Bilverksted i Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Bodø

BECKMEISTER AS

Vi har vært i dekkbransjen i 12 årog har utvidet vår verkstedkapasitet.Vi er godkjent bilverksted gjennom Statens Vegvesen, og er en del avMECA-bilverkstedkjede og DEKKPARTNER.Vi er en sprek gjeng, i et ungt og energisk miljø som står klare til å hjelpedeg til enhver tid.Vi er problemløsere som strekker oss langt for å tilfredsstille våre kunder,i vårt nyoppussede toppmoderne verksted.

Des. 2023

Hjul- /Dekkskift

"."
S
Sigbjørn
Rud
BECKMEISTER AS

FLYGT BIL AS

Nov. 2023

HONDA CR-V - Bremser

"Bare gode erfaringer med Flygt Bil. Kan anbefales!"
J
John Peder
Bodø
Siste registrerte jobber

SKODA OCTAVIA - Reparasjon

8010BODØ

Etter EU kontroll har bilen fått avvik på følgende -parkeringsbrems: ingen bremsevirkning på venstre siden. - Støvmansjett defekt, venstre, ytre foran. Jeg vil gjerne få tilbud på hvor mye kan det koste å reparere den!

VOLKSWAGEN GOLF - Bilelektrisk

8013BODØ

Se utdrag fra rapport fra gjennomgang verksted Sulland: Varmeapparatet virker ikke. --- Refererer til gjennomgang fra time i 2021: Skiftet G827 og G829 pga. defekt. Oppretter diss og saken vurderes opp mot delegaranti etc. --- DISS: 167794574 ----------------------------------- Mek. 57 03.11.2023 - Kundeklage stemmer. Kontrollert måleverdier. Ser at trykket på AC- anlegget er for lavt. - Tømt og fylt anlegget. Tømte 0 gram gass. - Fylte 950 gram gass. Fylte også sporstoff. - Varmen fungerer nå. - Bil må inn igjen for å finne ut hvor lekkasjen er. Videre lekkasjesøk 30.11 b185vam 30/11/2023 Varme virker ikke idag heller. Virker som det er tomt for gass igjen. Utført lekkasjesøk, torpedovegg er dekket i sporstoff. Avmontert/montert bunndeksel under motor, underside er også dekket i sporstoff. Kan se ut som det er hull i et ac-rør. Her må vi demontere for å få bedre oversikt, bestilt deler på mistanke. Skift kjølemiddelrør bak i motorrom Ønsker tilbud på ovennevnte.

VOLVO V40 Cross Country - Bremser

8006BODØ

Får varsel om lite bremsevæske

OPEL INSIGNIA - EU-Kontroll

8073BODØ

Jeg må ha bilen min gjennom en EU-kontroll før 18. Desember.

SUZUKI SX4 S-Cross - Hjul- /Dekkskift

8010BODØ

VVV

VOLVO V70 - Kilometerservice

8075BODØ

Trenger en vanlig service inkludert oljeskift. Så lurer jeg på om det er mulig å få en faktura på jobben?