Referanser

Mittanbud XL ble redningen for Ulrikke og mannen

Mittanbud XL ble redningen for Ulrikke og mannen

Det var med iver og spenning at Ulrikke og mannen gikk i gang med å bygge ut eksisterende bolig. Etter flere runder med Plan- og bygningsetaten fikk de endelig klarsignal, men paret var usikker på hvordan de skulle gå frem i et så stort prosjekt. Redningen ble Mittanbud XL.
Ulrikke sitter komfortabelt i en mørk grå sofa, i deres nye tilbygg. Et prosjekt som var alt annet enn enkelt å gjennomføre. Etter en langtekkelig søknadsprosess hos Plan- og bygningsetaten, ble selve utbyggingen heldigvis en mindre komplisert prosess.


– Mittanbud XL har vært helt fantastisk for oss i prosessen, uttaler Ulrikke.


Spesielt fornøyd er hun med samarbeidet med egen kontaktperson, som både fant relevante og kvalitetssikrede firmaer, og samtidig fulgte paret tett under hele boligprosjektet.


Etter befaring fra to dyktige håndverkere, valgte Ulrikke og mannen å gå for den de hadde best kjemi med. Valget endte med at prosjektet gikk på skinner, og paret er storfornøyd med resultatet.


Fornøyd er de også med oppfølgingen, etter at prosjektet var i boks. Paret hadde lite kunnskap om hvordan å håndtere så store summer, men med Mittanbud XL i ryggen fikk de støtte hele veien fra start til mål.


"Med hjelp fra Mittanbud XL har livet vårt blitt så mye bedre"

UlrikkeUlrikke og mannen har allerede neste prosjekt klart. Paret har en tømmerhytte fra 60-tallet som sårt trenger litt utbedring. Denne gangen går de mer selvsikre inn i prosjektet, og vet hvem som skal hjelpe dem med å få utbedringen i havn.


– Det vil være helt naturlig for oss å samarbeide med Mittanbud XL igjen, avslutter Ulrikke.


Publisert 22. april 2024, 10:54

Oppdatert 02. mai 2024, 11:32