Bilverksted i Alstahaug

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Alstahaug

HTS MOSJØEN AS

4.5 (2)

Aug. 2020

Ford 2006 - S-MAX - Annet

"Billig å bra"
J
Jonny østbø
Siste registrerte jobber

FORD S-MAX - Klimaservice (A/C)

8804SANDNESSJØEN

Ac service på ford smax 1.8cdti. veske å gass. Har bytte kupefilter/pollenfilter.

VOLVO V60 - Annet (Bil)

8803SANDNESSJØEN

Standard årlig service og giroljeskift

FORD S-MAX - Reparasjon

8804SANDNESSJØEN

Ford s-max 2006 1.8 Xd77665 Bytting av multireim og vannpumpe med løpehjul. Å bytte drivreima til diesel pumpen med løpehjul. Deler har jeg kjøpt. Kunn jobben bytte. Hilsen jonny. Det er registerkjede på denne bil så trengs ikke byttes.

FORD S-MAX - Reparasjon

8804SANDNESSJØEN

Bytting multireim med løpehjul vannpumpe å drivreim til diesel pumpen pluss løpehjulene. Deler medbrakt.

SUBARU IMPREZA - Reparasjon

8800SANDNESSJØEN

Bytte egen bestilt dpf, bytte ledning og kobling på 1 glødeplugg(påvist dårlig kontakt), bytte clutch. Testkjøre og slette feilkoder etterpå

MERCEDES-BENZ C 220 CDI - Reparasjon

8800SANDNESSJØEN

Bilen gikk i nødmodus. Tok diagnose. Feilkode P2146. Injector/insprøytingsdyse må byttes. Pris på jobb? NB: Bilen står i Hønefoss/Jevnaker.