Skal du pusse opp kjøkken i Bergen?

Bor du i Bergen og planlegger å pusse opp kjøkkenet? Uansett om du skal bygge nytt, totalrenovere eller utføre en overflateoppussing kan du få hjelp av dyktige håndverkere fra Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp kjøkken i Bergen?

Bor du i Bergen og planlegger å pusse opp kjøkkenet? Uansett om du skal bygge nytt, totalrenovere eller utføre en overflateoppussing kan du få hjelp av dyktige håndverkere fra Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Pusse opp kjøkken i Bergen

Uansett om du skal pusse opp kjøkkenet for å realisere drømmen om å bli en hobbykokk, eller om du rett og slett ønsker å øke verdien av boligen før den skal selges, så krever oppussingen en del forberedelser. Du må sette et realistisk budsjett og planlegge hva som er viktigst for deg - både med tanke på valg av materialer og design.


Ikke spreng budsjettet!

Det aller viktigste når du har satt budsjettet ditt, er å ikke sprenge det. Dersom du ønsker å bruke mer penger på et område, må du sørge for å jevne det ut ved å bruke mindre penger på et annet område. Det kan være lurt å besøke kjøkkenleverandører og utstillingslokaler for å få en idé om hvilke materialer og alternativer som er på markedet, og hvor mye de koster.


Hvis du ønsker å redusere kostnadene på enkelte områder, kan du ta en titt på hva et lignende, men rimeligere alternativ, kan være. Dersom du eksempelvis ønsker et natursteingulv på kjøkkenet, men finner ut at det er for dyrt, kan du velge keramiske fliser som ligner på naturstein. Hvis du ønsker et avansert, skreddersydd skap, kan du investere pengene dine i det, og heller velge en rimeligere benkeplate i laminat. Disse valgene kan entreprenøren eller håndverkerne i Bergen hjelpe deg med, som har lang erfaring med oppussing av kjøkken.


Finn dyktige fagfolk på Mittanbud

For å pusse opp kjøkkenet trenger du gjerne flere ulike håndverkere. Rørleggere kan bistå med rørene, elektrikere ordner det elektriske anlegget, snekkeren tar seg av gulvet, og så videre. Du kan selv velge om du ønsker å ansette en totalentreprenør som kan koordinere hele prosjektet, eller om du ønsker å finne fagfolk fra de ulike yrkesgruppene individuelt. Uansett hva du velger å gjøre, finner du enkelt dyktige fagfolk i Bergen på Mittanbud. Bare legg inn prosjektinformasjonen på nettsiden vår, så hjelper vi deg med resten!

Utvalgte bedrifter som kan pusse opp kjøkken i Bergen
ACG BYGGSERVICE AS logo
ACG BYGGSERVICE AS
Lyngbøkollen 101, 5164 Laksevåg
5.0(67)
Topprangert

Om bedriften

ACG BYGGSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Etne, Sveio, med 4.96 av 5 stjerner fra 67 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ACG BYGGSERVICE AS

BERGEN-PARKETT AS logo
BERGEN-PARKETT AS
4.9(76)
Topprangert

Om bedriften

BERGEN-PARKETT AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Bjørnafjorden, Øygarden, med 4.88 av 5 stjerner fra 76 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med BERGEN-PARKETT AS

VEST-BYGG & RENOVERING AS logo
VEST-BYGG & RENOVERING AS
Gudridhaugen 15, 5210 Os
4.9(71)
Topprangert

Om bedriften

VEST-BYGG & RENOVERING AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Bjørnafjorden, Gulen, med 4.90 av 5 stjerner fra 71 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med VEST-BYGG & RENOVERING AS

LPE CONSTRUCT AS logo
LPE CONSTRUCT AS
4.8(180)
Topprangert

Om bedriften

LPE CONSTRUCT AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Askøy, Austevoll, Austrheim, med 4.81 av 5 stjerner fra 180 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med LPE CONSTRUCT AS

LUNDE 3BYGG AS logo
LUNDE 3BYGG AS
Kleivdalsvegen 290, 5915 Hjelmås
4.8(159)

Om bedriften

LUNDE 3BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Alver, Masfjorden, Modalen, med 4.80 av 5 stjerner fra 159 oppdragsgivere.

Les erfaringer med LUNDE 3BYGG AS

Vis flere selskaper


Siste jobber innen oppussing av kjøkken i Bergen

Bytte benkeplate

5164LAKSEVÅG

Jeg ønsker å bytte benkeplate på kjøkkenet, og plater mellom benkeplate og overskap. Har kjøpt benkeplate på IKEA og trenger å få det montert. Ønsker å beholde vaskeservanten. Kjøkkenet er L former, med frittstående komfyr. Bytter benkeplate fra 30mm til 40mm tykkelse

Rive gammelt kjøkken, rive ned panel, sette opp gipsplater, sette opp nytt kjøkken

5135FLAKTVEIT

Rive gammelt kjøkken, rive ned panel, sette opp gipsplater, sette opp nytt kjøkken

Montere kjøkken.

