Vis deg frem med Profilside

Skal du lage en god og fullstendig Profilside må du sette av litt tid, men til gjengjeld er det verdt det. Profilsiden din blir nemlig sett av alle kunder som mottar et svar fra deg på en jobb. Derfor er profilsiden viktig når kunden skal skille mellom ulike bedrifter som har svart på jobben, og velge en utførende bedrift.

Innhold

StartguideSist oppdatert 23. feb. 2023

Profilsiden gir deg store fordeler

60 %

større sjanse for å vinne jobber som ny kunde på Mittanbud


8 av 10

evalueringer blir gitt til bedrifter på Mittanbud med Profilside


40 %

større sjanse for å bli kontaktet av kunder direkte gjennom bedriftsøket


Dette bør en Profilside på Mittanbud inneholde

Profilsiden på Mittanbud er ditt utstillingsvindu til potensielle kunder. Profilsiden er viktig fordi kunder som legger ut en jobb på Mittanbud sjekker bedriftens Profilside før de velger hvilken bedrift som skal utføre jobben.


Les videre for å se hvordan du enkelt kan oppdatere din profilside, og se enkle instruksjonsvideoer.

1. Legg til en god beskrivelse av bedriften din

Beskrivelsen under Om oss er viktig for mange kunder når de skal velge bedrift. Her er noen av tingene du kan legge til:

  • Fortell hva som er unikt med akkurat bedriften din

  • Skap trygghet for kundene ved å beskrive bedriftens kompetanse og arbeidserfaring

  • Legg til sertifiseringer under Kvalifikasjoner – du kan kontakte oss hvis du ønsker å legge til flere enn det som er lagt inn automatisk

2. Vis frem evalueringene dine

Med Profilsiden gir du kundene mulighet til å søke i evalueringene dine, eller filtrere jobbtyper slik at de finner jobbene som er mest relevante. Evalueringer er veldig viktig når kunden skal bestemme hvilken bedrift som skal ta jobben – gjør en skikkelig jobb, få gode evalueringer og flere kunder!

3. Legg til korrekt kontaktinformasjon og åpningstider

Legg til informasjon om hvordan kundene kan kontakte deg. I tillegg til telefon og e-post kan du legge til lenke til egen hjemmeside og Facebookside. Du kan også legge til åpningstider slik at kundene vet når du er tilgjengelig.

4. Vis frem bedriftens tidligere prosjekter

Med bildegalleri kan du dele bilder som gjør at potensielle kunder blir bedre kjent med bedriften din. Her kan du for eksempel vise resultatet av tidligere jobber og prosjekter, arbeidsplassen din og kolleger.

5. La kundene se hvem som jobber i bedriften din

Med kontaktinformasjon og bilder av ansatte i bedriften skaper du ekstra trygghet overfor kundene. Det gjør det også lettere for kundene å ta direkte kontakt med en ansatt som har vært på befaring, eller som har vært i dialog med kunden på en annen måte. Bilder av ansatte gjør at potensielle kunder kan se hvem dere er, og dere får et enda mer personlig preg på profilen. Dette skaper tillit og troverdighet!Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til å sette opp profilsiden din? Da kan du ta kontakt med kundesenteret vårt, så hjelper de deg i gang. Besøk også vårt hjelpesenter for bedrifter. Her finner du nyttig informasjon for bedrifter på Mittanbud.


Last ned Mittanbud-appen

Husk å laste ned appen vår. Da kan du svare på jobber og snakke med potensielle kunder mens du er på farta! Ifølge vår brukerundersøkelse setter kundene på Mittanbud setter pris på at bedriftene er tilgjengelig og svarer raskt.