Skal du pusse opp bad i Trondheim?

Uansett om du skal bygge nytt bad, totalrenovere eller pusse opp det gamle badet – på Mittanbud finner du dyktige håndverkere i Trondheim og omegn som er klare for å hjelpe deg med ditt nye drømmebad!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp bad i Trondheim?

Uansett om du skal bygge nytt bad, totalrenovere eller pusse opp det gamle badet – på Mittanbud finner du dyktige håndverkere i Trondheim og omegn som er klare for å hjelpe deg med ditt nye drømmebad!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Sett opp budsjett på badet

Alle vet at det å pusse opp badet kan være en dyr affære, og gjennomsnittlig pris ligger på rundt 240 000 kroner. Du bør regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Husk likevel at kostnaden er en ren investering som du ofte vil tjene på senere i form av økt boligverdi.


Dersom du er usikker på budsjettet ditt eller ønsker å få råd, kan du formulere dette i beskrivelsen av jobben dersom du velger å legge den ut på Mittanbud. Da vil flere dyktige håndverkere ta kontakt med deg, og hjelpe deg på veien. Planlegging er viktig, og dårlig planlegging er ofte grunnen til at mange tidsplaner og budsjetter sprekker. Derfor er det viktig at du setter opp budsjett, og planlegger prosjektet i samarbeid med din håndverker.


Følg disse stegene

Du har nå bestemt deg for et budsjett, og tiden er inne for å få en oversikt over badet ditt for å avklare i hvilken stand det er, og hvor mye som må fornyes. Det kan være lurt å få en rørlegger på befaring som kan hjelpe deg å finne ut hvor omfattende arbeidet kommer til å bli. Deretter må du vurdere ulike materialvalg. Dette er også i høy grad ting du kan diskutere med håndverkere som er eksperter på området. Det viktigste er kanskje å velge en god membran for å fuktsikre badet.


Videre anbefaler vi at du bruker litt tid på å se på andre baderom som inspirasjon, slik at du får akkurat den løsningen og det designet du ønsker deg. Du må også prioritere - kanskje må du droppe badekaret for å få plass til en dobbeltservant, eller omvendt.

Mittanbud hjelper deg med å finne de beste fagfolkene

Når du har kommet så langt at du har budsjettet, ønsker og forventninger i boks, er det på tide å finne de rette fagfolkene. På Mittanbud kan du enkelt legge ut jobben og oppgi informasjon om arbeidet du ønsker å få utført, og deretter få uforpliktende tilbud fra våre dyktige håndverkere, som alle er kvalitetssikret for din trygghet.

Se baderomsbedrifter i Trondheim på Mittanbud
ZM RØR AS logo
ZM RØR AS
Solbakksvingen 1, 6643 Bøfjorden
4.9(289)
Topprangert

Om bedriften

ZM RØR AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Heim, Rindal, Sunndal, med 4.86 av 5 stjerner fra 289 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ZM RØR AS

RØREKSPERT1 AS logo
RØREKSPERT1 AS
4.9(109)
Topprangert

Om bedriften

RØREKSPERT1 AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Orkland, Ørland, Frøya, med 4.88 av 5 stjerner fra 109 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med RØREKSPERT1 AS

Rørlegger365 A/S logo
Rørlegger365 A/S
Langelandsvegen1, 6010 Ålesund
4.9(75)
Topprangert

Om bedriften

Rørlegger365 A/S har utført flere jobber fra Mittanbud i Molde, Ålesund, Vanylven, med 4.85 av 5 stjerner fra 75 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Rørlegger365 A/S

LIPTON SNEKKERSERVICE AS
Ole Soelbergs veg 12, 7045 Trondheim
4.9(56)
Topprangert

Om bedriften

LIPTON SNEKKERSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, med 4.93 av 5 stjerner fra 56 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med LIPTON SNEKKERSERVICE AS

JB Montering AS logo
JB Montering AS
Piggsoppveien 37A, 2016 Frogner
4.9(46)
Topprangert

Om bedriften

JB Montering AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.93 av 5 stjerner fra 46 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med JB Montering AS

Vis flere selskaper


Se andre baderomsjobber som er lagt ut på Mittanbud:

pusse opp bad

7045TRONDHEIM

Har et 20 år gammelt bad med dusjnisje, altså dusjing rett på fliser. Fuger og fliser er slitt og noe ødelagt. veggen mot resten av badet er glasmesterstein. Hele dusjnisje er flislagt med mosaikk-flis. resten av badet er bare flislagt over vak og gulv, ellers malte overflater. Usikker på hva som MÅ gjøres, i alle fall må dusjnisje utbedres

Totalrenovering bad

7058JAKOBSLI

Totalrenovere bad på 4 kvm på Jakobsli.

