Innvendig oppussing

Pusse opp bad i Bergen

Pusse opp bad i Bergen

Å pusse opp badet kan virke som et stort og tungt prosjekt, men med de riktige fagfolkene kan det faktisk bli ganske gøy. Du som bor i Bergen er heldig, for du har et hav av entreprenører og håndverkere å velge mellom! Uansett om du planlegger å selge boligen din eller skal bo der selv, er det viktig å ha et delikat bad med fokus på et design etter din smak, funksjonalitet og kvalitetshåndverk.

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere

Planlegging av badet er viktig

Du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt. Neste steg i prosessen er planleggingen: Du har kanskje forhåndsbestemt et budsjett, og vet akkurat hva du vil ha på badet ditt? Eller ønsker du å ta kontakt med en entreprenør for å få råd? Uansett er god planlegging viktig når du skal pusse opp bad.


Baderomsoppussing tar ofte 30-90 dager og gjennomsnittlig pris ligger på rundt 240 000 kroner, avhengig av størrelsen på badet og hvor mye arbeid som skal gjøres. Uansett bør du regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse.

Spørsmålene du bør stille

Når du har bestemt deg for budsjett, er det på tide å finne ut hva som er viktigst for deg på badet ditt. Tenk over hvordan du bruker badet i dag, hva som funker og hvor du trenger bedre løsninger.


Hvordan skal du sørge for tilstrekkelig med ventilasjon – er det vindu på badet, eller må du få installert en vifte? Vil du ha en eller flere servanter? Hvordan type varmekabler burde du installere? Ønsker du et tidløst gulv, eller foretrekker du noe som passer din personlige stil?

Hos Mittanbud finner du dyktige fagfolk

Hos Mittanbud er det enkelt å finne entreprenører eller håndverkere i Bergen som kan hjelpe deg med å pusse opp badet. Legg ut jobben, så vil du etter kort tid motta uforpliktende tilbud fra dyktige fagfolk. Siden vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av våre samarbeidspartnere, kan du være trygg på at du får god kvalitet på arbeidet til en rett pris.Se andre baderomsoppussinger som er lagt ut på Mittanbud:

Oppussing av gammelt bad

5231PARADIS

Jeg har et eldre bad på ca 9 kvm som må pusses opp. Jeg vil ha vinyl og varmekabler på gulv og baderomsplater på veggene. Taket senkes litt og med 3-4 spotter. Selve toalettet er ganske nytt og skal beholdes. Baderomsmøbel og servant, blandebatteri skal byttes. En skyvedør skal blindes. Det skal settes opp en leddet dusjvegg. Jeg har ganske kort tid på dette. Arbeidet kan påbegynnes den 12 desember og bør være ferdig 6 januar. Jeg ønsker også å bytte ut og flytte en varmtvannbereder. Det er sikkert lurt å legge opp til rør i rør. Jeg trenger et firma som kan ta dette arbeidet og koordinere med tømrer, rørlegger og elektriker. Arbeidet MÅ utføres av firma med nødvendige godkjenninger og dokumenteres.

To bad,Pris ønskes,

5153BØNES

Lite bad oppe,ca 4 kvadrat ønsker pris tilbud,,rimelige løsninger,,gjelder også stort bad nede ca 11 kvadrat salg av hus,til sommeren,Gratis befaring ønskes, Mvh B.Stormer,

Rehab av baf

5265YTRE ARNA

Renovering og utvidelse av bad fra 70 tallet i 2 etg i enebolig i Bergen.

Renovere bad

5235RÅDAL

Ønsker å renovere bad til ny TEK standard

Totalrenovering av bad

5053BERGEN

Ønsker å pusse opp badet mitt på rundt 2,4 kvm. Slik det er nå er det ikke fungerende varmekabler, og ingen helling mot sluk.

Utvidelse og renovering av bad

5263TRENGEREID

Ønsker å utvide dagens bad på ca 4kvm til ca 10kvm inn i naborommet. Baderomspanel på vegg og fliser på gulv, dobbel vask, enkel dusj og frittstående toalett.Les andres evalueringer av baderomsoppussinger i Bergen på Mittanbud:

MT. Servicebygg AS

Med 40 års erfaring kan vi i MT Servicebygg AS tilby arbeid av høy kvalitet. Hvis du skal bygge nytt eller pusse opp kan vi anbefale å kontakte oss for et uforpliktende tilbud. Se under for å få en ide om hva vi kan hjelpe deg med.

Nov. 2023

Bad

"Ryddige og kjempeflinke folk, alle sammen. Godt på kommunikasjon og kvaliteten på arbeidet. Flink å høre på mine ønsker, og komme med gode innspill hvordan det kunne bli drømmebadet mitt. Eg er kjempefornøyd med resultatet."
H
Hilde Gunn
Nesttun
MT. Servicebygg AS

BYGG OG RENOVERING HUS SPESIALISTEN SLAWOMIR KAZIMIERZ OWCZARZAK

4.5 (69)

Har du behov for Murer tømrertjenester, Vi bygger Nytt Bad ,Total renovering Bad ,betonggarasjer.  støttemurer og andre typer betongbygg murertjenester, malertjenester eller gartnertjenester? Da er vi det riktige valget for deg ? vi utfører et stort mangfold tjenester. Bygg og Renovering utfører blant annet rehabilitering av boliger, ombygging, utvendig og innvendig maling, støp av gulv, rydding av uteområder og fasadevask.Hvorfor velge oss?Vi er et meget allsidig firmaVi har gode referanserVi...

