Bilverksted i Bergen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Bergen

Fyllingsdalen Autoservice AS

Des. 2023

NISSAN NISSAN LEAF 30kWh - EU-Kontroll

"Eu kontroll til en billig penge"
K
Kristian
Nyborg
Fyllingsdalen Autoservice AS

NORDÅS AUTO AS

Nov. 2023

VOLKSWAGEN TRANSPORTER - Kilometerservice

"Hurtig og rimlig."
S
Stine
Mosterhamn
NORDÅS AUTO AS

DEKKMANN AS AVD. KOKSTAD 5668

Velkommen til Best Drive Kokstad- vi kan mer enn bare hjul.Vi er godkjent 01 bilverksted med topp moderne utstyr.

Nov. 2023

NISSAN Nissan Leaf 62kWh - EU-Kontroll

"Leverte og hentet til avtalt pris. Rimeligste tilbud etter å ha hentet inn fra flere. Hadde service på El bil og skifte av bremse skiver."
O
Odd Erik
Fyllingsdalen
DEKKMANN AS AVD. KOKSTAD 5668

KOKSTAD BILVERKSTED AS

Vårt verksted er godkjent for å utføre servicearbeid, reparasjoner og EU-kontroller på alle typer kjøretøy opp til 7500 kg.Verkstedet tilbyr også firmaavtaler som ivaretar både den enkelte ansattes- og firmaets biler. Med firmaavtale reduseres firmaets- og den ansattes kostnader.Velkommen som kunde på Kokstad Bilverksted :)

Nov. 2023

AUDI A6 - EU-Kontroll

"Godt fornøyd med pris og service"
F
Frode
Øvre ervik
KOKSTAD BILVERKSTED AS

ANTO BIL AS

Du kan finne oss også i sjekk punkt kjede i linkenunderhttps://www.sjekkpunkt.no/Vi tilbyr Faktura kjøp for BedrifterRente fritt avbetaling opp til 9 måneder i samarbeid med SantanderOBS VI BRUKER KUN ORIGINAL KVALITETS DELER fra RommnesGRATIS LEIE BIL I DESEMBER OG JANUARdu betaler kun for drivstoff og bompenger Vi kan gjerne kjøre og hente deg til og fra bybane NesttunVi kan selvfølgelig hente bilen fra din adresse og levere den tilbake(pris etter avtale)Vi har rimelig personbil til Leie 200 k...

Se mer
Nov. 2023

Trenger bilverksted for Audi A4 - 2004

"Effektiv og billig"
N
Nils-Egil
Blomsterdalen
ANTO BIL AS
Siste registrerte jobber

VOLKSWAGEN Passat - Klimaservice (A/C)

5005BERGEN

Varmeanlegg defekt. Trolig fra å ha fylt feil kjøleveske. Har byttet termostat uten at det blir endret. Spjellene ser osgå ut til å funke. Mulig må hele systemet flushes? Mulig det må byttes varmeveksler. Da må det vurderes pris i forhold til bilens alder.. Ønsker også tilbud på å bytte reg reim.

BMW i3 - Kilometerservice

5154BØNES

Trenger å få utført 10 års service på min i3, 2014 modell. Kilometerstand 115K Det er da 10 års service og kontroll, sjekk av bremseveske og kupefilter.

BMW I i3 - Reparasjon

5152BØNES

Skifte 1 stk fjær og 1 stk støtdemper (trolig) på venstre side bak på på bilen.

TOYOTA AVENSIS - Annet (Bil)

5165LAKSEVÅG

Service på bil

NISSAN NISSAN LEAF 30kWh - Bremser

5239RÅDAL

1. Glidere sitter fast i bremseklave begge sider bak. Frigjøre glidere og montere nye begge sider. 2. Skifte bremseskjold begge sider bak og foran.

VOLVO XC70 - Annet (Bil)

5238RÅDAL

Ønsker å ta periodeservice på bil. Oljeskift, oljefilter etc.