Bil og bilverksted

Leter du etter et bilverksted som kan hjelpe deg med reparasjoner, EU-kontroll, service eller andre oppdrag? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bilmekanikere i ditt område.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bil og bilverksted

Leter du etter et bilverksted som kan hjelpe deg med reparasjoner, EU-kontroll, service eller andre oppdrag? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bilmekanikere i ditt område.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Hva koster det å ha bilen på bilverksted?

Hvor mye det koster å ha bilen på bilverksted avhenger av hva du ønsker å gjennomføre, skadeomfanget, og hva slags bil og forsikring du har. I tillegg varierer prisene mellom ulike bilverksteder.


Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil.Omfang og kompleksitet

Dersom du har bil vil du på et eller annet tidspunkt være nødt til å sende bilen på verksted, enten det er snakk om reparasjon eller en kontroll av bilen. Selv om det ikke er noen konkrete skader på bilen, skal bilen likevel inn på jevnlig bilservice og EU-kontroll for å sikre at bilen er i trafikksikker stand.


Om bilen din må på bilverksted vil omfanget og kompleksiteten på arbeidet avhenge av hva og hvor mye du skal ha utført, hva slags bil du har og størrelsen på den. Dersom bilen må på reparasjon, vil skadeomfanget være avgjørende for hvor lang tid reparasjonsarbeidet tar.


Hvis bilen skal på EU-kontroll tar dette omtrent en time, mens service på bil normalt tar rundt fire timer.


Er det på tide å bytte dekk på bilen, eller du må fikse steinsprut eller andre skader i bilglasset vil dette ta mellom 30 og 60 minutter. Må du bytte frontrute på bilen, kan det ta et par timer.


Andre tjenester, som lakkering og foliering av bil, tar lengre tid å utføre. Skal du foliere hele bilen tar dette som regel mellom 2 og 5 dager, mens en lakkforsegling av hele bilen kan ta et par uker.Håndverkere

Når du skal reparere bilen, gjennomføre EU-kontroll eller få bilservice trenger du en bilmekaniker.


En mekaniker har mye kunnskap om reparasjon og vedlikehold av biler, og kan oppdage feil du ikke var klar over. Dette kan både forebygge dyre reparasjoner og farlige trafikksituasjoner.Dette kan øke prisen på arbeidet

Det er flere faktorer som kan være med å påvirke den totale prisen for å ha bilen på bilverksted. Noen vanlige prisdrivere er størrelsen på bilen, skadeomfanget, hva slags verksted du velger og hvordan forsikring du har.


Når du skal sende bilen på verksted finnes det flere typer bilverksted å velge mellom. Ofte vil det være dyrere å benytte et merkeverksted enn et enkeltstående bilverksted eller kjedeverksted.


Dersom du har behov for et bilverksted på kveldstid eller i helgen koster dette som regel mer enn under normal arbeidstid.EU-kontroll

Alle kjøretøy som skal kjøre på offentlig vei skal ha godkjent EU-kontroll. På en EU-kontroll sjekker en mekaniker om bilen din er trygg å kjøre, og om bilen slipper ut miljøfarlige gasser.


EU-kontrollen skal gjennomføres minimum hvert andre år. Hvis du har en ny bil, kan du vente i inntil fire år før du må bestille EU-kontroll. Selve kontrollen tar omtrent en time å gjennomføre hos et bilverksted.


Hvis bilen din ikke blir godkjent på EU-kontrollen må du utbedre feilene og deretter ha bilen på etterkontroll.Hva koster en EU-kontroll?

Prisen på en EU-kontroll avhenger av størrelsen på kjøretøyet og om det er stor konkurranse mellom verkstedene der du bor. Vanligvis koster det mellom 1000 og 1500 kroner for EU-kontroll av en vanlig personbil.Service på bil

Bilservice er en kontroll og utbedring av feil, mangler og slitasje på ulike punkter i bilen din. Dette gjennomføres for at bilen skal være trafikksikker og fungere som den skal, i tillegg til å minimere risikoen for større feil og dyre reparasjoner i fremtiden.


Hva som utføres på en bilservice varierer mellom bilmodeller, og avhenger av bilens alder og antall kilometer den har kjørt. I bilens servicehefte kan du se hvilke kontrollpunkter som sjekkes for din bilmodell, i tillegg til hvor ofte bilen bør på service.


