Bilverksted i Alta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Alta

Skansen Auto AS

Velkommen til Skansen Auto AS! Mekonomen Bilverksted. Hos oss får du 3 års garanti på deler og arbeid. Reparerer og tar service på alle bilmerker. Også Amerikanske biler og bobiler. EU-kontroll på biler opp til 7500kg.

Okt. 2017

Opel 2003 - ZAFIRA-A - Bytte av hjullager foran

"God service, utført til avtalt tid og pris. Ingen skjulte kostnader, men fikk råd om andre utbedringer som bør tas."
T
Tord
Alta
Skansen Auto AS

HARILA AS VESTRE JAKOBSELV

4.5 (2)

Aug. 2011

120 000 km service

"Ved hjelp av prisene fra de andre verkstedene fikk jeg presset ned prisen fra orginalverkstedet med et par tusen kroner."
J
Jan Steve
Alta
Siste registrerte jobber

ZETOR 9540 - Annet (Bil)

9518ALTA

Clutch på traktor tar ikke skikkelig, man må pumpe og jobbe med den for å gire uten skraping og ulyder. Det er en hydraulisk clutch, og vi har forsøkt å lufte, det ble utvilsomt bedre men ikke helt bra. Lurer på om det finnes noen i nærheten i Alta som har litt erfaring med Zetor eller gamle traktorer, og kan komme og stille en diagnose og gi noen råd til hva vi bør gjøre? Kan også trenger litt hjelp til å gå gjennom hva som bør gjøres før vinteren kommer, har ikke behov for en full service men mer en gjennomgang av hva som bør gjøres og hvor man finner det.

SKODA OCTAVIA - Reparasjon

9518ALTA

Skifte av Clutch

VOLKSWAGEN CALIFORNIA COACH TDI - Reparasjon

9511ALTA

* For stor slitasje i styreledd, venstre, endeledd * Skadet, bakre, wire til handbrekk underbil henger løst * Hovedlykter feil innstilling

VOLKSWAGEN GOLF - Hjul- /Dekkskift

9517ALTA

Jeg ønsker å bytte til sommerdekk samt vask av bilen innvendig og utvendig.

* Fortsatt ledig: Skoda - OCTAVIA - Reparasjon

9516ALTA

Bytte begge fremre spiralfjærer Bytte bremsecalipter bag venstre side

* Fortsatt ledig: Mazda - 6 - EU-Kontroll

9515ALTA

EU kontroll innen 29 april.