Registrer bedriftLegg ut jobben

– Mittanbud er førstevalget når vedlikehold skal utføres i borettslaget

Som styreleder vet Bård Thordén-Dyrseter at vedlikeholdsbehov kan oppstå når som helst. Da belysningen i oppgangen måtte oppgraderes, brukte han Mittanbud for å innhente flere tilbud og fant en elektriker som borettslaget senere har brukt igjen.

"Som styreleder har man jo ansvar for at alle skal ha det så bra som mulig

og at det skal gå så smidig som mulig for alle sammen. Da er det viktig å ha tilgang til pålitelige tjenester som kan håndtere utfordringene som oppstår."

Bård Thordén-Dyrset, Styreleder og Mittanbud-kunde

– Når det dukker opp utfordringer, vet jeg at jeg har Mittanbud som kan hjelpe oss, sier Bård.

Bård er styreleder i en bygård i Oslo og har mange års erfaring fra både borettslag og sameier. Gjennom årene har han lært hvor viktig det er å finne seriøse håndverkere som leverer kvalitet til avtalt tid og pris.

Når borettslaget trenger håndverkere

Å drifte et borettslag innebærer alt fra planlagt vedlikehold til uforutsette oppgaver.

For Bård kom en av disse da vaktmesteren oppdaget at det ikke lenger var mulig å skaffe nye lysstoffrør til oppgangen.

– Vaktmesteren kom til meg og sa at vi ikke fikk tak i flere lysstoffrør. Da måtte vi finne en ny løsning på belysningen, forteller han.

Siden dette var en jobb som krevde en elektriker, ønsket styret å sammenligne flere alternativer før de tok en beslutning.

Fikk fire tilbud på én jobb

Bård la ut oppdraget på Mittanbud og fikk raskt inn fire tilbud fra ulike elektrikere.

– Vi valgte det tilbudet som passet best for oss, og var veldig fornøyde med både prosessen og resultatet.

Den gode opplevelsen gjorde at valget ble enkelt neste gang borettslaget trengte en elektriker.

– Vi har faktisk brukt den samme bedriften igjen til andre oppgaver etterpå.

Enklere å være styreleder

Bård har vært styreleder i flere borettslag, både i Oslo og Trondheim, og har brukt Mittanbud siden tjenesten ble lansert.

Han mener den største fordelen er hvor enkelt det er å komme i kontakt med flere seriøse håndverkere samtidig.

– Hverdagen er travel, og det er mye som må følges opp. Da er det praktisk å kunne legge ut én jobb og få flere tilbud tilbake, i stedet for å bruke tid på å kontakte bedrifter én og én.

For en styreleder betyr det mindre administrasjon og et bedre grunnlag for å velge riktig leverandør.

Gode erfaringer gjennom mange år

For Bård handler et godt samarbeid med håndverkere om mer enn å få utført én enkelt jobb. Han ønsker å finne bedrifter han kan stole på over tid.

Derfor setter han pris på å kunne lese vurderinger fra tidligere kunder og velge blant flere kvalifiserte håndverkere.

– Jeg har hatt gode erfaringer med Mittanbud gjennom mange år, og kommer til å fortsette å bruke tjenesten når vi trenger håndverkere.

Les mer: Typiske prosjekter i borettslag og sameier

En tryggere måte å finne håndverkere på

Når borettslag og sameier skal gjennomføre vedlikehold eller oppgraderinger, kan det være krevende å vite hvilke håndverkere man bør velge.

For Bård har Mittanbud gjort prosessen enklere.

Ved å samle flere tilbud på ett sted og gi tilgang til vurderinger fra tidligere kunder, blir det lettere å sammenligne bedrifter og finne en håndverker som passer borettslagets behov.

– Det gjør det enklere å ta gode valg, og det sparer oss for mye tid.

Image next to the text

Skal du i gang med et prosjekt i borettslaget eller sameiet?

Legg ut jobben på Mittanbud, og få tilbud fra dyktige håndverkere!

Publisert 23. sep. 2025, 07:57

Oppdatert 23. juli 2026, 16:18