Privatperson
Startguide

Hva er Mittanbud XL?

Hva er Mittanbud XL?

Startguide

3 utvalgte bedrifter

  • Personlig veiledning
  • Håndverksbedrifter som er kvalifiserte for større prosjekter
  • Helt uforpliktende

Mittanbud XL er anbudstjenesten for de større bygge- og oppussingprosjektene der kvalitet, erfaring og tett oppfølging er viktige faktorer for en god gjennomføring. Hos Mittanbud XL kobler vi sammen bedrifter som er kvalifiserte for større prosjekter med deg som skal i gang med et større prosjekt. Underveis i prosessen vil våre veiledere følge opp både kunde og bedrift fra start til slutt.


Vi vil sørge for at begge parter får den bistanden de trenger i form av prosjektplanlegging, matching mellom rett kunde og bedrift, kontinuerlig oppfølging og prosjektveiledning. Vi følger prosessen fra start til slutt, og kobler deg sammen med pålitelige bedrifter.Slik fungerer Mittanbud XL

  1. Jobben registreres og en av våre veiledere kontakter deg for en grundigere gjennomgang av prosjektet.
  2. Vi plukker ut tre bedrifter som passer godt til prosjektet. Bedriftene velges på bakgrunn av type prosjekt, sted, faglig kompetanse og tilgjengelighet.
  3. Du oppretter direkte dialog med bedriften angående befaringer og tilbud.
  4. Dersom du velger å inngå kontrakt med en XL-kvalifisert bedrift, vil vi i Mittanbud XL være tilgjengelige med veiledning og oppfølging.
Hvorfor velge Mittanbud XL?

Vi vet at det kan være vanskelig å finne gode håndverksbedrifter til større oppussingsprosjekter. Derfor gjør Mittanbud XL jobben enklere ved å sette kvalifiserte bedrifter i kontakt med kunden.


Hos oss finner du kvalitetssikrede håndverksbedrifter som ønsker å påta seg de store jobbene. Om jobben kvalifiserer til Mittanbud XL, vil en veileder avklare grunnleggende detaljer rundt prosjektet og deretter finne tre relevante entreprenører som kommer på befaring og sender tilbud.


Våre veiledere vil gi nyttige tips og råd til hvert spesifikke prosjekt.

Publisert 03. okt. 2023, 07:58

Oppdatert 10. nov. 2023, 08:06