Se mer
Nov. 2023

Oppussing av bad i utleieenhet

"Selskapet hjalp oss å totalrenovere et bad i kjeller, herunder rørlegger, elektriker, muring og tømring. Resultatet ble bra og Slawomir strakk seg langt for å løse problemstillinger som oppsto. Under arbeidet fant vi ut at vi måtte bytte avløpet ut a..."Se mer
R
Rasmus Haugen
Bergen
BYGG OG RENOVERING HUS SPESIALISTEN SLAWOMIR KAZIMIERZ OWCZARZAK

OMC BYGG AS

OMC Bygg AS er en sentralt godkjent byggmesterbedrift med 17 ansatte og 3 lærlinger. Bedriften ble etablert i 2012 av Ole Michel Clausen og holder til i Nesttun / Bergen og omegn. Vi er et Selskap som har blant annet spesialisert seg på nybygg / påbygg av eneboliger i Massivtre. Vi driver dessuten med vedlikehold av bygninger, også mindre oppdrag, ombygg og rehabilitering. OMC har høyt fokus på servise og kvalitet. vi leverer ca 180 prosjekter hvert år. Sammen med søsterselskapet OMC VVS AS kan ...

Se mer
Nov. 2023

Oppgradering av bad på ca 4m2

"God kommunikasjon, profesjonelt utført og bra pris. Anbefales."
L
Lise
Straume
OMC BYGG AS

STRAUME VÅTROM AS

Straume Våtrom AS leverer komplette løsninger for bad- og vaskerom. Hos oss finner du alle relevante faggrupper under samme tak, og vi tar oss gjerne av koordinering og oppfølging av prosjektet fra start til slutt. Vi er godkjent mesterbedrift og godkjent våtromsbedrift av FFV (Fagrådet for Våtrom).

Nov. 2023

Pusse opp og få godkjent våtromssertifikat bad 2,3 m2

"Straume Våtrom AS får best score fra meg. Jobben er utført helt etter mine ønsker, og kommunikasjonen underveis i arbeidet har vært upåklagelig. Godt fornøyd med resultatet. 👍"
K
Kari
Nesttun
STRAUME VÅTROM AS

VESTLAND VVS AS

Vår visjon er å bli samarbeidspartneren aller ønsker å velge

Okt. 2023

Renovering av bad

"De pusset opp badet vårt,til vår handikappete datter.Det ble ferdig på 2 uker.Fantastisk utført og utrolig flinke arbeidere.Kunne ikke fått en bedre bedrift til å gjøre dette."
M
Mette
Hylkje
VESTLAND VVS AS

AUT. RØRLEGGERMESTER L. GJESDAL & CO AS

Vi er 8 rørleggere og 1 lærlinger. Firmaet har drevet i 5 år, men vi har over 10 års erfaring fra tidligere. Vi har 2 med mesterbrev og en med fagskole. Alle rørleggere har fagbrev og har norsk som morsmål, alle behersker også over gjennomsnittet Engelsk muntlig og skriftlig. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Sep. 2023

Rørleggerarbeider for to bad og kjøkken samt installasjon av rør i rør

"Ryddig bedrift og hurtig saksbehandling og kommunikasjon. Prismessig også helt ok."
B
Bjørn
Paradis
AUT. RØRLEGGERMESTER L. GJESDAL & CO AS

SANDSLI VVS AS

4.8 (18)

Vi er et lite rørleggerfirma som er svært fleksible og allsidig. Vi har spesialisert oss på rehabilitering av badrom, men tar selvsagt alle typer oppdrag. Vi har tett samarbeid med dyktige håndtverkere vi stoler på slik at jobben blir utført til avtalt tid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å begynne på ditt prosjekt!

Sep. 2023

Varmtvannsbereder og rehabilitering av bad.

"Det ble litt dyrere enn avtalt pris!"
s
Steinar
Nesttun
SANDSLI VVS AS

ZAC BYGG AS

Vi er en bedrift med flinke fag som har lag erfaring innenfor bad - nybygg - skadete bygg - byggeledelse - søknadspapirer inn til kommunen - har lang erfaring med gamle Bergens hus - næringsbygg - total levrandør på våt rom for alle fag - 16 mann - alt innenfor alle fag for snekker - byggmester - maler - murer - taktekker - skadesanering - foggemaskin og luktmaskin ring gjerne mob. 48386797.

Aug. 2023

Renovering av bad

"Utført til god pris og høy kvalitet."
N
Nick
Godvik
ZAC BYGG AS

Publisert 14. feb. 2023, 12:45

Oppdatert 26. okt. 2023, 12:34

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.