Bilverksted i Askøy

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Askøy

Hegreneset Bil og Dekkservice AS

Sep. 2023

VOLKSWAGEN TRANSPORTER - Bremser

"Meget fornøyd"
O
Ole
Kleppestø
Hegreneset Bil og Dekkservice AS

NORDÅS AUTO AS

Sep. 2023

FORD FIESTA - Bremser

"Nordås Auto as var raske med å gi et godt tilbud. Jeg er veldig fornøyd med prisen jeg betalte og kommunikasjonen underveis. Jeg fikk se delene som ble fjernet og de nye de satte på plass. Veldig effektive og god service ."
L
Lise
Kjerrgarden
NORDÅS AUTO AS

KOKSTAD BILVERKSTED AS

Vårt verksted er godkjent for å utføre servicearbeid, reparasjoner og EU-kontroller på alle typer kjøretøy opp til 7500 kg.Verkstedet tilbyr også firmaavtaler som ivaretar både den enkelte ansattes- og firmaets biler. Med firmaavtale reduseres firmaets- og den ansattes kostnader.Velkommen som kunde på Kokstad Bilverksted :)

Mai 2023

3390 IONIQ - EU-Kontroll

"Beste verkstedet vi har vært på, og vi har prøvd mange. Servicen er upåklagelig, prisene ingenting å klage på. Nytt fast verksted for oss."
M
Malin
Follese
KOKSTAD BILVERKSTED AS

RAVNANGER AUTOSENTER AS

Ravnanger Autosenter holder til på Askøy, sentralt på Ravnanger Senter Med ett godt kollektiv tilbud like ved. Vi er en del av Automester-kjeden. Kun 20 minutters kjøring fra Bergen Sentrum, og knappe 15 minutter fra Sotra. Hos oss finner du 5 engasjerte og serviceinnstilte bilmekanikere med god erfaring og et hjerte for bil. Vi kan ta de fleste typer oppdrag innen service og reparasjoner, og allsidighet er en av våre største styrker. Du får hjelp med en rekke typer serviceoppdrag, vi tar EU-...

Se mer
Jan. 2023

Suzuki - GRAND VITARA - Reparasjon

"Kjempe service 👍"
J
Jo André
Kleppestø
RAVNANGER AUTOSENTER AS
Siste registrerte jobber

FORD FOCUS - Reparasjon (Bil)

5308KLEPPESTØ

Hei! Ønsker pris på bytte av Registerreimsett + vannpumpe på min Ford Focus 1.8l 2006 modell. Mvh Kevin

AUDI A5 SPORTBACK - Reparasjon

5301KLEPPESTØ

Trenger en god pris på skifte bærearmsforing foran nedre fremre indre.

FORD FOCUS - Annet (Bil)

5308KLEPPESTØ

Ønsker pris på skifte av registerreim.

MERCEDES-BENZ CLA 180 - Lakkering

5305FLORVÅG

støtfanger foran, hjulbue, høyre side er revet... reparasjonskostnad?

VOLKSWAGEN GOLF - Klimaservice (A/C)

5307ASK

Fylle på gass og evnt service på den.

NISSAN NISSAN+LEAF - Hjul- /Dekkskift

5306ERDAL

Jeg har dårlige felger på vinterhjul og helt greie felger på mine sommerhjul. Jeg ønsker å bytte om felgene til sommerdekkene mine til vinterdekkene jeg har. Pris? Kan komme på dagen/timen. Ønsket sted er askøy eller bergen vest.