Det er anbefalt med service på bilen en gang i året. Dersom du kjører unormalt mye kan det være lurt med service litt oftere. Hvor ofte bilen bør på service bestemmes enten ut fra et tidsintervall eller et kilometerintervall. En servicelampe vil tennes i bilen når et av de to intervallene inntreffer.Hvor mye koster bilservice?

Hvor mye det koster for service på bil avhenger av hvor mye som inngår i servicen, antall kontrollpunkter på bilen, hvor mye som må repareres eller byttes ut, og hvilket bilverksted du velger. Prisen ligger vanligvis mellom 3000 og 8000 kroner.


Dersom prisen for reparasjoner og nye komponenter ikke inngår servicen, kommer prisen for dette i tillegg. Må du bytte registerreim vil dette øke prisen betraktelig.Klimaservice

For å kunne regulere temperaturen og forhindre dårlig lukt i bilen er det viktig at bilens aircondition fungerer. Aircondition sørger både for nedkjøling av bilen om sommeren og reduserer kondens i bilen om vinteren, i tillegg til å opprettholde god luftkvalitet.


For at klimaanlegget i bilen skal fungere som det skal må det være riktig mengde gass på anlegget. Dette sjekkes og vedlikeholdes ved å gjennomføre AC-service hos et bilverksted.


Det er anbefalt å sende bilen til AC-service hvert tredje år eller oftere. Dersom du merker at bilens aircondition begynner å få dårlig effekt eller du kjenner en vond lukt fra anlegget, er det på tide med AC-service.


AC-service inkluderer tømming av gjenværende gass på anlegget, redusering av intern fukt og påfylling av ny gass. I tillegg utføres en visuell kontroll av anlegget og en funksjonstest for å sjekke at arbeidet er riktig utført.


Dersom du i tillegg til vanlig AC-service også ønsker å rense kanalene og bytte filtre, kan du også få utført en AC-rens.Hva koster AC-service?

Prisen for AC-service ligger som regel mellom 1000 og 2000 kroner. Skal du i tillegg utføre en AC-rens koster dette litt mer, ofte mellom 2000 og 3000 kroner.Dekkskifte

Et dekkskifte eller hjulskifte innebærer å bytte dekk på bilen til sommerdekk eller vinterdekk i overgangen mellom sesongene. Når du bytter dekk skiftes hele hjulet med dekk og felg.


Det finnes regler for når du tidligst kan sette på vinterdekk og når du senest kan ta dem av. Bortsett fra det står du fritt til å skifte dekk ut fra kjøreforholdene der du bor.


Når du skal bytte dekk tilbyr mange bilverksteder å oppbevare dekkene dine gjennom sesongen på et dekkhotell. Dette kan være lurt dersom du ikke har plass til å oppbevare dekkene hjemme.


Dersom du har kjøpt nye dekk kan du få utført dekkservice hos et bil- eller dekkverksted. Dekkservice inkluderer montering av dekk på felger, tilføring av riktig lufttrykk og balansering av dekk.Hva koster det å bytte dekk?

Prisen for et dekkskift ligger vanligvis mellom 400 og 600 kroner. Skal du oppbevare dekkene på et dekkhotell koster dette ofte mellom 1000 og 2000 kroner per sesong eller halvår. Dekkservice koster rundt 1500 kroner.Bremseservice

For å ivareta trafikksikkerheten er det svært viktig at bremsene i bilen fungerer som de skal. Bremseklossene og bremseskivene slites ned over tid, og må etter hvert byttes ut. For å kontrollere tilstanden på bremsesystemet i bilen din kan du få utført en bremseservice hos et bilverksted.


Bremseservice innebærer en kontroll av slitasjen på bremseklosser, bremseskiver og tilstanden på bremsevæske, i tillegg til at bremsene undersøkes for rust og andre skader. Dersom det avdekkes slitasje eller feil kan det være behov for å bytte ut noen av komponentene.Hvor mye koster bremseservice?

