Bli kjent med Mittanbudveteran Elmann AS!

Elmann AS har brukt Mittanbud for å hente inn nye oppdrag og kunder siden 2010. Over 10 år med godt samarbeid senere har den den Oslobaserte elektrobedriften ingen planer om å slutte!

Bli kjent med Mittanbudveteran Elmann AS!
Referanser

Bruker Mittanbud daglig for å treffe nye kunder

Rune Hovde jobber som daglig leder i Elmann AS, og har brukt Mittanbud i over 10 år. Han er fornøyd og har gode erfaringer etter å ha brukt tjenesten såpass lenge.


– Det har vært veldig interessant og lærerikt. Vi har fått veldig god oppfølging, og vi benytter tjenesten daglig som et supplement for å treffe nye kunder, sier Hovde.


Med god kunnskap om tjenesten får man mer ut av Mittanbud

Rune Hovde tror at flere bedrifter hadde hatt god nytte av å bruke med Mittanbud. Spesielt dersom de hadde hatt bedre innsikt i hvordan tjenesten fungerer.

– Jeg vil anbefale flere å bruke Mittanbud. Det er veldig praktisk, fordi man kan velge geografisk plassering og hvilke oppdrag som passer til bedriften, sier han.


Hovde mener det er bra at Mittanbud kontrollerer bedriftene som bruker tjenesten. Det skaper en trygghet for både bedriftene og privatpersonene som er på Mittanbud.


Les mer: Mittanbud øker kravene til bedrifter

Blir værende på Mittanbud i minst 10 år til

Det er ingen tvil om at Elmann er fornøyde med å være på Mittanbud. Etter alt å dømme vil kunder kunne bruke Mittanbud til få hjelp av den dyktige og veletablerte bedriften i minst ti år til.

– Mittanbud fungerer veldig bra for oss, så vi kommer til å fortsette som vi gjør – og forhåpentligvis trekke inn flere oppdrag framover, avslutter Rune Hovde.
Publisert 24. jan. 2023, 08:59

Oppdatert 09. jan. 2024, 11:01