Bilverksted i Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Hareid

SENTRUM BIL ULSTEINVIK AS

5.0 (1)

Des. 2020

Honda 2005 - CR-V - Reparasjon

"Kjempefornøyd, raskt og flott utført jobb."
S
Svein
Hjørungavåg

FOSNAVÅG BILVERKSTED AS

Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier. Ta første steg mot et enklere BilLiv – Besøk ditt nærmeste Mekonomen Bilverksted.

Des. 2017

Audi 2002 - A4 - Reparasjon

"Godt fornøgd med pris og arbeid"
I
Ingmar
Hareid
FOSNAVÅG BILVERKSTED AS
Siste registrerte jobber

PEUGEOT 5008PPH16 - Reparasjon

6063HJØRUNGAVÅG

Skifte hjullager begge sider fram.

AUDI AUDI A3, S3 - Bilskade/bulk

6060HAREID

utskifting av høyre og venstre skjerm foran, utskifting av støtfanger foran

OPEL SPEEDSTER - Reparasjon

6060HAREID

Skifte av registerreim. Sist skiftet i 2019. Km stand: 58000. Intervall på registerreim: 4 år eller 60 000 km. Det som kommer først.

VOLKSWAGEN GOLF - Reparasjon

6063HJØRUNGAVÅG

Skifte reg reim og vannpumpe.

* Fortsatt ledig: Peugeot - 5008PPH16 - Klimaservice (A/C)

6063HJØRUNGAVÅG

Service og etterfylling av gass.

* Fortsatt ledig: Ford Focus RS Mk3 - Foliering og profilering

6060HAREID

Helfoliering av Ford Focus RS Mk3. Dørhåndtak, speil og tak er foliert allerede.