Prisen for bremseservice ligger vanligvis mellom 2500 og 3000 kroner. Dersom du må bytte bremseklosser koster dette mellom 2500 og 3000 kroner, mens prisen for å bytte både bremseklosser og bremseskiver som regel ligger mellom 4000 og 6000 kroner.Steinsprut, solfilm og soting av bilglass

Hvis du har fått steinsprut eller andre sprekker i frontruten er det lurt å reparere det hos et bilverksted i nærheten så raskt som mulig. Små sprekker kan utvide seg på grunn av temperatursvingninger og fuktighet, og dermed utvikle seg til større skader om de ikke tas hånd om.


Om steinsprutskaden kan fikses eller om du må skifte ut frontruten er avhengig av plasseringen og størrelsen på skaden. Steinsprut kan repareres så lenge sprekken er mindre enn 6 centimeter i diameter og mer enn 3 centimeter fra kanten av glasset.


Ønsker du å senke temperaturen i bilen og beskytte deg mot skarpt sollys kan du legge solfilm på vinduene. Soting av ruter vil også redusere innsyn i bilen utenfra.Hva koster reparasjon av bilglass og soting av ruter?

Dersom du har forsikring med kasko eller delkasko er det gratis å reparere steinsprut. Har du ikke dette koster det vanligvis mellom 600 og 700 kroner.


Om du må bytte frontrute eller andre bilglass vil prisen for dette også være langt rimeligere hvis du har kasko eller delkasko. Egenandelen ligger normalt på rundt 2500 kroner, mens det kan koste mellom 10 000 og 15 000 kroner dersom du ikke har forsikring.


Prisen for å sote rutene på bilen ligger som regel mellom 1000 og 6000 kroner, avhengig av bilmodell og hvor mange ruter som skal sotes.Girkasse

Dersom du merker at bilen begynner å lugge, slure eller det er vanskelig å gire, bør du få sjekket girkassen på et bilverksted. Girkassen utsettes for mye slitasje og vil derfor ha behov for jevnlig vedlikehold.


Det er anbefalt å skifte olje i en manuell girkasse når bilen har kjørt rundt 80 000 kilometer, og i en automatkasse etter 60 000 kilometer. For å få byttet ut all giroljen i en automatbil anbefales det å flushe girkassen.


Hvis det er mistanke om skader eller feil på girkassen er det lurt å få utført en overhaling av girkassen. Under en overhaling demonterer en mekaniker girkassen og sjekker om noen av komponentene må byttes ut. Dersom girkassen ikke lar seg reparere, må du bytte girkasse.Hvor mye koster det å bytte, overhale eller flushe girkassen?

Prisen for å flushe girkassen ligger vanligvis mellom 5000 og 8000 kroner. Dersom girkassen har behov for en overhaling kan prisen ligge mellom 30 000 og 50 000 kroner, avhengig av bilmodell og skadeomfang. Skal du skifte girkasse kan dette koste mellom 40 000 og 100 000 kroner.Motor

Dersom motoren i bilen din havarerer, må du sende bilen på reparasjon hos et bilverksted. I mange tilfeller kan en overhaling av motoren få den i tilnærmet ny tilstand igjen. En overhaling innebærer at motoren demonteres og vaskes, og at slitte deler byttes ut ved behov.


Det er ikke alltid det går an å reparere motoren, og ofte kan det også koste mer å erstatte delene som er ødelagt. I disse tilfellene lønner det seg i stedet å skifte ut motoren i bilen.Hva koster det å overhale eller skifte motor?

Prisen for en overhaling av motoren kan koste fra 15 000 til 30 000 kroner, avhengig av hva slags motor du har og hvilke deler som må byttes ut. Skal du skifte motor i bilen ligger prisen for både motor og arbeid mellom 10 000 og 50 000 kroner.Bilskade, billakkering og foliering av bil

Har du fått en parkeringsbulk, lakkskade eller andre bilskader er det lurt å sende bilen på reparasjon hos et bil- eller karosseriverksted. En bilmekaniker har riktig verktøy og kompetanse for å fikse bulker i bilen og riper i lakken slik at bilen blir like fin som før uhellet inntraff.


Bilens lakkforsegling beskytter karosseriet mot rust. Dersom du har fått en lakkskade bør du få reparert skaden så raskt som mulig for å unngå problemer med rust. En billakkering innebærer rensing av det skadede området og pålegging av grunning, antirustbehandling og ny lakk.


