Bilverksted i Ål

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Ål

BILPLANETEN AS

5.0 (1)

Nov. 2012

* Fortsatt ledig: Suzuki 2006 - SWIFT, 61000 km - Skifte katalysator

"Topp service - anbefales!"
R
Randi
BILPLANETEN AS
Siste registrerte jobber

JEEP SAHARA YJ 4.0 - Rustbehandling

3570ÅL

Kort sagt. Er en del rust, bobler utvedig på bilen som må repareres. Rustsveising og lakkering. Ønsker pris her og kan sende bilder rundt bilen med hvor mye det er snak om.

CITROEN JUMPER - Reparasjon

3570ÅL

Bytte av kløts og viftereim

* Fortsatt ledig: Volvo - XC70 - Reparasjon

3570ÅL

Skifte lykteglass på 2006 VolvoXC70.

* Fortsatt ledig: Toyota 2014 - RA4A 4WD - Hjul- /Dekkskift

3570ÅL

Trenger 4 nye piggdekk.

* Fortsatt ledig: Opel 2012 - COMBO VAN - Tilhengerfeste

3570ÅL

Montering av hengerfeste

Opel 2012 - COMBO VAN - Bilskade/bulk

3570ÅL

Bilen har fått ein bulk på Høyre side over hjulet og dype riper