Bilverksted i Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Gol

BIL OG TRUCKSENTER VALDRES AS

Sep. 2023

TOYOTA RAV 4 - Annet (Bil)

"Godt og nøyaktig utført arbeid, hyggelig kontakt med de ansatte/kundemottaker. Pris som avtalt. Basert på min erfaring i dag kan verkstedet anbefales. Takk Bil & Trucksenter Valdres AS"
R
Rainer
Gol
Siste registrerte jobber

AUDI A4 QUATTRO - Lakkering

3550GOL

Lakkering av støtfanger forran og bak. rette /fikse skader på bakfanger. Lakkere panser/grill

TOYOTA RAV 4 - Annet (Bil)

3550GOL

Bytt venstre og høyre fjær foran

VOLVO XC70 - Reparasjon

3550GOL

Bytte tannstang.

SUBARU XV - EU-Kontroll

3550GOL

Eu-kontroll torsdag 3 eller fredag 5 august

65 Model+X - Bremser

3550GOL

Problemer med den elektroniske parkbremsen!

MERCEDES-BENZ E 220 CDI - Bilelektrisk

3550GOL

Står STöldskydd aktivt. Bilen starter noen ganger her og der noen ganger, dersom jeg låser og åpner med nøkkel noen ganger. Noen ganger hjelper heller ikke det. Trenger hjelp.