Hvis bilen har fått store lakkskader eller har en veldig slitt lakkforsegling, kan du hellakkere bilen. Dette er en mye større og dyrere jobb ettersom delene på bilen som ikke skal lakkeres må demonteres, blant annet vinduer og håndtak.


Et rimeligere alternativ til ny lakkforsegling er foliering av bilen. Du kan velge å foliere hele bilen eller enkelte deler. Foliering av bil beskytter den originale lakkforseglingen mot riper, steinsprut og andre skader, og er enkel å fjerne igjen.Hvor mye koster billakkering, foliering og reparasjon av bilskader?

Prisen for å reparere små bulker i bilen ligger på rundt 2000 kroner dersom det ikke er behov for ny lakkering. Er det behov for å lakkere mindre skader koster dette rundt 3000 kroner, mens det kan koste mellom 6000 og 10 000 kroner å lakkere en hel dør eller et panser.


Skal du hellakkere bilen kan prisen ligge mellom 30 000 og 80 000 kroner, avhengig av hvor grundig du ønsker at lakkeringen skal være. Foliering av bil koster vanligvis mellom 15 000 og 30 000 kroner.Bilpleie, bilvask og polering av bil

For å forlenge levetiden på bilen og holde den ren og pen, er det viktig med god bilpleie. Bilpleie innebærer blant annet utvendig og innvendig bilvask, polering, avfetting, rengjøring av dekkene og rutebehandling.


Bilens lakkforsegling beskytter mot rust og bør poleres et par ganger i året for best mulig vedlikehold. Polering av bil innebærer en utvendig vask av bilen, fjerning av riper og oksidering, i tillegg til selve poleringen for å få frem glansen.


Jevnlig bilvask forebygger også rust og korrosjon, og gjør at både utsiden og interiøret i bilen holder seg bedre. Det anbefales å vaske bilen omtrent en gang i måneden, både utvendig og innvendig.Hva koster bilvask og polering av bil?

Prisen for polering av bil ligger på mellom 2500 og 3500 kroner, avhengig av størrelsen på bilen din.


Skal du vaske bilen koster det omtrent 500 kroner for en utvendig bilvask, mens en innvendig bilvask koster rundt 900 kroner. Ofte lønner det seg å gjennomføre en utvendig og innvendig bilvask samtidig.


Noen som vasker en bil.
Antirustbehandling og understellsbehandling

De fleste biler som selges i Norge har ikke god nok rustbeskyttelse for de nordiske kjøreforholdene. For å unngå rust på bilen er det derfor viktig å sørge for at bilen får antirustbehandling så raskt som mulig. Deretter bør den behandles omtrent hvert tredje år.


En understellsbehandling innebærer at det påføres rusthindrende middel på bilens understell, hulrom og kanaler. Det tar 2-3 dager å gjennomføre en komplett understellsbehandling.


Det kan være vanskelig å oppdage rust under bilen, og det er derfor lurt å sende bilen på en rustkontroll hos et bilverksted. Dersom du må fjerne rust på bilen kan dette gjøres ved å sandblåse bilen før en ny rustbehandling.Hva er prisen for en rustbehandling?

Hvor mye en understellsbehandling koster er avhengig av størrelsen på bilen din, hvordan understellet er utformet og hvor grundig behandling du ønsker. Prisen ligger vanligvis mellom 4000 og 10 000 kroner.


Dersom det er behov for å sandblåse bilen for å fjerne rust må du regne med at det vil koste mellom 2000 og 4000 kroner ekstra.Eksosanlegg

Eksosanlegget i en bil er kontinuerlig utsatt for slitasje, blant annet fra temperatursvingninger, rust og vibrasjoner, i tillegg til steinsprut, slag og andre ytre påkjenninger. Eksosanlegget har derfor begrenset levetid, og vil etter hvert ha behov for reparasjon eller utskiftning.


Om bilen din begynner å bråke er det ofte eksosanlegget det er noe galt med. Dette kan for eksempel tyde på at det er hull i eksospotta. Mange bilverksteder tilbyr gratis sjekk av eksosanlegget dersom du mistenker at noe er galt.