Totalrenovering av bad

7021TRONDHEIM

Vi skal totalrenovere et bad på total 8 kvadratmeter og rive en lettbetongvegg mellom bad og toalett i en blokk fra sent 1960-tall. Badet ble overflatebehandlet med nye fliser på gulv i 2016, men dette må pigges opp da membran ikke er godkjent og det er for dårlig fall i dusjen. Ellers bærer bad/WC preg av å sist være oppgradert på 90-tallet Ønsker prisoverslag på riving + totalrenovering av baderommet. Vi ser for oss fliser på gulv og våtromsgips på vegger. Vi ser for oss en totalleverandør på jobben.

Bad

7052TRONDHEIM

Totalrenovering av bad Legge varmekabler i gulvet Flislegging av bad Dusjhjørne Bytte sluk Vegghengt toalett

Renovering bad

7072HEIMDAL

Slå sammen bad og toalett. Sette inn en skyvedør eller en annen åpning mellom bad og vaskerom. Stenge for nåværende døråpning til vaskerommet.

Pusse opp 3 badrom

7019TRONDHEIM

Bad første etg: Badekar med dusjmulighet. Nytt armatur med badekartut. Ny servantinnredning og armatur Bad hovedetasje: Nytt gulvstående toalett Demontere dusjkabinett Opplegg for vaskemaskin Ny servantinnredning og armatur Bad kjeller: Rep toalett, ny innløpsventil eller flottør Bytte servantbatteri Reparere/bytte utekraneLes andres evalueringer av baderomsoppussinger i Trondheim på Mittanbud:
Totalrenovering bad

Jeg brukte MIDT-NORSK MUR til å totalrenovere mitt bad. De var punktlige, hyggelig og veldig profesjonell med god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Jobben ble fullført som avtalt iht budsjett. Anbefales!

April 2024
R

Raymond Andreas om MIDT-NORSK MUR AS

Jakobsli
Renovering av bad

Helrenovering av bad fra stiftstaden rør og samarbeidspartnere. Veldig bra utført til avtalt tid og pris.

April 2024
M

Monica om STIFTSTADEN RØR AS

Ranheim
Renovering av liten bad.

Ble utført bra og god kommunikasjon under arbeidet!

Mars 2024
İ

İrfan om Importa As

Saupstad
Renovering av bad

Veldig fornøyd med hele prosessen. Prosjektet startet uoversiktlig, men ble veiledet gjennom det hele og informert om alt som skjedde underveis. Storfornøyd!

Mars 2024
B

Brage om MILJØ-VVS AS

Heimdal
Oppussing av bad

Vi er så fornøyde med vårt nyrenoverte bad! Anbefaler Multi grunnmur på det sterkeste. Kommunikasjonen var god, og hver uke fikk vi beskjed om hva som skulle foregå kommende uke. Vi fikk raske svar når vi tok kontakt. Alle ansatte og samarbeidspartnere var veldig hyggelige og profesjonelle, og de var fleksible når vi foreslo noen endringer fra opprinnelig plan. De holdt seg hele veien til tidsplanen og de var utrolig effektive. Prisen på anbudet var også meget konkurransedyktig. Vi beskrev hvordan vi ønsket at badet skulle se ut, og så fikk et utvalg av fliser og møblement vi kunne velge fra. Alt var tidsriktig og moderne. Nå gleder vi oss til å ta i bruk et nydelig bad 😁

Mars 2024
I

Ingeborg om MULTI GRUNNMUR AS

Trondheim
Oppussing av bad

Svært godt håndverk. Raskt utført. God kommunikasjon hele veien. Overraskelser ble oppdaget underveis og håndtert ryddig og med god kommunikasjon. Svært hyggelige arbeidere. Kan trygt anbefale Lingjerdet på det varmeste.

Mars 2024
G

Geir-Inge om Murmester V Lindgjerdet AS

Heimdal
Pusse opp bad

God kommunikasjon, vennlige og effektive folk. Ble ferdig før tida. Anbefales absolutt.

