Bilverksted i Kongsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Kongsberg

KONGSBERG BILSERVICE DA

4.8 (43)

Okt. 2023

VOLVO XC60 T8 Twin Engine - Bremser

"Kjapt, effektivt og fleksibel. Billigere enn merkeverksted. Anbefales."
I
Ivar
Kongsberg
KONGSBERG BILSERVICE DA

Easy Repair Bostrøm

EasyRepair er ett frittståend billakkeringsverksted. Driver med Smart Repair og vanlig lakkering. Våre kunder er private,bedrifter,bilforhandlere,håndtverkere og forsikringsselskaper. 39 års erfaring,og 2 lakkerere med fagbrev.

Juli 2023

VOLKSWAGEN TIGUAN - Lakkering

"Veldig fornøyd og bilen ble veldig fin!"
K
Karl Even
Kongsberg
Easy Repair Bostrøm

LAUVSTAD BIL NOTODDEN AS

5.0 (2)

Feb. 2023

Mercedes-Benz - A 180 - Reparasjon

"Gikk smertefritt fra første henvendelse. Ventet noe med å få jobben gjort, men fikk gjort jobben til avtalt pris og tid."
T
Torjus
Kongsberg

BERGH'S BIL OG KAROSSERI AS

Vi holder til i Semsmoveien 139, 3302 Hokksund.20 minutter fra Drammen. Her utfører vi små og store reparasjoner på din bil. Vi har fagutdannede mekanikere og karosseri arbeidere. Tjenester: - EU-Kontroll - Etterkontroll - Service på alle merker - Reparasjoner på alle merker - Diagnose/feilsøking - 4- Hjulskontroll - Dekkskift - Ruteskift - Karosseriarbeid- El biler

Nov. 2022

Suzuki - SWIFT - Bremser

"Rask og fin jobb"
R
Reidar
Kongsberg
BERGH'S BIL OG KAROSSERI AS

DEKKMANN AS AVD DRAMMEN 5254

4.6 (103)

Dekkmann er per i dag i full drift.Rundt påsketider forventer vi stor pågang i forbindelse med skifte til sommerdekk.Dette innebærer i praksis ofte mange personer i butikk samtidig.Vurder om du kan bytte på en eller flere biler i din hustand, allerede nå.Bestill time her.Vi gjør forebyggende tiltak som ekstrarengjøring og desinfisering i butikk, og av biler som går ut av våre verksteder.Tusen takk for tålmodigheten,vi skal gjøre alt vi kan for å møte dine forventninger som normalt.Bestill time o...

Se mer
Feb. 2022

Volkswagen - PASSAT - Reparasjon

"Bra fornøyd. God pris. God kvalitet."
H
Hallvar
Oslo
DEKKMANN AS AVD DRAMMEN 5254

HOVELSEN BIL & LAKK

Har 30 års erfaring innen bilfaget og har dokumentasjon samt fagbrev. Kvalitet er en selvfølge.

Juni 2020

Volkswagen 2014 - TRANSPORTER, 0 km - utbedring og lakkering

"Veldig fornøyd med lakkeringsjobben som ble gjort. Effektivt utført og til avtalt tid. Kommer garantert til å bruke Hovelsen Bil & Lakk igjen."
E
Eirik
Kongsberg
HOVELSEN BIL & LAKK
Siste registrerte jobber

OPEL VECTRA STATION WAGON - 4hjulskontroll (Bil)

3612KONGSBERG

4hjulskontroll

FORD SIERRA 2.0 L - Reparasjon

3608HEISTADMOEN

Akselasjonspumpepakning må byttes. Mistenner og lugger når gasspedalen trykkes 1/4-dels inn. Viftereim og registerreim må også byttes.

KIA Sportage,SL,SLS - EU-Kontroll

3617KONGSBERG

Fristen 06.02.2024

MERCEDES-BENZ ML 280 CDI 4MATIC - Reparasjon

3617KONGSBERG

Bytte av registerkjede

KIA Sportage,SL,SLS - Hjul- /Dekkskift

3617KONGSBERG

Trenger tilbud på ny sommerdekk

HYUNDAI IONIQ - Klimaservice (A/C)

3616KONGSBERG

Trenger å bytte fordamper på bilens AC anlegg.