I de fleste tilfeller holder det å bytte ut de delene som er ødelagt, i stedet for å bytte ut hele eksosanlegget. En reparasjon eller bytte av eksosanlegg tar vanligvis bare en halvtime å fikse hos et bilverksted.Hvor mye koster reparasjon eller bytte av eksosanlegg?

Skal du skifte eksosanlegg ligger prisen vanligvis et sted mellom 10 000 og 20 000 kroner for både eksosanlegg og mekaniker. Prisen er i stor grad avhengig av hvilken bilmodell du har.


Dersom du kun trenger reparasjon av eksosanlegget eller bytte ut enkelte deler vil dette være langt billigere. Du kan også spare penger om du velger uoriginale deler.Elbil

Elbiler har i likhet med andre biler også behov for jevnlig vedlikehold og service av de ulike delene på bilen. I tillegg har elbiler et par andre deler du må passe på, blant annet batteriet og ladekabelen.


Dersom elbilladeren din er ødelagt kan den i mange tilfeller repareres, enten det er støpselet eller ladekabelen det er noe galt med.


Batteriet i en elbil varer som regel hele bilens levetid, og det vil sjelden være behov for å bytte batteri. Om batteriet har blitt utsatt for såpass mye slitasje at batterikapasiteten er betydelig redusert, vil det i de fleste tilfeller være nok å kun bytte ut enkelte battericeller.


Hvis du mistenker redusert batterikapasitet og vil kontrollere rekkevidden på elbilen, kan du gjøre dette hos et bilverksted. Dersom noe må repareres eller byttes ut vil du også få hjelp til det.Hva koster reparasjon av elbillader og batteri?

Prisen for å reparere en elbillader ligger normalt på rundt 1500 kroner. En sjekk av batterikapasiteten koster omtrent 600 kroner, mens det kan koste rundt 20 000 kroner dersom du må bytte ut en battericelle.


Viser det seg at hele batteriet må byttes ut, kan dette koste rundt 200 000 kroner eller mer. I enkelte tilfeller kan prisen bli høyere enn hva du betalte for selve bilen.Bilelektronikk og bilstereo

Dersom bilen ikke starter, bilvinduet sitter fast eller bilen ikke reagerer når du trykker inn gasspedalen, kan det være noe galt med bilelektronikken. Du kan få hjelp til å finne og reparere feil på bilelektro hos et bilverksted.


Ønsker du å bytte til DAB-radio i bilen eller trenger hjelp til montering av bilstereo, skjermer eller andre elektriske systemer i bilen finnes det mange selskaper som har spesialisert seg på dette.Hva koster reparasjon eller montering av bilelektro og bilstereo?


Et bilverksted vil vanligvis ta timespris for reparasjon av bilelektronikk. Prisen ligger normalt på rundt 1500 kroner i timen. Dersom noen komponenter må byttes ut kommer prisen for disse i tillegg.


Skal du installere stereoanlegg eller annen bilelektro i bilen koster det rundt 1000 kroner i timen for montering.
Tilhengerfeste

Hvis du ønsker tilhengerfeste på bilen din, kan dette enten monteres på fabrikken om du skal kjøpe ny bil eller monteres i etterkant. Det er mulig med ettermontering av tilhengerfeste på de fleste bilmodeller.


Nyere biler er utstyrt med mye elektronikk og det vil derfor være dyrere og mer krevende å montere et tilhengerfeste enn på eldre biler. Dette gjør også at det er lurt å få satt på tilhengerfeste hos et bilverksted hvor de har kompetansen og utstyret til å montere det på rett måte.Hvor mye koster montering av tilhengerfeste?

Prisen for ettermontering av hengerfeste ligger vanligvis mellom 7000 og 10 000 kroner. Dersom du vet at du vil ha behov for tilhengerfeste når du kjøper ny bil, kan du spare en del penger på å få hengerfestet montert på fabrikken.


Finn bilverksteder på Mittanbud

Om bedriften

PRIMA BILSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.75 av 5 stjerner fra 580 oppdragsgivere.