Feb. 2024
M

Mette om NIDARVOLL BYGGSERVICE AS

Kattem
Montering av servant/skap, speil og høyskap + foldedør til dusjnisje

Rask og effektiv , holder avtaler og enkelt å kommunisere med.

Feb. 2024
G

Georg Ole om ORKLAND VVS AS

Trondheim
Grunnarbeid av bad, våtromsnorm

Grunnarbeid til bad, og lage sluk til dusj. Opprinnelig støyp var ikke helt som ventet, men arbeidet ble løst på en flott måte. Effektiv og pålitelig, og lett å kommunisere med.

Jan. 2024
R

Roger Solberg om DAVOR KNEZEVIC

Trondheim
Oppussing/renovering av kjeller+bad

Benyttet AM-Service til oppussingsprosjekt i kjeller med etablering av 3 soverom, ny gang/entre, totalrenovering av bad, utskiftning av vinduer og ytterdør. I alt veldig fornøyd med valget av bedrift. God kommunikasjon, effektive og dyktige håndverkere. Anbefaler gjerne AM-Service til andre.

Jan. 2024
J

Johan Fredrik Holm om AM-SERVICE AS

Trondheim
Renovering av bad på ca. 4 m2 + en liten gang

Bedriften gikk konkurs mot slutten av arbeidet.

Jan. 2024
K

Kristin om Bygg Design AS

Ridabu
Oppussing av bad

Flott utført jobb til avtalt pris og avtalt tid.

Jan. 2024
J

JAN TERJE om VVS Trøndelag AS

Klæbu
Renovering bad

Kjempegodt inntrykk av teamet fra Trøndelag VVS. Strakk seg langt for å finne løsninger, fleksible, tilgjengelige, og veldig hyggelige.

Jan. 2024
J

Johanna om VVS Trøndelag AS

Trondheim
Oppussing og utbygging av bad

Topp

Des. 2023
M

Merk Meisingset om AASGARD BYGG AS

Trondheim
Oppussing av bad

Totalrenovering av bad. Bra utført arbeid til en hyggelig pris, veldig fornøyd med ferdig resultat. Hygelig og løsningsorientert sjef, fornuftige priser på ekstraarbeid som ikke var avtalt på forhånd. Litt trøbbel underveis både med fremdrift og informasjonsflyt, men det er er vel prisen man betaler ved å ikke velge en dyrere totalentrepenør. Kan anbefales!

Des. 2023
T

Torje om AASGARD BYGG AS

Trondheim
Pusse opp bad

Badet ble bra til slutt

Nov. 2023
H

Hans Petter om Bygg Design Trondheim AS

Tiller
Rehab av et lite våtrom

En hyggelig erfaring. Bruker de gjerne igjen. Som alltid med renoveringsprosjekt må man som oppdragsgiver være påskrudd og følge med, men småting underveis ble superraskt korrigert.

Nov. 2023
L

Lars Andreas om AASGARD BYGG AS

Trondheim
renovering av bad

Utmerket

Okt. 2023
S

Sindre om STIFTSTADEN RØR AS

Tiller
Våtromsrenovering med toalett

Jobben ble gjort fint

Okt. 2023
S

Sungsoo om Baderomsgruppen AS

Trondheim
Oppussing

bra!

Aug. 2023
A

Atle Oliver om TOMASZ BYGG AS

Trondheim
Komplett bad

Veldig bra utført arbeid, badet ble veldig fint! Vi savnet bedre kommunikasjon, før oppstart og underveis i oppdraget. Det ble litt misforståelser.

Juni 2023
L

Lill Ragnhild G om Vima Bygg AS

Tiller
Renovering bad

Opplevde en god prosess, et godt prisoverslag og god kommunikasjon.

Mai 2023
L

Linda Røsvik om Bygg Design Trondheim AS

Trondheim
Totalrenovering bad. Slå sammen bad og toalett.

Meget fornøyd med gjennomføringen fra Bygg Design Trondheim, og vil anbefale på det sterkeste. Gjennomført på avtalt tid, til avtalt pris, en bedrift som ikke skor seg på ekstra som oppstår underveis. Prosjektleder man alltid får tak i, hyggelige arbeidsfolk.

Mai 2023
E

Eirik om Bygg Design Trondheim AS

Trondheim
Oppussing bad

Flinke arbeidere og nøye med arbeidet som ble gjort

Mai 2023
J

Jorunn om Bygg Design AS

Trondheim

Publisert 14. feb. 2023, 12:58

Oppdatert 25. mars 2024, 08:17