn om TØMRERFIRMA ØYSTEIN KRISTIANSEN AS

NESODDTANGEN
Skifte tak

Veldig fornøyd. God pris og kommunikasjon underveis. Godt utført arbeid. Anbefales.

Juni 2024
S

Sjur om LINDBERG BYGGSERVICE

Oslo
Reparasjon og bytte av tak i Spangereidveien 8A 4520, Lindesnes.

Jeg er svært fornøyd med arbeidet til Stephan Buble. Arbeidet ble utført i en eksepsjonell og profesjonell grad, i tillegg til langt foran forventet tidsrom. Alt avfall, ble sortert og systematisert uten henvendelse. All logistikk rundt prosjektet, ble møtt med både vennlig og varm kommunikasjon. Stephan Buble er virkelig en jeg kan anbefale på det varmeste.

Juni 2024
A

Alexander Kaland om STEFAN BUBLE

LINDESNES
Bytte tak på enebolig

God kommunikasjon

Juni 2024
M

Manicam om NTK BYGGTJENESTER AS

Skien
Fasadevask og takvask

Arbeidet som ble gjort på taket og fasadevask er plettfri, så rent! Kommunikasjonen med vedkommende som var her kunne vært bedre, savnet litt mer oppdatering. Men ellers veldig bra :D

Juni 2024
S

Sofie om TG FACILITYSERVICE AS

Gressvik

Publisert 30. jan. 2023, 19:18

Oppdatert 03. juni 2024, 10:28

Hva koster en taktekker?

Gjennomsnittlig timespris (ink. MVA.) for taktekkere på Mittanbud er:

kr 650 - kr 900

Gjennomsnittlig totalpris for taktekker-jobber lagt ut på Mittanbud er:

kr 80 000

Også for borettslag og sameier


Mittanbud kan hjelpe borettslag og sameier med å finne dyktige håndverkere for små og store prosjekter!


Les hvordan vi kan hjelpe borettslag og sameier her