Les erfaringer med PRIMA BILSERVICE AS

ROGALAND AUTO AS logo
ROGALAND AUTO AS
Skippergata 116, 4328 Sandnes
4.8(490)
Topprangert

Om bedriften

ROGALAND AUTO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bjerkreim, Bokn, Eigersund, med 4.81 av 5 stjerner fra 490 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ROGALAND AUTO AS

AUTOFIKS AS logo
AUTOFIKS AS
Forusparken 1, 4031 Stavanger
4.7(593)

Om bedriften

AUTOFIKS AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bjerkreim, Bokn, Eigersund, med 4.69 av 5 stjerner fra 593 oppdragsgivere.

Les erfaringer med AUTOFIKS AS

Service 24 AS (Torp Bilservice BilXtra-Verksted) logo
Service 24 AS (Torp Bilservice BilXtra-Verksted)
Roald Amundsensvei, 199, 1658 Torp
4.7(322)

Om bedriften

Service 24 AS (Torp Bilservice BilXtra-Verksted) har utført flere jobber fra Mittanbud i Indre Østfold, Fredrikstad, Halden, med 4.67 av 5 stjerner fra 322 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Service 24 AS (Torp Bilservice BilXtra-Verksted)

INTERCAR AS logo
INTERCAR AS
Andersrudveien 1, 1914 Ytre enebakk
4.6(581)

Om bedriften

INTERCAR AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.56 av 5 stjerner fra 581 oppdragsgivere.

Les erfaringer med INTERCAR AS

Vis flere selskaper


Se jobber som er lagt ut på Mittanbud

VOLKSWAGEN UP! - Annet (Bil)

1664ROLVSØY

ønsker og få montert rygge og dashbord kamera i min Volkswagen up. Jeg har kamera

SKODA SUPERB - Bilelektrisk

3610KONGSBERG

Venstre frontlykt(xenon) (hovedlyset)har sluttet å virke. Byttet pære, men fortsatt ingenting. De andre lys i lykta funker fint. Ønsker pris på feilsøking, og fiks av problemet.

VOLKSWAGEN ID.4 PRO 150 KW - Kilometerservice

1348RYKKINN

Service km 27180. Ordinær

BMW X5 3.0D - Kilometerservice

0681OSLO

Ønsker service på bilen. Jeg vet det er rust på rammen på girkassa.. Eventuelt behandling av denne også?

PEUGEOT 508 - Reparasjon

3970LANGESUND

Ønsker tilbud på følgende: - Bærearm og bærekule høyre foran. - Tannstang/styring, tung på rattet. - Tuning av automatkasse, girer ikke helt skikkelig. - Hovedlys skal følge sving, stoppet å fungere.

TESLA Model 3 - Reparasjon

1475FINSTADJORDET

Jeg vet ikke nøyaktig hvor problemet ligger, men når jeg vrir rattet (spesielt når jeg vrir til venstre) er det en ganske høy knirkelyd som oppstår. Man hører en knirkelyd når man kjører over humper og generelt når man svinger. Lyden kommer ikke utvendig, den høres innvendig. Jeg lurer på om dere kan finne ut av problemet ved en sjekk, og gi meg opplysninger om hvor problemet ligger, og evt. pris på reparasjon.
Les andres evalueringer av jobber som er lagt ut på tjenesten
VOLKSWAGEN GOLF - Kilometerservice

Raskt og grei service på 2017 eGolf + noen delebytter

April 2024
P

Per Arne om Vestby Bilverksted

Oppegård
TOYOTA Land Cruiser - Reparasjon

bra kommunikasjon og pluss for hente og levere bil

April 2024
E

Erlend Magne om SDV OSLO AS

Oslo
MERCEDES-BENZ GLK 220 CDI 4MATIC - Rustbehandling

Perfekt - lett å kommunisere - et reelt og ærlig tilbud på forhånd - arbeid utført som diskutert - resultat mye bedre enn forventet. Jeg kan bare anbefale dette selskapet/eieren med trygghet.

April 2024
R

Robert om EASY REPAIR AS

Slemmestad
HYUNDAI i20 - Kilometerservice

Lærum Auto AS et svært profesjonelt og bra verksted. Fikk lånt leiebil og fikk faktura ved endt arbeid på bilen. Svært ryddig og ble kommunisert hele veien hvordan arbeide ble gjort og hva som ble gjort. Absolutt en jeg vil anbefale til andre. Kjempe fornøyd

April 2024
A

Agastian om Lærum Auto AS

Drammen
PEUGEOT 407 - Reparasjon

Hyggelig pris og mottagelse

April 2024
S

Svein om YDSE AUTO AS

Flekkerøy
TOYOTA COROLLA VERSO - Bremser

Rask og god service.