5227NESTTUN

Hei, jeg trenger hjelp til feste kjøkken til vegg. alle modulene er satt sammen , så det gjenstår kun feste under og overskap til vegg (spon). og i vater ;)..

Kjøkken montering Epoq

5135FLAKTVEIT

Ønsker å få montert Epoq kjøkken med hvitevarer. Kjøkken er allerede levert. Ønsker oppstart om ca. 3 uker. Benkeplate er i stein og blir montert av produsent. De vil også kutte ut til vask/platetopp ved montering.

Oppvaskmaskin leker vann - IKEA modell

5170BJØRNDALSTRÆ

IKEA oppvaskmaskin som leker og gir feilkode i30. Integrert inn i kjøkkenbenken og jeg har ikke kunnskap til å ta den ut og tørke platen under maskinen. Filteret er regngjørt.

vannlekasje fra bosch kombi kjøle-/fryseskap

5072BERGEN

ønsker å få reperert Bosch combi fryser/kjøleskap med vanndispensor som lekker vann fra venstre siden ca annenhver dag. Ønsker å få dette reparert så snart som muligSiste evalueringer av oppussing av kjøkken jobber i Bergen
Montering av Ikea Kjøkken

Flott å jobbe med. Startet jobben kjapt, og de jobbet hardt hele dagen. Flott med kommunikasjon og begge var profesjonelle. Kjøkkenet vårt ser flott ut. Anbefaler sterkt!

Mars 2024
M

Meagan om Instaworks AS

Fyllingsdalen
Skifte benkeplate

BERGEN TØMRER OG SNEKKER SERVICE AS skiftet benkeplate på kjøkkenet . Det ble utført meget bra, tilpasset benkeplaten der det var skjevheter i vegg. Firmaet har veldig bra kommunikasjon, både før og under jobben. Måtte få gjort jobben på kort varsel og bestemt dato, som ble løst enestående. Jeg kommer til å bruke BERGEN TØMRER OG SNEKKER SERVICE AS til fremtidige jobber, hvis det skulle oppstå behov for det. Anbefaler dette firmaet til de oppgaver du måtte ha.

Feb. 2024
G

Geir om BERGEN TØMRER OG SNEKKER SERVICE AS

Bergen
Kjøkken totalrenovering, sette opp vegg mellom kjøkken/alkove + legge nytt gulv (ca. 32 kvm.)

Brusar Bygg har levert et strålende resultat! Siden vi er studenter så var det viktig for oss å velge det rimeligste og beste, og der traff vi godt. De har vært svært tilpasningsdyktige og gjort en jobb som er langt over forventningen. De er nøye på detaljer, og skjønner hva kunden vil ha. De jobber også veldig effektivt! Kunne ikke vært mer fornøgd, og bruker de helt klart igjen😊

Jan. 2024
G

Gunn Eli om BRUSAR BYGG

Bergen
Ferdigstilling av kjøkken og små arbeid

Utrolig bra kvalitet på arbeidet, god pris og veldig profesjonelt gjennomført hele jobben. I tillegg veldig hyggelig snekker.

Jan. 2024
A

Aleksander om Instaworks AS

Laksevåg
Montering av Epoq kjøkken

Pålitlig, vennlig, og super kommunikasjon. Fornøyd med resultatet. Jarek strak seg langt for å sikre at vi ble fornøyde. 10/10

Jan. 2024
S

Severin om KVALITETS- BYGG V. JAROSLAW MARCIN PISKA

Bjørndalstræ
Montering og tilpasning av kjøkkenvifte under skråtak

Fant en imponerende løsning for å montere kjøkkenvifte i mitt kjøkken med skråtak. Veldig hyggelige og dyktige folk, som håndterte jobben profesjonelt. De leverte solid håndverk og var både pålitelige og effektive. Jeg vil absolutt anbefale dem til alle som trenger hjelp med ventilasjonsrelaterte oppgaver. Flott service og resultat!

Jan. 2024
J

Jakob om SM VENTI AS

Bergen
Montere plateropp

Dyktig og hyggelig håndverker. Gjennomførte jobben raskt og effektivt.

Jan. 2024
B

Bernt-Helge om BYGG BERGEN AS

Bergen
Re-montering av kjøkken

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Arbeidet var krevende og ble utført kjapt og nøyaktig. Anbefales!

Jan. 2024
H

Helge om BYGG BERGEN AS

Rådal
Total renovering av kjøkken

Veldig fornøyd, alt gikk etter plan og budsjett, Marius var veldig hyggelig og lett å kommunisere med. Anbefales.

Jan. 2024
J

Jarle om Nordisk Innovation AS

Ulset
Montering av IKEA-kjøkken

Vi fikk svært god hjelp og god oppfølging hele veien. Det var ryddighet fra første dialog og alt ble som forventet og avtalt. Underveis var Marius som vi var så heldige å få inn alltid tilgjengelig og kom med oppdateringer underveis. Her ble vi møtt med en som var trygg i sitt fag og som kunne komme med gode kreative løsninger der det måtte til. Kan på det varmeste anbefale Nordisk Innovation videre! Vi er strålende fornøyd med resultatet.

