Hvordan fungerer Mittanbud?

Renover hjemmet ditt. Få hjelp med flyttelasset. Du kan gjøre alt - og mye mer - på Mittanbud. Fortell oss hva du ønsker å gjøre, så introduserer vi deg for dyktige fagfolk. Sammenlign tilbudene, og finn den rette bedriften for din jobb. Det er så enkelt.

Startguide


1. Legg ut jobben

Start registreringen av din jobb ved å velge rett kategori på forsiden. Fortell oss hva du ønsker å gjøre ved å svare på noen få spørsmål. Deretter sendes jobben din ut til relevante bedrifter.

2. Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk og bedrifter. En oversikt over alle svar fra bedrifter vil du finne under jobben din på Mittanbud.

3. Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud. Les mer om bedriften på deres profilside på Mittanbud, sjekk deres sertifiseringer og bruk andre brukere sine evalueringer til å gjøre deg opp en god vurdering. Vi anbefaler også alltid å skrive kontrakt - uansett størrelse på jobben du skal gjøre.


4. Evaluer bedriften

Når jobben er gjort er det viktig at du benytter deg av muligheten til å legge inn en evaluering av bedriften du valgte for din jobb. På den måten bidrar alle brukere av Mittanbud til kvalitetssikring av alle bedrifter.

Publisert 21. jan. 2023, 12:26

Oppdatert 09. jan. 2024, 11:01