April 2024
N

Nassima om Automania Oppegård AS

Oslo
MITSUBISHI OUTLANDER - Reparasjon

Veldig fornøyd, profesjonelle og ryddige folk til en god pris. God service med henting og levering av bil.

April 2024
L

Lars Henrik Beccer om SDV OSLO AS

Oslo
TOYOTA Prius - Bremser

Er fornøyd med arbeidet.

April 2024
A

Abdullah om NORDÅS AUTO AS

Søreidgrend
FORD KUGA - Reparasjon

Bra service og hyggelige folk

April 2024
P

Paul Arne om BILIA NORGE AS AVD BILIA OUTLET TRONDHEIM

Trondheim
SKODA SCALA - Bremser

Profesjonelle, ryddige og veldig imøtekommende!

April 2024
K

Kenneth om Vestby Bilverksted

Moss
VOLKSWAGEN PASSAT - Reparasjon

Kom raskt til, utførte jobben som avtalt

April 2024
R

Roxana om Fyllingsdalen Autoservice AS

Bergen
VOLKSWAGEN TOURAN - Bremser

Fornøyd med jobb som ble gjort. Kommer til å bruke dem igjen

April 2024
G

Geir om AUTOFIKS AS

Stavanger
TOYOTA COROLLA - Bremser

Enkel og hyggelig kommunikasjon, raske tilbakemeldinger, veldig god service, rimelig pris. Jeg er veldig fornøyd med valg av verksted og kommer til å bruke dette framover. Tommel opp!

April 2024
C

Christina om Service 24 AS (Torp Bilservice BilXtra-Verksted)

Fåberg
SKODA OCTAVIA - Kilometerservice

Veldig bra

April 2024
J

Jan petter om Auto Kjeller AS

Finstadjordet
BMW 220i Gran Tourer - Kilometerservice

Veldig god kundeopplevelsen fra A til Å

April 2024
M

Mads om SDV OSLO AS

Jar
AUDI AUDI A3 - Annet (Bil)

Jeg er veldig fornøyd. De ga en veldig god pris, og når de så andre feil sa de ifra på forhånd og ga en rabatt på delene da jeg sto i økonomisk klem. Arbeidet var effektivt, og dialogen var profesjonell. Kommer garantert til å vurdere dette verksted neste gang jeg behøver.

April 2024
F

Finn om OPPSAL BILSERVICE & OSLO BILELEKTRISKE AS

Oslo
AUDI AUDI A4, S4 - Reparasjon

Ryddig og bra utført

April 2024
O

Odd Arne om AUTO SPORTIVA AS

Trondheim
NISSAN NISSAN LEAF 40kWh - Bremser

Raske og effektive

April 2024
E

Elin om AUTOCO BÆRUM AS

Bekkestua
MITSUBISHI Mitsubishi Outlander - Kilometerservice

Raskt, effektivt, ryddig og imøtekommende. Kommer tilbake og anbefaler å bruke dette verkstedet.

April 2024
A

Anita om Leo Auto AS

Lillehammer
VOLKSWAGEN GOLF - Reparasjon

Trygghet. God service

April 2024
I

Ingrid om JMD Bilverksted AS

Kristiansand s
VOLVO V40 Cross Country - Reparasjon

Dyktige fagfolk og god kommunikasjon da de fant en ting til som måtte byttes etter å ha åpnet opp.

April 2024
B

Bjørn Rino om EIDANGER AUTO AS

Porsgrunn
FORD GALAXY - EU-Kontroll

Effektive, bra arbeid og god kommunikasjon.

April 2024
J

Jakob om TOYOTA SØRVEST AS

Sandnes
FORD FOCUS - Reparasjon

Greie bra folk som ordner det dem skal. Fornøyd👍🏻

April 2024
K

Kim-arve om Vestby Bilverksted

Ski
SKODA YETI - Eksosservice

Alt ok. Grei pris

April 2024
Ø

Øystein om BECKMEISTER AS

Bodø

Publisert 31. jan. 2023, 14:28

Oppdatert 21. mars 2024, 14:45