Des. 2023
K

Kristin Solem om Nordisk Innovation AS

Bergen
Dører på kjøleskap

Topp og rask tjeneste

Des. 2023
A

André om Marius Mobellosninger

Bergen
Kutte/montere benkeplate

Veldig godt fornøyd

Nov. 2023
C

Christoffer om BERGEN TØMRER OG SNEKKER SERVICE AS

Bergen
Montering av kjøkken

Studio Regin Vest AS monterte vårt nye kjøkken til en god pris og kvalitetsmessig godt. Det oppsto en del utfordringer med valgt løsning, samt mangler ved leveransen som montøren ikke kan lastes for. Jeg er fornøyd med kommunikasjonen og fleksibiliteten som Studio Regin har utvist for å løse disse utfordringene.

Nov. 2023
A

Anders om STUDIO REGIN VEST AS

Bergen
Montering av kjøkken (drømmekjøkkenetj

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som er gjort og hele prosessen. Marius hos Nordisk Innovation AS hjalp oss med å gjøre forberedende tømrerarbeider før kjøkkenmontering, samt selve monteringen. Der det oppstod utfordringer underveis ble de løst strålende. Marius responderte rask og leverte et grundig arbeid. Vi har allerede anbefalt de til våre venner!

Nov. 2023
B

Benjamin om Nordisk Innovation AS

Bergen
Montering av Ikea kjøkken

Jeg brukte dette firmaet for montering av kjøkken og er svært fornøyd med arbeidet de utførte. De møtte opp som avtalt og jobbet effektivt og grundig helt til jobben var fullført til høy standard. Veldig hyggelige folk, også. Anbefales!

Okt. 2023
J

Jakob om Alion Bygg AS

Bergen
Bytte gulv, male og rive kjøkken + kaste materialer

Er veldig fornøyde med å ha engasjert LPE CONSTRUCT AS til å legge 100m² parkett, flislegging av 10m² i tillegg til grunnarbeid m/maling av tak og vegger i stue/kjøkken, trapp, gang + 3 soverom. En mer rimelig, effektiv og profesjonell gjeng skal en lete lenge etter. De kom tilbake en mnd etterpå for å gjøre ferdig en liten listejobb som ikke kunne utføres før kjøkken var ferdig installert. De fikser det meste og leverte på tid. Anbefales på det sterkeste!

Sep. 2023
E

Eirik om LPE CONSTRUCT AS

Bergen
Kjøkken /stue

Var godt fornøyd, hurtig og god kommunikasjon underveis. Kan anbefales 👌👍

Aug. 2023
W

Wibecke om Golden Bygg 1 AS

Arnatveit
Montering av IKEA kjøkken

Bra gjennomført arbeid. Kom på kort varsel og satt opp kjøkkenet raskt og effektivt. Anbefales!

Aug. 2023
J

Jon Øystein om POPIC ERDAL MONTERING OG SNEKKERI

Bergen
Montere et lite hybelkjøkken fra Ikea

Andrius var nøye, pålitelig, løsningsorientert og fantastisk ryddig. Varm anbefaling fra meg!

Juli 2023
I

Ina om Bygg Men Andrius Ceplikas

Fana
Oppussing av kjøkken

Veldig fornøyd med mitt nye kjøkken. Har vært god kommunikasjon underveis og jeg er veldig fornøyd med slutt resultatet.

Juli 2023
L

Lisa om Ren Prosjekt AS

Laksevåg
Demontering og montering av hvitevarer

Anbefaler Omar på det varmeste. Demonterte gamle hvitevarer og monterte nye på en effektiv og løsningsorientert måte. Hyggelig og effektiv mann som jeg gjerne kontakter igjen for andre oppdrag.

Juli 2023
M

Monica om New Style AS

Nesttun
Montering av kjøkkenet

Arbeidet og kvalitet. De jobbet med ryddighet.

Juli 2023
T

Tsega om Sotra Snekkeri AS

Nesttun
Oppussing av kjøkken

Vi pusset opp kjøkkenet, og brukte Byggexperten til å rive/utvide en døråpning, legge gipsplater rundt alle veggene, legge nytt gulv, pusse og male, og liste til slutt. Vi er veldig fornøyde med resultatet og vil trekke fram at byggeexperten var fleksible og ryddige underveis. Vi hadde noen utfordringer med kommunikasjonen før vi skulle begynne, og dette førte til at vi måtte få inn elektriker på kort varsel (noe det kunne vært planlagt for). Samtidig er vi veldig fornøyde med hvordan byggexperten håndterte situasjonen og de sto på og fikk kjøkkenet ferdig til riktig tid. Alt i alt er vi veldig fornøyde og vil absolutt anbefale byggexperten videre.

Mai 2023
E

Erlend Risvand om BYGGEXPERTEN VESTLAND AS

Fyllingsdalen
Renovering av leilighet

Utførte en bra jobb i henhold til avtalen. Kom med gode tips og forslag til løsninger etter hvert. Anbefales.

Mai 2023
M

Mikael om KVALITETS- BYGG V. JAROSLAW MARCIN PISKA

Bergen

Publisert 15. feb. 2023, 11:59

Oppdatert 25. mars 2024, 11:56