Vis deg frem med Profilside

Profilsiden på Mittanbud er en uvurderlig ressurs for å skille deg ut, bygge tillit og vinne oppdrag. Ved å investere tid i å oppdatere og optimalisere Profilsiden din, øker du sjansen for å oppnå suksess på Mittanbud.

Startguide

En god profilside gir et godt førsteinntrykk

Skal du lage en god og fullstendig profilside må du sette av litt tid, men til gjengjeld er det verdt det. Profilsiden din blir nemlig sett av alle kunder som mottar et svar fra deg på en jobb. Derfor er profilsiden viktig når kunden skal skille mellom ulike bedrifter, og velge en utførende bedrift til sitt prosjekt.Dette bør profilsiden din inneholde

Profilsiden på Mittanbud er ditt visittkort til potensielle kunder. Den er viktig fordi kunder som legger ut en jobb på Mittanbud sjekker bedriftens Profilside før de velger hvem som skal utføre jobben.
1. Legg til en god beskrivelse av bedriften din

Beskrivelsen under Om oss er viktig for mange kunder når de skal velge bedrift. Her er noen av tingene du kan legge til:

  • Skap trygghet for kundene ved å beskrive bedriftens kompetanse og arbeidserfaring
  • Fortell hva som er unikt med akkurat bedriften din.

2. Kontaktmuligheter via profilside

Gjennom profilsiden din er det tre måter kunder kan ta kontakt med bedriften din og øke sjansen ytterligere for potensielle oppdrag. Knappene; “Be om tilbud”, “Bli oppringt” og “Send melding”.

  • Be om tilbud: kunder tar direkte kontakt med bedriften din og ber om tilbud på en jobb! Jobbene blir fortsatt kvalitetssikret av oss. Du bruker ikke klipp og jobbene kan fortsatt evalueres
  • Bli oppringt: Kunder kan be om å bli oppringt av bedriften din. Kunden legger igjen telefonnummer, og du vil få en SMS med navn og nummer til vedkommende som ønsker å bli kontaktet. Da kan du ringe tilbake når det passer deg!
  • Send melding: Kunder sender e-post direkte til bedriften din. E-postene vil bli sendt direkte til e-postadressen til din bedrift.


3. Vis frem evalueringene dine

Evalueringer er noe av det viktigste for kundene når de skal velge bedrift. Be alltid om evalueringer etter at du har fullført en jobb. Det skaper et godt inntrykk, som gir flere potensielle kunder.


Du kan bli markert som “Topprangert” bedrift om du får nok evalueringer med god score. Dette øker sannsynligheten for å vinne enda flere oppdrag!4. Legg til bedriftens kvalifikasjoner

Under kvalifikasjoner kan du legge til bedriftens sertifiseringer, godkjenninger og kvalifikasjoner.


Se en oversikt over alle sertifiseringer her. Kontakt oss hvis du ønsker å legge til flere enn det som er lagt inn automatisk.


5. Vis frem bedriftens tidligere prosjekter

I Album kan du dele bilder fra bedriftens tidligere prosjekter og resultatene av arbeidet ditt. Dette gir potensielle kunder en idé om hva de kan forvente fra din bedrift og hjelper dem med å ta en informert beslutning.


6. La kundene se hvem som jobber i bedriften din

La kundene bli bedre kjent med bedriften din! Med kontaktinformasjon og bilder av ansatte i bedriften skaper du ekstra trygghet overfor kundene. Det gjør det også lettere for kundene å ta direkte kontakt med en ansatt som har vært på befaring, eller som har vært i dialog med kunden på en annen måte. Bilder av ansatte gjør at potensielle kunder kan se hvem dere er, og dere får et enda mer personlig preg på profilen. Dette skaper tillit og troverdighet!7. Sosiale medier og hjemmeside

Har dere en egen hjemmeside eller er aktiv på sosiale medier? Husk å legge til lenker på profilsiden din!


Disse lenkene gir potensielle kunder en mulighet til å utforske mer av ditt arbeid og bli bedre kjent med bedriften din. Ved å dele din hjemmeside kan kunder få et mer omfattende innblikk i tjenestene du tilbyr, tidligere prosjekter og kontaktinformasjon. Dette bidrar til å bygge tillit og øke synligheten til din bedrift i det digitale landskapet, noe som igjen kan føre til flere oppdrag og økt suksess.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til å sette opp profilsiden din? Da kan du ta kontakt med kundesenteret vårt, så hjelper de deg i gang. Besøk også vårt hjelpesenter for bedrifter. Her finner du nyttig informasjon for bedrifter på Mittanbud.


Last ned Mittanbud-appen

Husk å laste ned appen vår. Da kan du svare på jobber og snakke med potensielle kunder mens du er på farta! Ifølge vår brukerundersøkelse setter kundene på Mittanbud setter pris på at bedriftene er tilgjengelig og svarer raskt.Publisert 25. jan. 2023, 14:11

Oppdatert 08. april 2024, 11:00